Koncertowe przewidywania

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 357

Re: Koncertowe przewidywania

Post autor: Deleted User 357 »

Wstępnie myślę żeby tam się wybrać jak nic się nieprzewidzianego nie wydarzy do tego czasu
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Michael Malarkey wystąpi w Polsce w przyszłym roku.

24 marca 2022 r., Pogłos, Warszawa

Muzyk, aktor, wokalista - Michael Malarkey, to człowiek naprawdę wielu talentów. Muzyczne wcielenie aktora znanego z roli Enzo w serialu The Vampire Diaries to gitarowe brzmienie o szerokim spektrum inspiracji; od akustycznych ballad Leonarda Cohena, aż po żywiołowy punk rock.
Najnowszy album artysty, wydany w 2020 roku “Graveracer” to kolejny świetnie oceniony zwrot w jego twórczości. Mroczniejsze, bardziej dojrzałe kompozycje zaskakują muzyczną głębią, a niepodrabialny głos Michaela dodaje im jeszcze więcej mocy niż kiedykolwiek wcześniej.
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Tori Amos w Polsce!!!!!!!!!!!! i to w Spodku !!!!!!!!! :) cieszycie się moim szczęściem? ;) 17 lutego 2022.
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

To się chyba trochę pospieszyła, bo jest link do biletów na stronie Metal Mind. A oni jeszcze tego występu oficjalnie nie ogłosili, choć zapowiadali, że w piątek poinformują o nowym koncercie ;)
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Nie ciesz się za bardzo:
Prof. Miłosz Parczewski z Rady Medycznej przy premierze był gościem programu Polsatu News, gdzie wypowiedział się na temat czwartej fali koronawirusa. - Jesteśmy w okresie "zacisza", trwającego w Polsce w czasie lata. Sytuacja zaczyna się pogarszać w połowie sierpnia. Mamy obecnie wyścig, czy zdążymy postawić mur przed zbliżającym się nowym wariantem koronawirusa - powiedział ekspert.

Jego zdaniem obecnie nadal nie mamy lepszego sposobu na walkę z pandemią niż lockdowny. Jak jednak przekazał ekspert, nie jest on ich fanem - preferuje "działanie na te części populacji, gdzie jest dużo zakażeń". - Chodziłoby np. o częściowe ograniczenie koncertów czy innych możliwości zbierania się ludzi - wyjaśnił.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Deleted User 4876

Prof. Milosz niech spier... :D a wracając do koncertu, to radość wielka, bo na poprzedniej trasie Polski nie było ( tylko występ w PR) i musiałem cisnąc do WIednia - dzień po Stonsach, nocce na lotnisku... ledwo żywy, ale się załapałem na M&G z Tori...ta kobieta jest przecudowna <3 a teraz Spodeczek, rzut beretem od chaty - miód. No i koncert Tori w 2014 w Sali Kongresowej...fantastyczna sala, i dalej nic z tym obiektem włodarze nie robią...Czaskoski by się wziął do roboty ;)
barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: barsiarz »

Po nocce na lotnisku to musiało być bardzo miłe M&G :wink:
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Tych akwizytorów szczepionek należałoby annihilować
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Deleted User 4876

Heh, dla mnie złamała zasady. Do wyboru było albo autograf albo zdjęcie. Naturalnie wybrałem drugie. Ale trzymałem sidka w ręce, a ona do mnie: Chcesz grafa? Ja: No wczesniej Pan powiedział, że albo fota, albo graf. Na co Tori: Why not both? Give it to me :D ;) Przepiękna kobieta, kochana :) A jej koncerty to w ogóle poza wszelką skalą. Ale koniec off-topa :P
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

thorgal_30 pisze: pt lip 09, 2021 11:35 am Heh, dla mnie złamała zasady. Do wyboru było albo autograf albo zdjęcie. Naturalnie wybrałem drugie. Ale trzymałem sidka w ręce, a ona do mnie: Chcesz grafa? Ja: No wczesniej Pan powiedział, że albo fota, albo graf. Na co Tori: Why not both? Give it to me :D ;) Przepiękna kobieta, kochana :) A jej koncerty to w ogóle poza wszelką skalą. Ale koniec off-topa :P
:mryellow:

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Deleted User 7865

Post autor: Deleted User 7865 »

Czy ktoś ma ochotę na wspólny wypad na Dynamo lub na Bullhead City (wrzesień, m.in. Blind Guardian, Doro, Rage, Dirkschneider)? Myślałam o zebraniu ekipy do wspólnego wyjazdu autem z Warszawy, może z jakimś przystankiem na zwiedzanie w Berlinie lub gdzieś indziej. Ktoś by chciał się dołączyć? W sumie bardziej szukam na to Bullhead City bo jest jednak bliżej ale Dynamo też wchodzi w grę.
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

thorgal_30 pisze: pt lip 09, 2021 11:35 am Heh, dla mnie złamała zasady. Do wyboru było albo autograf albo zdjęcie. Naturalnie wybrałem drugie. Ale trzymałem sidka w ręce, a ona do mnie: Chcesz grafa? Ja: No wczesniej Pan powiedział, że albo fota, albo graf. Na co Tori: Why not both? Give it to me :D ;) Przepiękna kobieta, kochana :) A jej koncerty to w ogóle poza wszelką skalą. Ale koniec off-topa :P

Co za durne zasady xD albo fotka albo autograf.
Z ciekawości ile M&G kosztował?
A plus dla Pani skoro sama zaproponowała
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Deleted User 357

