26/06/2018 - Ozzy Osbourne - Kraków (Impact Festival)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 26/06/2018 - Ozzy Osbourne - Kraków (Impact Festival)
Będzie Twoja relacja w TR papierowym ? 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
A ja nie jadę na "Impact", tylko na koncert OzziegoZakkahletz pisze: ↑ndz cze 24, 2018 8:47 am Nawet taka McMama-I'm-Coming-Home jest w jakimś sensie prawdziwsza niż "Impact Festival"...
www.youtube.com/watch?v=rMsX6DWlZBA
www.MetalSide.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Tja, spokojnie, Sharon jeszcze niejedną taką trasę dla małżonka przewidziała...
Dopiero co zszedł 54-letni Vinnie, a my mówimy o typie, który jest żywym trupem
Bierzcie poprawkę na to, że to już koniec czasów tych muzyków. Sharon może mieć w planach nawet 5 kolejnych tras, ale koncertować na nich może już hologram, nie Ozzy.
Myślę, że chociaż trasa ma trwać do 2020, to ten koncert może być ostatnim koncertem Osbourne'a w Polsce. Frekwencyjnie będzie do kitu, nikt nie będzie ryzykował sprowadzania go tu po raz kolejny, skoro sprzedaż biletów tak idzie.
Myślę, że chociaż trasa ma trwać do 2020, to ten koncert może być ostatnim koncertem Osbourne'a w Polsce. Frekwencyjnie będzie do kitu, nikt nie będzie ryzykował sprowadzania go tu po raz kolejny, skoro sprzedaż biletów tak idzie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 2868
Czy ktoś z wybierających się na koncert wraca może samochodem na Śląsk i ma wolne miejsce?
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

To oczywiste, że Sharon zorganizuje jeszcze kilka tras Ozza bez względu na jego udział w tych przedsięwzięciach.Schizoid pisze: ↑ndz cze 24, 2018 2:24 pmDopiero co zszedł 54-letni Vinnie, a my mówimy o typie, który jest żywym trupemBierzcie poprawkę na to, że to już koniec czasów tych muzyków. Sharon może mieć w planach nawet 5 kolejnych tras, ale koncertować na nich może już hologram, nie Ozzy.
Zakkahletz pisze: ↑sob maja 26, 2018 12:06 pmJedyną sensowną, dochodową rzeczą, jaką Ozzy jeszcze powinien się zajmować w showbusinessie są reality shows z własnym udziałem. Zresztą podobno ma być nowy sezon The Osbournes niedługo.
Myślę, że Ozzy nie ma problemów z pieniędzmi. Gra za ustaloną (na pewno wysoką) stawkę, na pewno The End przyniosło mu baaardzo dużo kasy, do tego te wszystkie koszulki i inne pierdoły. Na pewno sobie daje radę. A podejrzewam, że nowy sezon The Osbournes to robota jego cudownej małżonki. Jeśli dobrze pamiętam, to w autobiografii napisał, że nigdy by się nie zgodził na zrobienie tego jeszcze raz.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Dokładnie... niema co stękać, że "Impact", że "festiwal" itp. Dla mnie Ozzy (czy też Iron Maiden) mógłby grać na imprezie o nazwie "Święto kiełbasy i pasztetowej". Jakie to ma znaczenie? Warto korzystać, póki jeszcze oni trwają
www.MetalSide.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dla mnie to MA pewne znaczenie, dlatego "stękam" (tutaj, gdzie jest na to miejsce, przecież nie łażę po mieście i nie zaczepiam przechodniów). Co do korzystania, to jasne, że trzeba/można. Za kilka lat scena na pewno będzie uboższa o niedawnych/obecnych tuzów gatunku, jednak o obfitość i dostępność oferty młodszych wykonawców niosących wysoko sztandar rokendrola jestem spokojny. 
Ale serio jakie? Czy to się nazywa fest, czy Ozzy + supporty?
