Iron Maiden Big Survivor 2013/2014
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden Big Survivor 2013/2014
Transylvania
Remember Tomorrow
Remember Tomorrow
Remember tomorrow
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Czransylvenia jak mawia Bruce na ARDO 
- Saimon1995
- -#Moderator

Transylvania
Ok, Steve go napisał i tak dalej, ale na winyl nie trafił. Wydany był tylko na singlu. Więc w ogole wsadzanie go na płytę jako drugi jeszcze to dla mnie lipa...Mr Jacq pisze:Poza tym, nie ma tu czego wyśmiewać, bo utwór był jeśli mnie pamięć nie myli, pierwszym skomponowanym w całości przez Steva, na potrzeby Iron Maiden, i zmyślą o pierwszym albumie właśnie. Do tego dochodzi fakt, że kawałek pochodzi właśnie z czasów, gdy na rynek trafiał debiut, więc umieszczanie go na liście jest jak najbardziej uzasadnioneInvader pisze:Robimy remasterki 1998.widman pisze:Przecież Sanctuary na płycie nie było, ale z Was fani MAIDEN ha hahahahahhahahahha.
Takie małe pytanko, czemu oddajesz głos na Phantoma, skoro cały czas głosowałeś na Remember Tomorrow, a jeszcze nie odpadło? Gust Ci się zmienił przez dobę? Z czystej ciekawości pytam, bo to w końcu tylko zabawa, więc nie myśl, że się Ciebie czepiam albo cośVeeKing pisze:Phantom
Remember tomorrow
"Jedynka" to rewelacyjna płyta, tylko TNOTB zawiera więcej hiciorów, które jeszcze wiele lat później były w programie koncertów. Żal cokolwiek wycinać, ale jak mus to mus
Transylvania
Transylvania
coś musi odpaśćMagniuto pisze:Takie małe pytanko, czemu oddajesz głos na Phantoma, skoro cały czas głosowałeś na Remember Tomorrow, a jeszcze nie odpadło? Gust Ci się zmienił przez dobę? Z czystej ciekawości pytam, bo to w końcu tylko zabawa, więc nie myśl, że się Ciebie czepiam albo cośVeeKing pisze:Phantom
Remember Tomorrow
Chyba nie muszę podawać, w której sekundzie się zaczyna, liczę że każdy kojarzy ten moment

Ale w zamian jest świetnie urozmaicona w środku kawałka, tym solo Murraya, który nie jest tak wyczuwalny na gigach, a na albumie go świetnie słychaćInvader pisze:No niestety,wersja z albumu mi się nigdy nie podobała ma ten denerwujący banalny riff.Magniuto pisze:Bluźniercaaaaa !!!!
Ja wyznaję zasadę, że jak już się na coś decyduję, to trzymam się swojej opinii, a nie zmieniam w trakcie. Wiesz, każdy może mieć inne podejścieMagniuto pisze:Takie małe pytanko, czemu oddajesz głos na Phantoma, skoro cały czas głosowałeś na Remember Tomorrow, a jeszcze nie odpadło? Gust Ci się zmienił przez dobę? Z czystej ciekawości pytam, bo to w końcu tylko zabawa, więc nie myśl, że się Ciebie czepiam albo cośVeeKing pisze:Phantom
Remember Tomorrow
Remember Tomorrow
Remember Tomorrow
Remember Tommorow
-
Deleted User 2259
Głosowało 30 osób.
5.Phantom of the Opera
6.Transylvania
Głos na Phantom.Transylvania to mój ulubiony utwór na albumie obok Strange.
5.Phantom of the Opera
6.Transylvania
Głos na Phantom.Transylvania to mój ulubiony utwór na albumie obok Strange.
Transylvania. Jak można chcieć wyeliminować Phantoma? 
UP THE IRONS!!!