wygraŁKronos pisze:Nie musimy, masarenka już w nim wygrała.
Dlaczego na trasie nie ma dużego Eddiego?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Dlaczego na trasie nie ma dużego Eddiego?
Nie wiem czy słyszeliście, ale ponoć ma nie być dużego Edka. Toż to skandal. Myślicie, że jeszcze dadzą?
JEST - ma 8 metrów, dopiero przyleciał z kosmosu:

To na co teraz narzekamy? Na to, że przyleciał dopiero teraz?
Ja Wam zasugeruję debatę nad jego urodą 
Na bank robota Photoshopa !
Dobre, dobre
Jak to co z tematem
Budziol gdzieś pisał, że do kosza pójdzie :]
Jak to co z tematem
Veto!Demon pisze:Budziol gdzieś pisał, że do kosza pójdzie :]
Nie można bezpowrotnie zniszczyć zawartego tutaj kapitału intelektualnego
Powiem Ci, że teksty tutaj rzucane powalają mnie na kolana i przychylam się ku temu pomysłowi
"Nie można bezpowrotnie zniszczyć zawartego tutaj kapitału intelektualnego" - muszę zapamiętać
Tak samo jak tą robotę z Photoshopem

Budziol pisze: temat w którym nie można nam offtopu zarzucić
teraz posypia sie posty czemu wyglada tak a nie inaczej, czemu ma 8metrów 13 centymetrów a nie 8 i 15, tak wiec temat zostaje poki co bo marudzenie mamy we krwimasarenka pisze:To na co teraz narzekamy? Na to, że przyleciał dopiero teraz?
Dzis jestem dumny ze podpowiedziałem Budziolowi żeby rzucił temat nieobecności Eda na trasie na forum
. Nasza kreatywność w tym temacie nie ma końca i to jest piękne nawet teraz jak Ed nie wiedzieć skąd nagle pojawił sie za plecami Nicko 
Who motivates the motivator
Widocznie EDDIE przychylił się do Twojej prośby 
Uroczy ten nowy Edward i ogólnie świetna ta scenografia, strasznie mi się te gwiazdy podobają.
Chyba najlepsze scenografie i moc aparatury będą w Chile i Argentynie, może jeszcze dodatkowe tła dojdą - jest ich obecnie 9 - sporo.
Te gwiazdki w tle maja to do siebie, ze na filmikach wyglądają jak zwykle swiatelka ale na żywo robią mega wrażenie, szczególnie ze miedzy tymi gwiadkami są narysowane planety czego tez za bardzo nie widać na YT, troszkę brakuje piro na wstęp, ale znając życie jak się juz jest pod scena to samo wyjście zespołu na scenę plus światła robią niezłe wrażenie, osobiście bym tylko dodał wiecej pary jak się Eddie pojawia
Ale chyba w 2010 roku było 10RALF pisze:jest ich obecnie 9 - sporo.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Eddie jest cudny z tymi łapskami i z tą usmiechniętą gębą. Co do gwiazd w tle to uwielbiam sam początek koncertu gdy Bruce stoi z mikrofonem przymonitorach jest ciemno jeszcze, tylko jedna smuga swiatła skierowana na niego a w tle te gwiazdy tak cudnie migoczą i jeszcze te flesze z komórek . Magiczny moment 
Who motivates the motivator
Dokładnie, pewnie fajnie wyjdzie to na koncertowym dvdmatik pisze:Eddie jest cudny z tymi łapskami i z tą usmiechniętą gębą. Co do gwiazd w tle to uwielbiam sam początek koncertu gdy Bruce stoi z mikrofonem przymonitorach jest ciemno jeszcze, tylko jedna smuga swiatła skierowana na niego a w tle te gwiazdy tak cudnie migoczą i jeszcze te flesze z komórek . Magiczny moment
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 4783
i tak sądzę, że wejście jak i cała scenografia na żywo jest 100 razy lepsza niż na YT
w 2008 roku było genialnie, a teraz będzie jeszcze lepiej
w 2008 roku było genialnie, a teraz będzie jeszcze lepiej
Ostatnio zmieniony pn cze 06, 2011 2:31 pm przez Deleted User 4783, łącznie zmieniany 1 raz.