10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa [ AKCJA FANÓW ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa [ AKCJA FANÓW ]
A ja mam taki pomysł. Panowie bardzo lubią piłkę nożna można by było zakupić białe koszulki z przodu na godło polski i mały numerek z tylu większy numerek i nad nim nazwisko jakiegoś członka zespołu i tak zrobić dla każdego z nich
W sumie taka pierdoła ale myślę że bardzo miło by im się zrobiło tylko hmm jakie maja rozmiary koszulek xD
Niezły pomysł, choć Steve kiedyś już coś podobnego jak pisaliście dostał:/
Ja to widzę jako normalna koszulka polskiej reprezentacji z imieniem, nazwiskiem, orłem, Eddiem i jakimś logo sanktuarium.
Ja to widzę jako normalna koszulka polskiej reprezentacji z imieniem, nazwiskiem, orłem, Eddiem i jakimś logo sanktuarium.
Coś tam można wymyślić
Zrzucili byśmy się i jakoś by było jeszcze dużo czasu
A co do rac to hmm trochę sceptycznie nastawiony jestem, wydaje mi się że mogą być z tym problemy
Co do rac prze kozak by było pod scena zapalić czerwone a dalej białe i taka flagę narodowa zrobić no ale to by musiało by być zmasowane działanie
Tablo ze zdjęciami w ozdobnej ramce + wykaz chronologiczny tras po Polsce i jakieś motto. No i - logo SANKTUARIUM FC! Daję głowę, że się baaardzo ucieszą! Jak popatrzycie sobie na zdjęcia z tras, to często prezentowali takie reliefy od fanów, jakieś malunki, tabla. Może i nasze przejdzie do historii. Zdjęcia mogły by być fanowskie, oraz oficjalne skany plakatów z epoki - mogę pomoc w zdobyciu!
A co do koszulek... Niby fajnie i proste, tyle że takich t-shirtów to oni już tony mają!!!!
A co do koszulek... Niby fajnie i proste, tyle że takich t-shirtów to oni już tony mają!!!!
Spoko ja tylko narzuciłem pomysł
No takie tablo trzeba by jakoś ładnie zaprojektować żeby kaszana jakaś nie wyszła
Moja dziewczyna umie bardzo ładnie rysować może by tam jakiś śmiechowy rysuneczek wstawić członków zespołu
Z czymś co wiąże się z naszym krajem
?
-
Deleted User 804
Race to iście debilny pomysł. To nie jest zabawka a w tłumie bardzo łatwo można komuś nią zrobić krzywdę. Oczywiście na zespole zrobiłaby wrażenie, ale raczej negatywne bo mieliby tylko nadzieje że ochrona zdąży zareagować zanim komuś coś się stanie.
Każdy przedstawi swoją wizję i wspólnie wybierze się najlepsze
Potem tylko komuś zlecić wykonanie i załatwione.
Ewentualnie jakbyśmy komuś coś takiego do wykonania zlecili to wykonawca też jakiś własny projekt (według naszych wytycznych) mógłby zaproponować.
No i pytanie ilu się zrzuci, bo tablo jest chyba droższe od flagi
Ewentualnie jakbyśmy komuś coś takiego do wykonania zlecili to wykonawca też jakiś własny projekt (według naszych wytycznych) mógłby zaproponować.
No i pytanie ilu się zrzuci, bo tablo jest chyba droższe od flagi
Trzeba by było ustalić po ile się składamy
Nie wiem po ile się na flagę zrzucaliście ale myślę że po 20zł by starczyło oczywiście mogę się mylić.
Race, później by jeszcze ktoś opluł Steve'a i mielibyśmy powtórkę z Aten na trasie Ed HunterRace to iście debilny pomysł.
Dave to teraz pewnie z XXLZilian pisze:tylko hmm jakie maja rozmiary koszulek xD
Jasne! To musi być wypracowane i elegancko wyeksponowane. Tak, żeby pomyśleli: "... cholera ale w tej Polsce fanów mamy, fuck". Chyba też to będzie tańsze od kolejnej flagi, na którą Iron Maiden nie zwrócili zbytniej uwagi w 2008. Trochę mnie to wówczas rozczarowało.Zilian pisze:Spoko ja tylko narzuciłem pomysłNo takie tablo trzeba by jakoś ładnie zaprojektować żeby kaszana jakaś nie wyszła
Moja dziewczyna umie bardzo ładnie rysować może by tam jakiś śmie-chowy rysuneczek wstawić członków zespołu
Z czymś co wiąże się z naszym krajem
?
Na razie zobaczmy co inni na ten mó..ekhm nasz pomysł sądzą 
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

