Akcja ...::: FLAGA:::...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Akcja ...::: FLAGA:::...
Wlasnie wplacilem 20zl przez allegro. Dalem tez info na Defenders, moze ktos tam wplaci. Sporo od nich jedzie na koncert.
edit: dalem tez linka na Overkillu.
edit: dalem tez linka na Overkillu.
Ostatnio zmieniony ndz lip 20, 2008 4:43 pm przez reiper, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Jack - może by już kontaktować się z firmą i powoli zacząć robić? Na ostatnią chwilę nie odkładajmy, niech będzie mniejsza, a pewniejsza.
W czwartek jest w Oslo na koncercie MAIDEN 
Ale wszystko jest pod kontrola w czwartek przelewam mu kasę, a on w piątek składa ostateczne zamówienie.
Juz rozmawiał z tą firma i w tydzień spokojnie zrobią flagę, także będzie jeszcze zapas czasu
Natomiast aukcja cieszy sie takim powodzeniem, ze chyba po sprzedaniu ostatniej cegiełki jaka została, wystawimy jeszcze jedna, ale już ostatnia aukcje
Ale wszystko jest pod kontrola w czwartek przelewam mu kasę, a on w piątek składa ostateczne zamówienie.
Juz rozmawiał z tą firma i w tydzień spokojnie zrobią flagę, także będzie jeszcze zapas czasu
Natomiast aukcja cieszy sie takim powodzeniem, ze chyba po sprzedaniu ostatniej cegiełki jaka została, wystawimy jeszcze jedna, ale już ostatnia aukcje
Super Michcio dzieki 
-
Deleted User 804
Mógłbyś je dać w oryginalnej wielkości? Na kompie zaraz mi zginą a tak bym chociaż miał pamiątkę na dłużej niż do formata 
o lol
wyszedłem jak prorok ja jednym zdjęciu

popieramDeleted User 804 pisze:Mógłbyś je dać w oryginalnej wielkości?
już nie mam tu najwięcej postów

http://s009.wyslijto.pl/?file_id=09939223301306303056
tu sa spakowane w pełnej jakości i wielkości
tu sa spakowane w pełnej jakości i wielkości
dzięki
też przyłączam sie do podziękowań bo Miradroh skasował nam zdjęcia w tym z flagą rozwinięta pod blokiem na siatce pobliskiego przedszkola