Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Dragonslayer - Dragonslayer
Zdan, jakie to jest dobre, szczególnie pierwsze demo.
W sumie to część utworów nagrana jako Slayer, ale jak ci z USA wydali pierwszą płytę, to ci z UK zmienili nazwę.
Zdan, jakie to jest dobre, szczególnie pierwsze demo.
W sumie to część utworów nagrana jako Slayer, ale jak ci z USA wydali pierwszą płytę, to ci z UK zmienili nazwę.
- blackcocker
- -#Moderator

Paradise Lost - In Requiem
Wielbię ten album od A do Z
Wielbię ten album od A do Z
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Pantera - Far Beyond Driven
Lochinvar, Zdan to jest jakiś twój bożek albo coś w tym stylu? Bo tak go przyzywasz ostatnimi czasy.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Zdan to jest człowiek bez układu nerwowego.
Pantera - Vulgar Display of Power
Zdjęcia to większe rób albo osobno, a nie takie jak k...i
Schizoid, Zdan fajny gość jest i czasami ma podobne upodobania w zakresie wtórnej muzyki metalowej, a nie tak wyrafinowanej jak koneserzy z wychodka. Np. ja wielbię jedynkę IM, a Zdan Killers. Poza tym dobrze mu z oczu patrzy. Nie gwiazdorzy, nie obraża, czasami coś po łacinie powie. W sumie w necie mógłby benefis Turbo poprowadzić.
Iron Maiden - Powerslave
Lol... przecież to miniaturka jest, wystarczy kliknąć i się otworzy duże
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
Gumbyy. Następnym razem wrzuć Panoramę Racławicką, żeby żaden idiota nie przegapił. 
Slayer - South of Heaven
Slayer - South of Heaven
Ostatnio zmieniony ndz lut 23, 2020 6:44 pm przez Deleted User 5490, łącznie zmieniany 1 raz.
hehe... no ręce opadają...Pierre Dolinski pisze: ↑ndz lut 23, 2020 6:35 pm Gumbyy. Następnym razem wrzuć Panoramę Racławicką, żeby żaden idiota nie przegapił.![]()
www.MetalSide.pl
Przecież poza tym jednym dziwacznym wszystko widać. Chciałem trochę Ci ciśnienie podnieść. Ten od wychodka też się mocno wzruszył, oby mu struny nie popękały.
Jednak włączył najlepszą płytę Slayera, może to ukoi jego nerwy.
Lol... serio myślisz, że masz taką opcję? A ten "dziwaczny", to polski zespół...
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
Gumbyy. Do pewnego momentu można tolerować nawet złośliwych idiotów. Na dłuższą metę jednak się nie da. Ja do buraka zraziłem się, kiedy całkiem życzliwie i cierpliwie, bez złośliwości próbowałem odpowiadać na jego pytania w temacie Powerslave, a potem próbowałem dowiedzieć się o co chodzi mu z tymi miksami i czy naprawdę wie czego chce. Wyszło na to, że koleżeńska pomoc nie jest w cenie, zamiast wdzięczności pojawiły się złośliwości zaś próby merytorycznej rozmowy spełzły na niczym wobec całkowitego braku logiki adwersarza.
Każde forum musi mieć jakąś zakałę na pokładzie.
Pora wrócić do opcji ignorowania, bo widzę, że ten młotek i tak nie zaprzestaje zaczepek i ciągle robi jakieś wtrącenia o naszym kiblu.
Cannibal Corpse - Butchered at Birth
Każde forum musi mieć jakąś zakałę na pokładzie.
Cannibal Corpse - Butchered at Birth
Iron Maiden - Killers