RedHot pisze: pt lip 09, 2021 3:16 pm Czy ktoś ma ochotę na wspólny wypad na Dynamo lub na Bullhead City (wrzesień, m.in. Blind Guardian, Doro, Rage, Dirkschneider)? Myślałam o zebraniu ekipy do wspólnego wyjazdu autem z Warszawy, może z jakimś przystankiem na zwiedzanie w Berlinie lub gdzieś indziej. Ktoś by chciał się dołączyć? W sumie bardziej szukam na to Bullhead City bo jest jednak bliżej ale Dynamo też wchodzi w grę.
Jak już to Dynamo, ale na początku września wypadł mi wyjazd na inny fest do Niemiec więc może być lipa z kasą, zwłaszcza że noclegi w Eindhoven są dość drogie
Deleted User 7865

Post autor: Deleted User 7865 »

Żelazny pisze: pt lip 09, 2021 4:40 pm
RedHot pisze: pt lip 09, 2021 3:16 pm Czy ktoś ma ochotę na wspólny wypad na Dynamo lub na Bullhead City (wrzesień, m.in. Blind Guardian, Doro, Rage, Dirkschneider)? Myślałam o zebraniu ekipy do wspólnego wyjazdu autem z Warszawy, może z jakimś przystankiem na zwiedzanie w Berlinie lub gdzieś indziej. Ktoś by chciał się dołączyć? W sumie bardziej szukam na to Bullhead City bo jest jednak bliżej ale Dynamo też wchodzi w grę.
Jak już to Dynamo, ale na początku września wypadł mi wyjazd na inny fest do Niemiec więc może być lipa z kasą, zwłaszcza że noclegi w Eindhoven są dość drogie
A jaki to fest?
Deleted User 357

RedHot pisze: pt lip 09, 2021 5:20 pm A jaki to fest?
https://fest.prophecy.de/
Deleted User 4876

Michał pisze: pt lip 09, 2021 3:31 pm Z ciekawości ile M&G kosztował?
Tori robi darmowe M&G - trzeba być rano pod halą i wziąć numerek. Potem koło 15-16 zapada decyzja czy jest M&G czy go nie ma, i ile osób wchodzi. Ja akurat miałem fuksa, bo gig przed moim nie robiła. Tłumaczyłem to sobie, że to moja obecność zmieniła decyzję ;) Skromność przede wszystkim heh.
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

thorgal_30 pisze: pt lip 09, 2021 5:56 pm
Michał pisze: pt lip 09, 2021 3:31 pm Z ciekawości ile M&G kosztował?
Tori robi darmowe M&G - trzeba być rano pod halą i wziąć numerek. Potem koło 15-16 zapada decyzja czy jest M&G czy go nie ma, i ile osób wchodzi. Ja akurat miałem fuksa, bo gig przed moim nie robiła. Tłumaczyłem to sobie, że to moja obecność zmieniła decyzję ;) Skromność przede wszystkim heh.
O kurde to się nie spodziewałem.
To ta zasada fotka albo graf jest zrozumiała jednak.
Szanuje
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Deleted User 2259

https://www.terazmuzyka.pl/polandrock-f ... V9pQ68mGrQ

Polandrock bedzie transmitowany w sieci. Nie moglem tematu o tym znaleźć, tylko tego jest w tym dziale, ze mi sie juz wszystko miesza.
Deleted User 2259

Geoff Tate 2022 European tour dates:

Mar. 09 - Rome, Italy - Traffic Live Club
Mar. 11 - Milan- Italy - Legend Club
Mar. 12 - Luzern, Switzerland - Konzerthaus Schuur
Mar. 13 - Wörgl, Austria - Komma
Mar. 14 - Nurnberg, Germany - Hirsch
Mar. 16 - Aschaffenburg, Germany - Colos-Saal
Mar. 17 - Siegburg, Germany - Kubana Live Club
Mar. 18 - Mannheim, Germany - 7er Club
Mar. 19 - Mannheim, Germany - 7er Club
Mar. 21 - Stuttgart, Germany - Im Wizemann Halle
Mar. 22 - Zoetermeer, Netherlands - De Boerderij
Mar. 23 - Bilzen, Belgium - South of Heaven
Mar. 24 - Hamburg, Germany - Kulturpalast
Mar. 26 - Grenoble, France - L’Ilyade
Mar. 27 - Colmar, France - Le Grillen
Mar. 30 - Murcia, Spain - Garaje Beat Club
Mar. 31 - Madrid, Spain - Sala Cool
Apr. 01 - Gijon, Spain - Acapulco
Apr. 02 - Villava, Spain - Sala Totem Aretoa
Apr. 03 - Barcelona, Spain - Razzmatazz
Apr. 06 - Bratislava, Slovakia - Randall Club
Apr. 07 - Prague, Czech Republic - Divadlo Hybernia
May 04 - Newcastle, UK - Trillians
May 05 - Stoke, UK - Eleven
May 06 - Grimsby, UK - Yardbirds
May 07 - Bournemouth, UK - Madding Crowd
May 08 - Swansea, UK - Patti Pavillion
May 09 - Nuneaton, UK - Queens Hall
May 11 - London, UK - Underworld
May 12 - Bilston, UK - Robin
May 13 - Blackpool, UK - Waterloo
May 15 - Glasgow, UK - Oran Mor
May 17 - Inverness, UK - Mad Hatters
May 21 - Edinburgh, UK – Bannermans
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Poważnie... Ani jednej sztuki w PL? :(
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
ODPOWIEDZ