Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

pz
-#Administrator
-#Administrator

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: pz »

Jak będziesz tu dalej marudził, to przypiszę Ci wszystkie posty z usuniętego konta (i z tego poprzedniego też).

Ale o blokowaniu tematów pomyślę, ale nie na szybko, bo jestem teraz zajęty.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Myślałem, że uwzględnisz Neona gdzieś w nowej nazwie :P
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

A ja myślę, że to nie Scarred tylko Invader.
Deleted User 8414

Post autor: Deleted User 8414 »

A da się tak? w sumie fajnie by było, ale wolę jednak - postów mieć. Zresztą nie macie pewności, że to ja. Kiedyś była tutaj ranga gość, to by mi się przydało chyba najlepiej.

O neonie to mi nie mów, dałem do ignorowanych. :wink:
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Ale włosy dalej masz zielone?
Deleted User 8414

Post autor: Deleted User 8414 »

thorgal_30 pisze: wt sty 02, 2024 9:48 pm Ale włosy dalej masz zielone?
On ma czarne już znowu. Zobaczymy czy operacja ''tajna akcja'' się uda. Wysyłam mu screeny tego co się tutaj dzieje.
Awatar użytkownika
Geri666
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Geri666 »

trochę dziecinada
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

Nawet nie trochę...
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
nugz
SMERF MARUDA

Owszem, ale bez Invadera forum jest trochę..... w proszku :P
pz
-#Administrator
-#Administrator

Że nie pojawia się dużo nic nie wnoszącej treści (o żarciu i piciu)? Kurcze nugz, nie narzekaj (jak na Maiden i MegaDejwa) tylko produkuj treści :)

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
nugz
SMERF MARUDA

Jestem zmęczony, idę na kanapę, ponarzekać :)
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

pz pisze: pt sty 05, 2024 7:29 pm Że nie pojawia się dużo nic nie wnoszącej treści (o żarciu i piciu)? Kurcze nugz, nie narzekaj (jak na Maiden i MegaDejwa) tylko produkuj treści :)
Dla mnie te treści są o wiele bardziej rozluźniające i czasem zabawne, niż wypróżnienia w Polityce, na które nie mogę już patrzeć. Ogólnie rzecz biorąc zawsze uważałem, że polityka i religia to tematyka, która zabija klimat i pozytywne wibracje na forach muzycznych.
A że niektórzy nie potrafią sobie wyobrazić życia bez pierdolenia o polityce i religii i upatrzyli sobie do tego Sanktuarium, a w tematach muzycznych ich treści jest tyle co kot napłakał, to niestety Sanatorium coraz mniej lubię.
Ostatnio zmieniony pt sty 05, 2024 9:28 pm przez Deleted User 5490, łącznie zmieniany 1 raz.
pz
-#Administrator
-#Administrator

No, ale wiesz, że nie trzeba czytać wszystkich tematów na forum (chyba, że jest się adminem ;))

Deleted User 5490

No nie trzeba. Dlatego podjąłem pewne środki zaradcze. Przecież wiesz.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Ja to widzę tak: Invader stanowił pewien charakterystyczny i luźny akcent tego forum. Miał chłop poczucie humory i pomysły na różne zabawy... Do czasu. W pewnym momencie coś mu się poprzestawiało i zaczął dużo różnych osób po prostu irytować. Nie wiem, co tam u niego, życzę mu dobrze, ale niech się chłop ogarnie, bo z zabawnego (w pozytywnym znaczeniu) Sanatorianina stał się raczej generatorem wszelkiego rodzaju cringe'u, który traktuje forum jak prywatną piaskownicę. Jak pozałatwia sprawy, którymi powinien się zająć, to niech wraca sobie na luzie, może zaliczy ładny redemption arc ;)

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
pz
-#Administrator
-#Administrator

Pierre Dolinski pisze: pt sty 05, 2024 9:29 pm No nie trzeba. Dlatego podjąłem pewne środki zaradcze. Przecież wiesz.
Wiem, wiem. I też postaram się poszukać tego co obiecałem.

nugz
SMERF MARUDA

Nie można też tęgo forum traktować przesadnie za poważnie, żeby jakoś wpływało negatywnie na codzienność. bo nie lubi się pietdolenia tego czy tamtego.
Również jestem zdania, ze politykę w religię powinno się wypierdolić stąd w trybie natychmiastowym, ale to not gonna kurwa happen :)
Awatar użytkownika
sajki
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: sajki »

Nie dałoby się neona zbanować za ten syf co robi od takiego czasu?
Deleted User 5490

Przecież ostatnio nawet nic nie pisze. Nie zauważyłem.
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Sądząc po ostatnich postach udziela się głównie w kącikach gastronomicznych - nie zaglądam i gdyby była możliwość blokowania różnych wątków to bym skorzystał. Nie obchodzi mnie to co ktoś je, pije czy słucha, a przez to całe działy wiecznie pokazują mi się na czerwono.
ODPOWIEDZ