14-15/11/2011 - Rammstein - Sopot
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
dagmara302
- -#Prodigal son

Re: 14-15/11/2011 - Rammstein - Sopot
ale cena biletów na Pragę to miazga. Chciałam kupić dwa bilety na GC i kosztuje to z jakimiś kosztami chorymi 1300 zł!!! Masakra....
Supportem na całej trasie ma być zespół Deathstars.
Tymczasem od kilku dni Rammstein ponownie jest na szczycie Ticket Alarmu na eventim.pl Jak ogłoszą koncert w Łodzi to się wkurzę.
Tymczasem od kilku dni Rammstein ponownie jest na szczycie Ticket Alarmu na eventim.pl Jak ogłoszą koncert w Łodzi to się wkurzę.
bajkaSupportem na całej trasie ma być zespół Deathstars.
Nie zdziwiło by mnie to w ogóle. Gdańsk już widnieje jako "sold out".Piwowarus pisze: Tymczasem od kilku dni Rammstein ponownie jest na szczycie Ticket Alarmu na eventim.pl Jak ogłoszą koncert w Łodzi to się wkurzę.
Dodano drugi koncert 15 listopada. Też w Ergo Arenie.
Jak brać całą sytuację logicznie to przecież nie będą z dnia na dzień całej tej pirotechniki i sceny przewozić z Gdańska do Katowic. To byłoby w naszych warunkach drogowych totalne szaleństwo.
Sądziłem jednak, że drugi koncert dodadzą gdzie indziej żeby zebrać publiczność której nie chce jechać się do Gdańska. Tylko wtedy celował bym w terminy na początku lutego kiedy to jest druga część trasy i grają chociażby na Litwie wiec w miarę blisko.
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

skąd tu wziąć 209zł w trybie natychmiastowym? nie jestem wielkim fanem Rammsteina, słucham ich teraz głównie ze względu na sentyment do młodszych lat, ale jubileuszową trasę wypadałoby zobaczyć, a bilety i tak się pewnie rozejdą w trymiga
-
Deleted User 4876
się zdecydowałem. Jadę. Skoro Pomorzanie mogą się cisnąć do Spodka, to i mi trochę jodu nad morzem nie zaszkodzi :-) a jeszcze dziś rzucili pulę biletów Golden Circle na pierwszy koncert, to nie wolno się było zawahać 
Dziwna sprawa z tym 2 koncertem. Przeglądając co jakiś czas mapkę zajętości miejsc widać było pustki na trybunach, tylko najdroższe miejsca jako tako schodziły. Było tak jeszcze jakieś 3 dni temu. Teraz wchodzę i widzę po pierwsze brak biletów na GC i do tego zapełnione praktycznie wszystkie trybuny. Jedyne co by mi pasowało, to zablokowanie sprzedaży na wyższe trybuny by były puste i nie trzeba płacić za ich obsługę. Ale czemu w takim razie umożliwiają tam zakup pojedyńczych miejsc?
A ma ktoś może informacje, domysły (bo ja nie mam obeznania), czy mogą dorzucić GC, czy brać co jest czym prędzej i się cieszyć, że w ogóle dorwałem?
Drogo w cholerę jest płyta, więc GC się opłaca brać... przegapiłem.
Drogo w cholerę jest płyta, więc GC się opłaca brać... przegapiłem.
W ciagu tygodnia w moim miescie na przystankach pojawiło się mnóstwo plakatów reklamujacych koncert. Myślę, ze w innych miastach również. Z tym też wiążę szybką sprzedaż biletów.
Ja kupilem swój bilet pare dni temu na allegro tuż przed wyprzedaniem GC.
I myślę, że jeszcze dołożą bilety na GC.
Mam też pytanie. Czy były dostępne bilety Early GC na 15.11?? tak z ciekawosci pytam
Ja kupilem swój bilet pare dni temu na allegro tuż przed wyprzedaniem GC.
I myślę, że jeszcze dołożą bilety na GC.
Mam też pytanie. Czy były dostępne bilety Early GC na 15.11?? tak z ciekawosci pytam
Koncert promowany jest mocno, fakt, ale nie uwierzę że w 3 dni najniższa kategoria cenowa w której sprzedano dosłownie kilka biletów cała się wyprzedałaKimal_ pisze:W ciagu tygodnia w moim miescie na przystankach pojawiło się mnóstwo plakatów reklamujacych koncert. Myślę, ze w innych miastach również. Z tym też wiążę szybką sprzedaż biletów.
Na oba koncerty nie było żadnych Early Entrance.Kimal_ pisze: Czy były dostępne bilety Early GC na 15.11?? tak z ciekawosci pytam
Pierwszy post pokazuje EE GC za 320. To w koncu bylo cos takiego czy nie??
Mysle, ze promocja dala bardzo duzo.
Mysle, ze promocja dala bardzo duzo.
Fakt, w zapowiedzi podano cenę EE, ale w sprzedaży już nic takiego nie było.Pierwszy post pokazuje EE GC za 320. To w koncu bylo cos takiego czy nie??
Haha!
Wyhaczyłem dwa bilety na GC 15 XI za 420zł na allegro
wszystko pasuje, akurat kumpel też szukał.
Wyhaczyłem dwa bilety na GC 15 XI za 420zł na allegro
wszystko pasuje, akurat kumpel też szukał.
Będę miał jakieś (jeszcze nie wiem jakie, pewno sektorowe) bilety do sprzedania. Myślę, że w przyszłym tygodniu będą u mnie. Jest ktoś zainteresowany kupnem? Cena będzie zdecydowanie niższa niż nominalna...
www.MetalSide.pl
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Zależy jak zdecydowanie. 
Zobaczymy jakie to bilety będąWICKER MAN pisze:Zależy jak zdecydowanie.
www.MetalSide.pl