Jest problem organizacyjny, bo miasto zrobiło w konia organizatorów i rozpisało przetarg (!) na tą imprezę, w dodatku pod zmienioną nazwą (!!!). Organizatorzy oczywiście się wycofali z tego "pomysłu" i próbują coś na własną rękę zorganizować. Te same zespoły (bo są z nimi dogadani), ale w innym miejscu.Emilio pisze:To jak jest, bedzie ten fest czy nie? Słyszałem, że coś tam ma grać ale wiekszośc kapel wyleciała z line-upu... Prawda to?
03/09/2011 - Płock Cover Festival - Płock
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/09/2011 - Płock Cover Festival - Płock
www.MetalSide.pl
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

W innym miejscu, to znaczy w innym miescie ?gumbyy pisze:Jest problem organizacyjny, bo miasto zrobiło w konia organizatorów i rozpisało przetarg (!) na tą imprezę, w dodatku pod zmienioną nazwą (!!!). Organizatorzy oczywiście się wycofali z tego "pomysłu" i próbują coś na własną rękę zorganizować. Te same zespoły (bo są z nimi dogadani), ale w innym miejscu.Emilio pisze:To jak jest, bedzie ten fest czy nie? Słyszałem, że coś tam ma grać ale wiekszośc kapel wyleciała z line-upu... Prawda to?
Z tego co wiem, to chcieliby robić to w Płocku, jeśli nie da rady to będą szukali innej lokalizacji... no albo nic z tego nie wyjdzie i będzie po sprawieMaidenholik pisze:W innym miejscu, to znaczy w innym miescie ?
www.MetalSide.pl
Wydaje mi sie, że tak własnie bedziegumbyy pisze:no albo nic z tego nie wyjdzie i będzie po sprawie
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."