To chyba nie będzie konieczne. Z Itzhoe jeżdżą wackenowskie busikiIronkos pisze:Na koniec po 30 godzinach jazdy pociagiem czeka nas 8kilometrowy spacerek na pola wacken
31/07-02/08/2008 - Wacken, GER @ Wacken Open Air
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 31/07-02/08/2008 - Wacken, GER @ Wacken Open Air
www.MetalSide.pl
O to super, ale ogolem moj plan poszedl do piachu. Zbyt drogie sa pociagi niemieckie jak to juz tutaj ktos wspominal. Nawet samymi osobowkami wychodzi drogo.gumbyy pisze:To chyba nie będzie konieczne. Z Itzhoe jeżdżą wackenowskie busikiIronkos pisze:Na koniec po 30 godzinach jazdy pociagiem czeka nas 8kilometrowy spacerek na pola wacken
A wiesz ile kosztuja te busiki?
Ostatnio zmieniony ndz sty 20, 2008 9:57 pm przez Ironkos, łącznie zmieniany 1 raz.
W 2007 kumpel jechał pociągiem z Wrocławia do Hamburga i kupował od razu w 2 strony. Ale nie pamiętam ile to kosztowało...Ironkos pisze:O to super, ale ogolem moj plan poszedl do piachu. Zbyt drogie sa pociagi niemieckie jak to juz tutaj ktos wspominal. Nawet samymi osobowkami wychodzi drogo.gumbyy pisze:To chyba nie będzie konieczne. Z Itzhoe jeżdżą wackenowskie busikiIronkos pisze:Na koniec po 30 godzinach jazdy pociagiem czeka nas 8kilometrowy spacerek na pola wacken
Grunt to dostać się do Hamburga. Dalej jakieś regionalne pociągi i w grupie jest dużo taniej. A chętnych na taki bilet nie brakuje...
Busiki ze free, albo jakieś euro drobne
www.MetalSide.pl
przez niemcy mozna tanioprzejechac na wochenende z tym ze jak sama nazwa wskazuje tylko w weekend, wiec trzeba by jechac na tydzien przed festiwalem.
http://www.allegro.pl/item304350647_14_ ... html#photo znalazlem tani srodek transportu. kto jest za ?
tani to on raczej snie jest, moze w eksploatacji. Ciekawe ile razy trzeba by było obrócić żeby sie zwrocily koszty
No i mamy SOLD OUT! Kto z forum nabyl do wczoraj bilet ?
Ja... nie nabyłemIronkos pisze:No i mamy SOLD OUT! Kto z forum nabyl do wczoraj bilet ?
Masakra z tym SOLD OUT
www.MetalSide.pl
JA TAM BĘDĘ< :beer
Z jakim składem? Wcale nie jest taki rewelacyjny. Rok temu i dwa lata temu był znacznie lepszy, a WOA wyprzedało się znacznie później.faust pisze:no jaka znowu 'masakra'. Z takim składem nie mogło być inaczej!
A niby skąd? Sold Out, to Sold Out. Nie ma biletów i koniec...faust pisze:Jestem przekonany, że dodadzą jeszcze kilka tyś. biletow.
www.MetalSide.pl
Gdyby to u nas było, na kolanach bym poszedł... a tak, trzeba się tłuc pod Hamburg!
Wraz z kolegami zamowilem przejazd na stronie http://www.centrala-autobusowa.pl/ z Katowic do Hamburga i na zad za 226 zl, co mysle jest bardzo dobra i tania opcją.
Jak ktos tez sie tutaj z okolic wybiera i nie ma transportu to namawiam na wlasnie ten - zawsze bedzie to razniej w autokarze
Jakby kto pytal - zamowilismy wyjazd z Piotra Skargi o godz 16 30 29 lipca.
Pozdrawiam
Jak ktos tez sie tutaj z okolic wybiera i nie ma transportu to namawiam na wlasnie ten - zawsze bedzie to razniej w autokarze
Jakby kto pytal - zamowilismy wyjazd z Piotra Skargi o godz 16 30 29 lipca.
Pozdrawiam
To jak? Ktokolwiek stad zamierza sie tam pojawic?
