Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i wniosków
Jak będziesz tu dalej marudził, to przypiszę Ci wszystkie posty z usuniętego konta (i z tego poprzedniego też).
Ale o blokowaniu tematów pomyślę, ale nie na szybko, bo jestem teraz zajęty.
Ale o blokowaniu tematów pomyślę, ale nie na szybko, bo jestem teraz zajęty.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Myślałem, że uwzględnisz Neona gdzieś w nowej nazwie 
A ja myślę, że to nie Scarred tylko Invader.
-
Deleted User 8414
A da się tak? w sumie fajnie by było, ale wolę jednak - postów mieć. Zresztą nie macie pewności, że to ja. Kiedyś była tutaj ranga gość, to by mi się przydało chyba najlepiej.
O neonie to mi nie mów, dałem do ignorowanych.
O neonie to mi nie mów, dałem do ignorowanych.
-
Deleted User 8414
On ma czarne już znowu. Zobaczymy czy operacja ''tajna akcja'' się uda. Wysyłam mu screeny tego co się tutaj dzieje.
trochę dziecinada
Nawet nie trochę...
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Owszem, ale bez Invadera forum jest trochę..... w proszku 
Że nie pojawia się dużo nic nie wnoszącej treści (o żarciu i piciu)? Kurcze nugz, nie narzekaj (jak na Maiden i MegaDejwa) tylko produkuj treści 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Jestem zmęczony, idę na kanapę, ponarzekać 
-
Deleted User 5490
Dla mnie te treści są o wiele bardziej rozluźniające i czasem zabawne, niż wypróżnienia w Polityce, na które nie mogę już patrzeć. Ogólnie rzecz biorąc zawsze uważałem, że polityka i religia to tematyka, która zabija klimat i pozytywne wibracje na forach muzycznych.
A że niektórzy nie potrafią sobie wyobrazić życia bez pierdolenia o polityce i religii i upatrzyli sobie do tego Sanktuarium, a w tematach muzycznych ich treści jest tyle co kot napłakał, to niestety Sanatorium coraz mniej lubię.
Ostatnio zmieniony pt sty 05, 2024 9:28 pm przez Deleted User 5490, łącznie zmieniany 1 raz.
No, ale wiesz, że nie trzeba czytać wszystkich tematów na forum (chyba, że jest się adminem
)
-
Deleted User 5490
No nie trzeba. Dlatego podjąłem pewne środki zaradcze. Przecież wiesz.
Ja to widzę tak: Invader stanowił pewien charakterystyczny i luźny akcent tego forum. Miał chłop poczucie humory i pomysły na różne zabawy... Do czasu. W pewnym momencie coś mu się poprzestawiało i zaczął dużo różnych osób po prostu irytować. Nie wiem, co tam u niego, życzę mu dobrze, ale niech się chłop ogarnie, bo z zabawnego (w pozytywnym znaczeniu) Sanatorianina stał się raczej generatorem wszelkiego rodzaju cringe'u, który traktuje forum jak prywatną piaskownicę. Jak pozałatwia sprawy, którymi powinien się zająć, to niech wraca sobie na luzie, może zaliczy ładny redemption arc 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Wiem, wiem. I też postaram się poszukać tego co obiecałem.Pierre Dolinski pisze: ↑pt sty 05, 2024 9:29 pm No nie trzeba. Dlatego podjąłem pewne środki zaradcze. Przecież wiesz.
Nie można też tęgo forum traktować przesadnie za poważnie, żeby jakoś wpływało negatywnie na codzienność. bo nie lubi się pietdolenia tego czy tamtego.
Również jestem zdania, ze politykę w religię powinno się wypierdolić stąd w trybie natychmiastowym, ale to not gonna kurwa happen
Również jestem zdania, ze politykę w religię powinno się wypierdolić stąd w trybie natychmiastowym, ale to not gonna kurwa happen
Nie dałoby się neona zbanować za ten syf co robi od takiego czasu?
-
Deleted User 5490
Przecież ostatnio nawet nic nie pisze. Nie zauważyłem.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Sądząc po ostatnich postach udziela się głównie w kącikach gastronomicznych - nie zaglądam i gdyby była możliwość blokowania różnych wątków to bym skorzystał. Nie obchodzi mnie to co ktoś je, pije czy słucha, a przez to całe działy wiecznie pokazują mi się na czerwono.