The Final Frontier - greckie wydanie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier - greckie wydanie
... taką informacje otrzymałem od jednego gościa z Anglii który sprowadzał to wydanie z Grecji tak więc chyba pozostaje jedynie zakup na Ebay:
This item is no longer available in Greece as it is deleted by EMI. There are no additional copies to supple the press points and kiosks where this item was/is available.
This item is nearly sold out as its been deleted by EMI A WEEK AFTER ITS RELEASE!
This item is no longer available in Greece as it is deleted by EMI. There are no additional copies to supple the press points and kiosks where this item was/is available.
This item is nearly sold out as its been deleted by EMI A WEEK AFTER ITS RELEASE!
-
Deleted User 804
jako że emi zdjęło nakład ze sklepów pozostaje tylko ebay. Ewentualnie można próbować negocjować cenę przy większej ilości, ale podejrzewam że z przesyłką i tak wyjdzie ze 130 - 150 zł
http://cgi.ebay.pl/IRON-MAIDEN-THE-FINA ... =Music_CDs
http://cgi.ebay.pl/IRON-MAIDEN-THE-FINA ... =Music_CDs
-
Deleted User 804
na ebayu znalazłem po 30€. Przesyłka 7€ + 3€ za każdą dodatkową sztukę. Przy większej ilości sprzedający obiecał mi jakąś zniżkę, ale ciężko stwierdzić ile to będzie. Należałoby też doliczyć jakieś niecałe 10 zł za przesyłkę w pl(może ze zniżki udałoby się to pokryć).
Cena zależałaby też od kursu euro.
Tak teoretycznie wyniosłoby jakieś
140 przy 3 płytach
135 przy 5 płyt
cena nie licząc zniżki z którą muszę się dogadać i wysyłki do pl. Może udałoby mi się zejść z 20 % z ceny. Ktoś chętny?
Proszę o info najlepiej do dziś
Cena zależałaby też od kursu euro.
Tak teoretycznie wyniosłoby jakieś
140 przy 3 płytach
135 przy 5 płyt
cena nie licząc zniżki z którą muszę się dogadać i wysyłki do pl. Może udałoby mi się zejść z 20 % z ceny. Ktoś chętny?
Proszę o info najlepiej do dziś
ja jestem 
-
Deleted User 804
Digipack CD €23.99 + €6.95 ( €2.90 ) postage costs for each additional copy) for fans resident in Europe. Please make paypal payment in €.
For those who havent dealt with me in the past and perhaps would like additional transaction security, you can purchase it on ebay at a slight higher price due to ebay fees. (contact me first).
Czyli wychodzi jakieś 27€ + 7€/ dzielone przez ilość osób + do tego prowizja ebaya bo nie brałem nic u kolesia wcześniej i chyba nie warto ryzykować i dać trochę więcej by transakcja była ubezpieczona.
For those who havent dealt with me in the past and perhaps would like additional transaction security, you can purchase it on ebay at a slight higher price due to ebay fees. (contact me first).
Czyli wychodzi jakieś 27€ + 7€/ dzielone przez ilość osób + do tego prowizja ebaya bo nie brałem nic u kolesia wcześniej i chyba nie warto ryzykować i dać trochę więcej by transakcja była ubezpieczona.
jakby wszyscy wzięli co się deklarowali na pewno dałby sensowną zniżkę 
czekamy teraz na chętnych jak znane już są konkrety
czekamy teraz na chętnych jak znane już są konkrety
... ja już kupiłem na Ebay od gościa z Grecji [z przesyłką wyszło 150zł], byc może będę chciał jeszcze jeden egz. dla kumpla to się pod podepnę ale w sumie i tak różnica w kosztach nie jest ogromna tak więc sie zobaczy.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja u niego kupowałem to wydanie i doszło do mnie w piątek (full wypas!! miliard razy lepsze od Mission Edition!). Polecam go, nie oszukuje.Deleted User 804 pisze:Digipack CD €23.99 + €6.95 ( €2.90 ) postage costs for each additional copy) for fans resident in Europe. Please make paypal payment in €.
Jeśli sprawa nadal aktualna, to ja reflektuję.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Nadal chętny.
Oczywiście ja też
ja też jestem dalej chętny
czyli jest sześciu chętnych, wieczorem z Deleted User 804em zamówimy i damy znać po ile wyszła zrzuta. Im więcej osób tym taniej bo przesyłka się rozłoży oraz można jakieś zniżki pertraktować 
ja oczywicie tez sié pisze jezeli jeszcze nie zamawialiscie
czyli jest już nas siedmioro 
zamówienie będzie pewnie dziś wieczorem, jak Deleted User 804 wróci z pracy
zamówienie będzie pewnie dziś wieczorem, jak Deleted User 804 wróci z pracy
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Poczekajcie może do jutra, nie każdy wchodzi codziennie na forum, a zdaje się, że chętnych było trochę więcej.
ale to wisi już od wczoraj więc kto ma się zgłosić zdąży 
nim Deleted User 804 sie dogada itd to minie pewnie akurat czas do jutra
nim Deleted User 804 sie dogada itd to minie pewnie akurat czas do jutra
fajnie.dajcie potem dane do przelewu.ja mam teraz ograniczony dostép do neta wiéc wolabym to miec z gowy
dokładnie, wieczorem roześlę nr konta i kwotę jak trzeba będzie od razu wpłacić