Man_Of_The_Edge pisze:nie rozumiem...
Slayer w Stodole bije 100 razy ew. Slayera na Mysticu
klimat, tró fani , pełny set
Dokładnie! Do tego pod domem!
Cóż, teraz naprawdę Mystic powinien się postarać i siągnąć np. Kreatora (choć to nie taka wielka gwiazda), Megadeth i Dream Theater. :rocx
kurde,aż mnie coś zabolało.mieszkam w niechorzu(może ktoś zna?).nadmorska prowincja.psia mać.na koncerty jeździ się baaardzo rzadko(z większych w zeszłym roku to Deep Purple w Szczecinie.).na samą myśl o Slayer aż mi ślinka leciała.a tu takie rozczarowanie.a jeszcze te wasze posty "że fajnie że pod domem będzie". po prostu czuję się dobity.
no...jedyna nadzieja że rzeczywiści ściągną te 3 w.w. zepsoły.wtedy im wybaczę
Może bedzie taki myk że Slayer zagra na Mysticu jak i w "stodole" W 2002 roku zagrali na Ozzfescie jak i w Warszawie...Tutaj mamy jednak dwóch róznych organizatorów...sprawa chyba przesądzona. Odyssey <-> Mystic Błagam o Megadeth i DT, żeby tak choć jedno z nich
A z Megadeth nikt nie wie Bo komuś tam, kiedyś tam, ktoś tam z Mystica napisał, że Megadeth nie będzie. Ale to mogło być tylko strzeżenie tajemnicy handlowej przecież
Niestety, Within Temptation nie zagra na Mystic Fest.
Pozdrawiam
Łukasz/Mystic Prod
oby się sprawdziło
P.S czy ktos ostatnio wysyłal do nich maila z pytaniem o inny zespoły?? (ja wysłałem i zostalem ze tak powiem olany , chyba ze pod zły adres wysłałem zapytanie )
A może kluczem do zagadki jakie będą supporty na MF są... Okładki do Mystkic Art!!?? Z tyych kilku ostatnich
Nightwish sie juz sprawdził. Teraz Tylko kreator behemoth, Megadeth, Dimmu Borgir i Helloweem. Byłoby nieźle
świnka666 pisze:A z Megadeth nikt nie wie Bo komuś tam, kiedyś tam, ktoś tam z Mystica napisał, że Megadeth nie będzie. Ale to mogło być tylko strzeżenie tajemnicy handlowej przecież
Może liczyli na Slayer'a, ale teraz postarają się ściągnąć Megadeth? Dave & s-ka będą w lecie grać swoje ostatnie europejskie występy - głównie na festiwalach. Z pewnością ostatnia szansa na zobaczenie tak legendarnej grupy zachęciłaby sporo osób do przybycia 29 maja na Stadion Śląski. :rocx
janiedembica pisze:mystic moglo by podac chociaz liste zespołow z jakimi sa prowadzone rozmowy
świnka666 pisze:A z Megadeth nikt nie wie Bo komuś tam, kiedyś tam, ktoś tam z Mystica napisał, że Megadeth nie będzie. Ale to mogło być tylko strzeżenie tajemnicy handlowej przecież
Może liczyli na Slayer'a, ale teraz postarają się ściągnąć Megadeth? Dave & s-ka będą w lecie grać swoje ostatnie europejskie występy - głównie na festiwalach. Z pewnością ostatnia szansa na zobaczenie tak legendarnej grupy zachęciłaby sporo osób do przybycia 29 maja na Stadion Śląski. :rocx
Jedyna, legendarna grupa, ktora sie ostala to BLACK SABBATH ! :rocx
WICKER bądz tak uprzejmy i zadzwoń do Mysticka i zapytaj się kiedy podadzą reszte sapportow
A tak wogole to czas działa na nie korzyść Mystica bo im pużniej podadzą sapport to tym mniej ludzi kupi bilety No chyba że będą to naprawde EXSTRA zespoły