Ja będęIronkos pisze:To jak? Ktokolwiek stad zamierza sie tam pojawic?
www.MetalSide.pl
Kiedy i o ktorej bedziesz w hamburgu? Dobrze by bylo kupic jakies grupowe bilety na pociag do Itzehoegumbyy pisze:Ja będęIronkos pisze:To jak? Ktokolwiek stad zamierza sie tam pojawic?
Pewno do Hamburga nie zawitamIronkos pisze:Kiedy i o ktorej bedziesz w hamburgu? Dobrze by bylo kupic jakies grupowe bilety na pociag do Itzehoe
www.MetalSide.pl
Aha no trudno. To do zobaczenie pod scenagumbyy pisze:Pewno do Hamburga nie zawitamIronkos pisze:Kiedy i o ktorej bedziesz w hamburgu? Dobrze by bylo kupic jakies grupowe bilety na pociag do ItzehoeJadę swoim samochodem, albo (co bardziej prawdopodobne) busem z zespołem Chainsaw.
Bry!!!
No mój bilecik na tegoroczną edycję Wacken dumnie prezentuje się na scianie mej od mniej wiecej lutego,az nie moge uwierzyc,ze czas az tak szybko zlecial i za nieco ponad 2 tygodnie ruszy cala machina festiwalowa
Nareszcie,chcialoby sie rzec ... 
Widze szanowni "uzyszkodnicy" dziela sie radami dotyczacymi dojazdu,ja nie omieszkam z takowych skorzystac,heh,a i mam takie pytanie-jest ktos tutaj moze,kto wyrusza na Wacken'a z poludnia naszego pieknego kraju?? Jako ze ja te terreny zamieszkuje a ze jade sama milo by bylo dolaczyc sie do jakiejs grupy i razem ruszyc w strone niemieckiej granicy:)
W sumie to nie wiem jeszcze z jakiego srodka transportu mam zamiar skorzystac wiec przede mna tygodnie pelne burzliwego analizowania wszystkich "za" i "przeciw"dostepnych srodkow transportu
Pozdrawiam wszystkich przy okazji,jako ze jest to moj pierwszy post
No mój bilecik na tegoroczną edycję Wacken dumnie prezentuje się na scianie mej od mniej wiecej lutego,az nie moge uwierzyc,ze czas az tak szybko zlecial i za nieco ponad 2 tygodnie ruszy cala machina festiwalowa
Widze szanowni "uzyszkodnicy" dziela sie radami dotyczacymi dojazdu,ja nie omieszkam z takowych skorzystac,heh,a i mam takie pytanie-jest ktos tutaj moze,kto wyrusza na Wacken'a z poludnia naszego pieknego kraju?? Jako ze ja te terreny zamieszkuje a ze jade sama milo by bylo dolaczyc sie do jakiejs grupy i razem ruszyc w strone niemieckiej granicy:)
W sumie to nie wiem jeszcze z jakiego srodka transportu mam zamiar skorzystac wiec przede mna tygodnie pelne burzliwego analizowania wszystkich "za" i "przeciw"dostepnych srodkow transportu
Pozdrawiam wszystkich przy okazji,jako ze jest to moj pierwszy post
Hmm.. cóż mogę doradzić...agonia pisze:W sumie to nie wiem jeszcze z jakiego srodka transportu mam zamiar skorzystac wiec przede mna tygodnie pelne burzliwego analizowania wszystkich "za" i "przeciw"dostepnych srodkow transportu
Jak nie znajdziesz miejsca w jakimś samochodzie, to polecam jakikolwiek sposób dostania się do Hamburga. Z Wrocławia jedzie pociąg, możesz szukać jakiegoś autokaru... z Hamburga bez problemu dostaniesz się do Wacken. Hamburg --> Itzhoe --> Wacken. I tyle
www.MetalSide.pl
My jedziemy autokarem z katowic do hamburga ktory znalezlismy na http://centrala-autobusowa.pl/ 29 lipca o 16:30. Jak kupowalismy to wyszlo nas 240 zl w obie strony, teraz jest juz troszke drozej
PS: Gumby - ile wyszedl Cie ten pociag z wroclawia do hamburga ?
PS: Gumby - ile wyszedl Cie ten pociag z wroclawia do hamburga ?