DVD - Live After Death
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: DVD - Live After Death
no ja też czekam najbardziej na ten Behind Iron Curtain
, choć oczywiście materiały mogą być nie tylko z Polski (nie wiem czy byli wtedy gdzieś jeszcze poza Polską, w jakims innym kraju Bloku Wschodniego??)
- Metalophil
- -#Moonchild

1. Jeśli chodzi o BTIR to w tym filmie, zależnie od wersji, ok. 90-95% materiału jest z PRL. A co do innych "demoludów" to Maideni grali wtedy również na Węgrzech i w Jugosławii.wojteq pisze:no ja też czekam najbardziej na ten Behind Iron Curtain, choć oczywiście materiały mogą być nie tylko z Polski (nie wiem czy byli wtedy gdzieś jeszcze poza Polską, w jakims innym kraju Bloku Wschodniego??)
... mam ta wersję na DVD od dłuższego czasu [oczywiście bootleg] myślę że wszyscy będą bardzo pozytywnie zaskoczeni po zapoznaniu sie z tymi materiałami bo tak jak napisał Metalophil , praktycznie 90% tych materiałów video pochodzi właśnie z Polski.
ja mam ta wersje pierwotna, ktora ma ok 40 min. Wiec z niecierpliwoscia czekam na nowa extended 
- Metalophil
- -#Moonchild

ale ta extended była udostępniana tu, na sanktuarium już kiedyśSiwy pisze:ja mam ta wersje pierwotna, ktora ma ok 40 min. Wiec z niecierpliwoscia czekam na nowa extended
Szkoda tylko że napisali że pokażą cały koncert Rock In Rio a tak naprawę tylko fragmenty... Ponieważ cały koncert trwa około 90 min a oni dają tylko 60. No ale nic większość z tego mam na dvd w idealnej jakości ale i tak zakupie z przyzwyczajenia.
- Metalophil
- -#Moonchild

Analogiczna sytuacja była na TED, gdzie dali skróconą wersję video The Beast On The RoadMirdaroh pisze:Szkoda tylko że napisali że pokażą cały koncert Rock In Rio a tak naprawę tylko fragmenty... Ponieważ cały koncert trwa około 90 min a oni dają tylko 60. No ale nic większość z tego mam na dvd w idealnej jakości ale i tak zakupie z przyzwyczajenia.
Nom, a piszą na oficjalnej że dają pełną wersję... Szkoda że tak oszukują ludzi, ale widocznie kasa jest ważniejsza.
Nie wiem, czy to już było wcześniej podane, ale na oficjalnej coś jest w tych materiałach o LAD dvd, że niby 5 lutego premiera w USA :rocx
-
Satil Devan
- -#Wrathchild

A dzień wcześniej w Wielkiej Brytanii/Europie.wojteq pisze:5 lutego premiera w USA :rocx
Już nie mogę sie doczekać bo vhs juz zjechana i jakosccc i dodatki
ja na bank zakupie mam czesc 1 trzeba zakupic i czesc 2. na poczatku lutego do nabycia
Już można zamawiać na Allegro w cenie 99.99 zł
a nawet 89.99 
Najtańsze póki co na fan.pl bo za niecałe 70 zł
- dostoevsky
- -#Assassin

Zamówione.Mirdaroh pisze:Najtańsze póki co na fan.pl bo za niecałe 70 zł
No to nawet przyzwoita cena się szykuje. I dobrze.
na spokojnie poczekam az beda w MM bo potem z ta wysylka dluzej czekam niżbym na miejscu w sklepie kupil 
Jasne, MM rules - tylko jedna kwestia pozostaje otwarta, jakość, pomny doświadczeń z "DOTR" wolę rzecz sprawdzi [przed zakupem, ewentualnie odczekać ... w MM chyba można (na wszelki wypadek) reklamować towarBudziol pisze:na spokojnie poczekam az beda w MM bo potem z ta wysylka dluzej czekam niżbym na miejscu w sklepie kupil
Tak serio, nie mogę się doczekać
Myslicie ze w Saturnie bedzie przed premiera dostepne np. 1 lub 2 lutego ?