Paul Di'Anno Polska 2010
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
AnarchyMen
- -#Invader

Re: Paul Di'Anno Polska 2010
Wiesz Emilio nie każdy potrafi pić z umiarem niech tylko taka sytuacja nie będzie w Grudziądzu bo z kumplem nie wytrzymamy
- Emilio
- -#Lord of the flies

Skoro Paul nie lubi sie z chłopakami to ciekawe dlaczego gra na koncertach kawałki Iron Maiden i używa ich czcionki? Ale różnie bywa z jego koncertami, kumpel był pare lat temu na koncercie Paula (nie pamietam za cholere jakie miasto) i mówił, że gig był świetny a Paul nie był pijany 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
AnarchyMen
- -#Invader

no ja na to liczę ,że zagra parę piosenek z płyt Iron Maiden i Killers 
-
Deleted User 804
zapewne będzie to większość setuAnarchyMen pisze:no ja na to liczę ,że zagra parę piosenek z płyt Iron Maiden i Killers![]()
bo to są także jego kawałkiSkoro Paul nie lubi sie z chłopakami to ciekawe dlaczego gra na koncertach kawałki Iron Maiden i używa ich czcionki?
widziałem go już na paru koncertach i za każdym razem był trzeźwy i to nawet jak dostał od nas jakieś wino czy flaszkę parę godzin wcześniej. Każdy kto lubi dwie pierwsze płyty Maiden idąc na koncert Paula się nie powinien się zawieść. Chcąc czy nie koleś został legendą więc fajnie go zobaczyć jeszcze te parę razy póki gra.Emilio pisze:i mówił, że gig był świetny a Paul nie był pijany
Paul Di'Anno Polish Tour 2010:
http://www.metalside.pl/news/news_full.php?id=1517
Konkurs biletowy - szczegóły w newsie
http://www.metalside.pl/news/news_full.php?id=1517
Konkurs biletowy - szczegóły w newsie
www.MetalSide.pl
Biorąc pod uwagę fakt, że trasa ma nazwę "beast is Back" to będzie raczej cały setDeleted User 804 pisze:zapewne będzie to większość setuAnarchyMen pisze:no ja na to liczę ,że zagra parę piosenek z płyt Iron Maiden i Killers![]()
![]()
nie będzie żaden cały set, nie wprowadzajcie dezinformacji, widziałem sety Di Anno z tego roku i set był identyczny jak w 2006 r. ,no chyba że coś się zmieni, ale na 100% nie zagra całego setu utworów Iron Maiden
-
AnarchyMen
- -#Invader

Gumbyy dzięki za cynk
Wszystkie koncerty mają już wypisane kluby w jakich się będą odbywać a o Grudziądzu nic nie wiadomo ;/ sie nie martwie w razie czego się wybiorę do Torunia ale fajnie by było go posłuchac u nas
Już nic się nie zmieni, możesz być pewien.AnarchyMen pisze:Wszystkie koncerty mają już wypisane kluby w jakich się będą odbywać a o Grudziądzu nic nie wiadomo ;/
www.MetalSide.pl
-
AnarchyMen
- -#Invader

Masakra na plakacie nie piszę nic o koncercie z Grudziądza ;/ więc chyba został odwołany
12.09 Warszawa, Hard Rock CafeAnarchyMen pisze:Masakra na plakacie nie piszę nic o koncercie z Grudziądza ;/ więc chyba został odwołany
14.09 Olsztyn, Hala Urania
16.09 Łódź, Klub Dekompresja
17.09 Bydgoszcz, Klub Estrada
18.09 Toruń, Klub Lizard King
19.09 Gdańsk, Klub Parlament
www.MetalSide.pl
-
AnarchyMen
- -#Invader

11.09 - Muszla Koncertowa w Ogrodzie Saskim, Lublin
12.09 - Hard Rock Cafe, Warszawa
14.09 - Urania, Olsztyn
16.09 - Dekompresja, Lódź
17.09 - Estrada, Bydgoszcz
18.09 - Grudziądz
19.09 - Parlament, Gdańsk
Z oficjalnej strony i paru innych
12.09 - Hard Rock Cafe, Warszawa
14.09 - Urania, Olsztyn
16.09 - Dekompresja, Lódź
17.09 - Estrada, Bydgoszcz
18.09 - Grudziądz
19.09 - Parlament, Gdańsk
Z oficjalnej strony i paru innych
Ja mam informację bezpośrednio od organizatorów polskich koncertów (serwis MetalSide.pl objął tą trasę patronatem medialnym) i otrzymałem informację prasową + plakat z tymi sześcioma koncertami. Mam nadzieję, że organizatorzy wiedzą, jakie koncerty organizują
Zresztą na MySpace Paula (www.myspace.com/diannothebeast) też jest niezły bałagan z datami i miejscami koncertów.
Na razie trzymajmy się tego, że te 6 jest jest pewne i potwierdzone.
Na razie trzymajmy się tego, że te 6 jest jest pewne i potwierdzone.
www.MetalSide.pl
-
AnarchyMen
- -#Invader

W sumie sprawdź daty 18.09 strona Paula Grudziądz 18.09 Plakat Toruń a więc Toruń jest pewny jedynie a więc trzeba się będzie przejechać ten kawałek
Strony to niezbyt pewno info, bo często są niezbyt często aktualizowane. Już prędzej MySpace. No ale ja bazuje na informacji od polskich organizatorów trasy Pawełka.AnarchyMen pisze:strona Paula
www.MetalSide.pl
-
AnarchyMen
- -#Invader

Hehe nawet ty dodałeś konkurs
dobra niestety trzeba będzie się przejechać do Torunia i modlić się o wygranie biletu ^^
- Emilio
- -#Lord of the flies

UUU, a to ci dopiero...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
AnarchyMen
- -#Invader

Niestety ;/