Tutaj to się nie zgodzę. Co z tego, że niektóre zespoły mają super umiejętności muzyczne? I nawet fajne płyty nagrywają? Niestety oni tłumów nie porywają i nie będą porywali, nie mówiąc o charyzmie. Niestety, ale nikt już nie będzie jeździł w trasy jak np. Maiden teraz... Nie będzie już kapel, które będą rozpalały tysiące ludzi w każdym kraju i sprzedawały ogromne hale, czy stadiony.Zakkahletz pisze: ↑ndz cze 24, 2018 4:47 pm Za kilka lat scena na pewno będzie uboższa o niedawnych/obecnych tuzów gatunku, jednak o obfitość i dostępność oferty młodszych wykonawców niosących wysoko sztandar rokendrola jestem spokojny.
www.MetalSide.pl
Będą. Ghost. :>gumbyy pisze: ↑ndz cze 24, 2018 5:23 pmAle serio jakie? Czy to się nazywa fest, czy Ozzy + supporty?Tutaj to się nie zgodzę. Co z tego, że niektóre zespoły mają super umiejętności muzyczne? I nawet fajne płyty nagrywają? Niestety oni tłumów nie porywają i nie będą porywali, nie mówiąc o charyzmie. Niestety, ale nikt już nie będzie jeździł w trasy jak np. Maiden teraz... Nie będzie już kapel, które będą rozpalały tysiące ludzi w każdym kraju i sprzedawały ogromne hale, czy stadiony.Zakkahletz pisze: ↑ndz cze 24, 2018 4:47 pm Za kilka lat scena na pewno będzie uboższa o niedawnych/obecnych tuzów gatunku, jednak o obfitość i dostępność oferty młodszych wykonawców niosących wysoko sztandar rokendrola jestem spokojny.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Właśnie tak! W słowie "festiwal" jest obietnica/deklaracja statusu i pewnej złożoności imprezy, a jeśli ktoś w usługach/handlu przepompuje kolorowy balonik z projekcją tego, co ma otrzymać klient, to ten balonik powinien pęknąć - i być może (oby!) tak się stanie w tym przypadku. Jestem zwolennikiem precyzji w używaniu słów (w dodatku lingwistą z wykształcenia i zainteresowań, więc typem nieuleczalnym) i nikt mnie nie przekona, że "Impact Festival" to festiwal.gumbyy pisze: ↑ndz cze 24, 2018 5:23 pmAle serio jakie? Czy to się nazywa fest, czy Ozzy + supporty?Tutaj to się nie zgodzę. Co z tego, że niektóre zespoły mają super umiejętności muzyczne? I nawet fajne płyty nagrywają? Niestety oni tłumów nie porywają i nie będą porywali, nie mówiąc o charyzmie. Niestety, ale nikt już nie będzie jeździł w trasy jak np. Maiden teraz... Nie będzie już kapel, które będą rozpalały tysiące ludzi w każdym kraju i sprzedawały ogromne hale, czy stadiony.Zakkahletz pisze: ↑ndz cze 24, 2018 4:47 pm Za kilka lat scena na pewno będzie uboższa o niedawnych/obecnych tuzów gatunku, jednak o obfitość i dostępność oferty młodszych wykonawców niosących wysoko sztandar rokendrola jestem spokojny.
A ws. przyszłości koncertowania po prostu patrzę na sprawy bardziej pozytywnie niż Ty. Skoro obydwaj nie mamy dowodów, to najlepiej - jak ogólnie w życiu - stosować zasadę "carpe diem".
- Saimon1995
- -#Moderator

No ale ja nie twierdzę, że to jest FestiwalZakkahletz pisze: ↑ndz cze 24, 2018 5:52 pm i nikt mnie nie przekona, że "Impact Festival" to festiwal.
A co do korzystania, to mi nie trzeba mówić
www.MetalSide.pl
Ozzy w zadziwiająco dobrej formie fizycznej na Graspopie, chociaż potrzebował długiej przerwy, bo po solo Zakka (długim) od razu weszło solo na perkusji.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
będę i ja!
ostatecznie nie pohamowałem się od cebuli i bilet z podróżą Kato - Krk i z powrotem za 117 zł
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Aż takim frikiem nie jestem, żeby wyłącznie albo głównie przez to odpuścić interesujący mnie gig!
Ja po prostu jadę na koncert Ozza i tyle w temacie
-
Deleted User 2259
Widziałem już sporo fanów na rynku, mam nadzieję, że koncert będzie dobry.