Jednak nawet gdyby się pojawił klip, to krótkie przeciętne kawałki wybierane na single (Wildest Dreams, Different World) nie powiedzą nam nic o płycie.
Nie zgadzam się.
Different World może troszkę nie pasuje do reszty płyty, widać w nim jednak nowy styl maiden. Taki prezent byłby najlepszy.
To zaczynam się zastanawiać w tym momencie co się stało, że zupełnie przespałem poprzednią premierę. Bo ani odliczania, ani teledysku na stronie nie pamiętam.
Piwowarus pisze:To zaczynam się zastanawiać w tym momencie co się stało, że zupełnie przespałem poprzednią premierę. Bo ani odliczania, ani teledysku na stronie nie pamiętam.
ja nie dotrwałem wtedy 1szej w nocy bo rano do pracy i pamiętam że premierowe przesłuchanie było o 6 rano tuż przed wyjściem z domu
Nie wiem czy jest sens - Budziol - znając poprzednie perypetie - strona padnie. Ja sobie we wtorek o dziesiątej otworze i spokojnie przebrnę przez te wszystkie rewelacje. A jakąż mamy pewność iz nasz wysiłek i oczekiwania są warte zachodu - może to tylko jakiś drobny detal. Pamiętajmy, że na dniach rozpoczyna się trasa - to może być "grip marketingowy". Nie zdziwię się jeśli za tym całym odliczaniem będzie się kryła zachęta do kupna biletów niby "last alert". Podchodzę do wszystkiego z ciekawością ale i dystansem...
Stronka może i padnąć. Ale gdyby wgrali klip na youtube to wystarczy że jedna osoba na nią wejdzie i skopiuje link i ludzie będą wchodzić bezpośrednio na youtube. Żeby oni padli trzeba by się już mocno postarać.
Piwowarus pisze:padnąć. Ale gdyby wgrali klip na youtube to wystarczy że jedna osoba na nią wejdzie i skopiuje link i ludzie będą wchodzić bezpośrednio na youtube. Żeby oni padli trzeba by się już mocno postarać.
zgadza sie natychmiast ludzie wrzuca mp3 z tego oraz na youtube
Bardzo bym chciał żeby był singiel . W końcu nowa piosenka Iron Maiden od paru lat ale .. czy wierzycie w to że akurat dziś ? Tak po prostu ? Nagle z odliczania jakiegoś usłyszymy nowe cd ? Kamaan : P