witam!
Jestem nowy na forum, ale śledzę je od jakiegoś czasu i raczej się we wszystkim orientuje
Uważam, że musimy Maiden pokazać jak wielkich fanów mają w PL i wymyślić coś naprawdę oryginalnego
Jestem nowy na forum, ale śledzę je od jakiegoś czasu i raczej się we wszystkim orientuje
Uważam, że musimy Maiden pokazać jak wielkich fanów mają w PL i wymyślić coś naprawdę oryginalnego
hmm... w zasadzie cokolwiek będzie, to finansowo mogę się dorzucić, ja myślałem (choć zdaję sobie sprawę, że to praktycznie nierealne i wymagałoby pracy ogromnej ilości osób), że można by odtworzyć wielgachny rysunek Eddy'ego za pomocą kolorowych kartoników podnoszonych przez publikę, coś jak na meczach się nieraz robi. Może na GC łatwiej byłoby z taką akcją, bo z tego co mówiliście nie powinno być tam ścisku takiego i łatwiej ustawić akcję z ludźmi w takim zamkniętym sektorze... Można by ustawić wszystkich w rzędach i jakoś uporządkowanie rozdać kolorowe kartoniki. Tak, wiem.... to nierealne
Swoją drogą wiadomo, że "Maiden-clap,clap-Maiden" itp. i tak będą, ale warto pomyśleć nad czymś niesamowitym, bo mamy jeszcze czas, a flagę zawsze zdążymy w razie czego załatwić podobną jak w 2008 roku. A może dałoby radę z większą, tzn taką która byłaby w stanie pokryć cały sektor pod sceną ?????
Swoją drogą wiadomo, że "Maiden-clap,clap-Maiden" itp. i tak będą, ale warto pomyśleć nad czymś niesamowitym, bo mamy jeszcze czas, a flagę zawsze zdążymy w razie czego załatwić podobną jak w 2008 roku. A może dałoby radę z większą, tzn taką która byłaby w stanie pokryć cały sektor pod sceną ?????
a może jak DM balony w określonym momencie?
Proste, tanie, efektowne ?
-
szatanista
- -#Long distance runner

uczyńmy ten koncert naprawde wyjątkowym i nie przygotowujmy żadnej akcji
Nom czemu nie biało czerwone balonikiBudziol pisze:a może jak DM balony w określonym momencie?
Uczyń to forum wyjątkowym i usuń kontoszatanista pisze:uczyńmy ten koncert naprawde wyjątkowym i nie przygotowujmy żadnej akcji
Kolorowe kartoniki raczej nie wyjdą z racji tego, że nie każdy w GC będzie z naszego forum
Baloniki to chyba najciekawszy pomysł pod względem akcji koncertowej, choć mam do niej podobne zastrzeżenia, jak do kartoników. Zdecydowaną większość tworzyć będą ludzie niemający pojęcia o planie, więc efekt kilku baloników może wyjść marnie:/
Ja skupiłbym się na jakimś ciekawym prezencie, o którym Rod mógłby napisać coś w pamiętniku, ewentualnie pokazali by w IMTV
Baloniki to chyba najciekawszy pomysł pod względem akcji koncertowej, choć mam do niej podobne zastrzeżenia, jak do kartoników. Zdecydowaną większość tworzyć będą ludzie niemający pojęcia o planie, więc efekt kilku baloników może wyjść marnie:/
Ja skupiłbym się na jakimś ciekawym prezencie, o którym Rod mógłby napisać coś w pamiętniku, ewentualnie pokazali by w IMTV
Popieram w 100%Steve pisze:Uczyń to forum wyjątkowym i usuń konto
A co do akcji, race to świetny pomysł, ale nie przejdzie :/ widziałem na dvd Die Toten Hosen jak Niemcy odpalili mnóstwo rac na całym stadionie w trakcie Pushed Again - efekt był super
A z realnych pomysłów, to można zrobić np "sektorówkę" z wizerunkiem Eddiego i logo Sanktuarium

Night Mistress Fan Club Łódź