Motorhead - Europa 2009
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Motorhead - Europa 2009
Jo yeti.
Dobra, 4h snu i wyruszam na podbój Lądka!
No. Fajnie. Ja i tak nie moglbym leciec ani tu, ani do Drezna. Robote mam. 
O ja dziękuję, co za koncert
Jeden z najlepszych, o ile nie najlepszy w moim życiu. Koncert Motorhead w Stodole to było nic w porównaniu do tego co zobaczyłem wczoraj. Działo się mocarnie, potem więcej napisze, na razie mi się nie chce, ale jestem strasznie podjarany cały czas : - )
Jeden z najlepszych, o ile nie najlepszy w moim życiu. Koncert Motorhead w Stodole to było nic w porównaniu do tego co zobaczyłem wczoraj. Działo się mocarnie, potem więcej napisze, na razie mi się nie chce, ale jestem strasznie podjarany cały czas : - )
Herki, wprawdzie to prawie 10 miesięcy, ale wybrałbyś się 28.11.2009 do London Hammersmith Apollo na LEMMIEGO ?
Jestem po lekturze "Białej gorączki" i zobaczyć Motorhead w tej właśnie sali to byłoby coś megazajebistego 
Lecę z kumplem na bank : - D Właśnie chciałem o tym koncercie założyć temat.
Chciałbym się z Wami zabrać. Daj mi znać jak będziecie kupować bilety czy bookować lot. Jedziesz z Tomtomalą i ze mna na Judas Priest do Berlina?herki pisze:Lecę z kumplem na bank : - D Właśnie chciałem o tym koncercie założyć temat.
-
El Dorado
ja też lecę.herki pisze:Lecę z kumplem na bank : - D Właśnie chciałem o tym koncercie założyć temat.
Spoko dam znać na pewno, a Judasów jednak odpuszczam na tej trasie : - (yankes pisze:Chciałbym się z Wami zabrać. Daj mi znać jak będziecie kupować bilety czy bookować lot. Jedziesz z Tomtomalą i ze mna na Judas Priest do Berlina?herki pisze:Lecę z kumplem na bank : - D Właśnie chciałem o tym koncercie założyć temat.
Dziś znalazłem na blabbermouth:
MOTÖRHEAD will embark on a U.K. headlining tour in November. The dates are as follows:
Nov. 11 - Plymouth Pavillion
Nov. 12 - Bristol Colston Hall
Nov. 13 - Newport Centre
Nov. 15 - Swindon Oasis
Nov. 16 - Nottingham Royal Concert Hall
Nov. 17 - Newcastle City Hall
Nov. 19 - Glasgow Academy
Nov. 20 - Leeds Academy
Nov. 21 - Manchester Apollo
Nov. 23 - Cambridge Corn Exchange
Nov. 24 - Southend Cliffs Pavilion
Nov. 25 - Portsmouth Guildhall
Nov. 27 - Bournemouth Solent Hall
Nov. 28 - London Hammersmith Apollo
Nov. 29 - Wolverhampton Civic Hall
Tickets are priced at £25 regional/£30 London (all tickets subject to a booking fee).
Tickets go on sale to the general public on Friday, January 30 at all venue box offices and usual outlets.
To, co? na początku lutego zamawiamy?
Nie no spoko, na pewno się tak szybko nie wyprzeda. Poczekałbym jakoś do wakacji.
Jesteście pewni? Jeśli tak, to ja bym optował za tym, żeby jakoś w maju/czerwcu zamawiać póki jestem w Polsce 
W zeszłym roku wyprzedały się miejsca stojące dopiero jakiś miesiąc przed koncertem, a też w sprzedaży były dłuuugo. Więc spoko, może być maj/czerwiec : - )
ok, to jesteśmy umówieni 
-
Deleted User 357
Pewnie herkiego to zainteresuje ;]http://imotorhead.com/tour.cfm pisze:07/04/2009 Czech Republic Rondo Arena *
Ożesz w pizdę \m/ Jestem na 1000000%
Karwasz, przez chwilę miałem nadzieję, że to jest 7 kwietnia, a nie 4 lipca. W kwietniu bym jechał na bank, a tak pewnie dopiero w listopadzie przyjdzie mi zobaczyć znowu Lemmiego