Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania
I niektórzy zagrają dwa razy
Ogólnie to masakra. Weź tu wybierz scenę 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Dla mnie najlepiej prezentują się sceny z Electric Wizard i Mercyful Fate. Wyżerka dla fanów takich klimatów, naprawdę fajnie rozpisane.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Szkoda, że bilety będą nie do dostania bo gdyby mieć fajna ekipe to do rozważenia
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Tylko czytając rozpiske wezcie pod uwagę, że Hellfest ma najgorsze rozpiski godzinowe i rzeczy nawet podobne stylistycznie będą się totalnie pokrywac.
To jest powód, dla którego nigdy tam nie pojechałem i zawsze wybieralem Graspop
To jest powód, dla którego nigdy tam nie pojechałem i zawsze wybieralem Graspop
Kiedyś rozważałem Hellfest i teraz potężnie kusi ale to się odbywa w kraju na który mam alergię więc pewnie odpuszczę.
-
Deleted User 357
E tam, Francja spoko - też byłem uprzedzony, ale jak byłem to wrażenia bardzo pozytywne, może dlatego że nie w dużym mieście 
Byłem na ostatnim Hellfeście i złego słowa nie powiem. Mega mi się podobało i za rok cisnę też 
www.MetalSide.pl
Dla Warszawiaków na jutro.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 7865
Na co warto wybrać się w sierpniu i wrześniu w Warszawie i ogólnie w Polsce? Już tyle czasu minęło bez koncertów i ogłoszenia o gigach zupełnie zniknęły mi z powiadomień w social mediach. A przeprowadzam się znowu do Polski także fajnie będzie o coś wreszcie zahaczyć 
-
Deleted User 357
-
Deleted User 7865
A jedzie ktoś? Jeśli nie to ktoś by do mojego wozu dołączył? Może może... 
-
Deleted User 357
Ja jadę na pewno, bilet mam już - jakby co to wszystkie interesujące zespoły są w sobotę, ten piątek to taki bardziej rozgrzewkowo z samymi czeskimi
Elton John wrzucił na insta daty ostatniej trasy w Europie i Ameryce Pn.
Polski brak
https://www.instagram.com/p/CQdq7_loi68 ... =copy_link
Polski brak
https://www.instagram.com/p/CQdq7_loi68 ... =copy_link
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Połowa europejskich dat w Anglii.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

W przedostatni weekend sierpnia na Dynamo Metalfest w holenderskim Eindhoven wystąpią m.in. Kreator, Candlemass, Firewind i Death Angel. Z tych ostatnich cieszę się najbardziej, bo nieśmiało liczę, że przy okazji może chcą okolicę obskoczyć i nawet do nas dotrzeć...