Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Iron Maiden - Iron Maiden
Ja mam zwykłą wersje tej płyty ,tą okładkę z "zagraniczna płyta ,polska cena" znalazłem w sieci i zapodałem na forum
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Wkrótce to się zmieni i wygląda na to, że będzie to ŚWIETNE wydawnictwo:
www.defleppard.com/early-years-79-81-bo ... march-2020
Dzosef pisze: ↑wt lut 25, 2020 9:55 pmU mnie nie ma problemu, miłość do Maidenów i Megadeth jest nieskończona. Sam sobie musze nakładać ograniczenia, żeby słuchać innych rzeczyKevin18 pisze: ↑wt lut 25, 2020 8:49 pmTo zazdroszczę. Ja w sumie rzadko kiedy słucham pod rząd więcej niż dwa albumy ulubionych wykonawcówTo jest na swój sposób dysonans bo z jednej strony kocham te zespoły ale wolę nie słuchać ich zbyt długo by nie mieć odruchu wymiotnego od osłuchania zbyt częstego. Myślę że wiesz mniej więcej o co chodzi.
.
Megadeth - Youthanasia
A to bardzo fajne podejście. Ja się czasem śmieje że zepsułem sobie wiele zespołów zbyt częstym słuchaniem. Do tego stopnia katowałem takie zespoły jak Maiden, Blind Guardian, Hammerfall, Slayer czy Kreator, że w sumie po co mam ich słuchać skoro z pamięci zaśpiewam całą dyskografię ?
NP : Prog Metalowe łakocie z Wielkiej Brytanii i od Makaroniarzy plus Korn
Korn - Life Is Peachy
Threshold - Wounded Land
Noveria - Aequilibrium
www.last.fm/user/darkfuneral18
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Mam nieskończoną miłość do Motorhead i nie wiem co musiałbym zrobić aby mi ten zespół się znudził. Potrafiłem przez miesiąc katować tylko ten band.
Sodom - Agent Orange
Sodom - Agent Orange
To widocznie kwestia charakteru. Ja nie mógłbym słuchać na okrągło kilku płyt Maiden które już znam na pamięć od lat. Wolę sobie zapuścić raz na jakiś czas, wtedy wchodzi najlepiej. Ale rozumiem że to ze mną jest coś nie tak
www.last.fm/user/darkfuneral18
Nie - powiedziałbym, że to Ty jesteś normalny a my nieźle walnięci w czerep
- blackcocker
- -#Moderator

Też nie potrafię słuchać w kółko tego samego, jeśli wiem, że już w znacznym stopniu znam daną dyskografię. Zauważyłem, że ostatnio szybko nudzi mi się muzyka i często muszę znaleźć coś nowego. Właśnie teraz pierwszy raz osłuchuję:
Unreqvited - Disquiet
Unreqvited - Disquiet
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Fajne wydawnictwo, ale sporo rzeczy sprzed pierwszego LP pominęli. Jednak lepszy rydz niż nic.Zakkahletz pisze: ↑śr lut 26, 2020 1:57 pmWkrótce to się zmieni i wygląda na to, że będzie to ŚWIETNE wydawnictwo:
www.defleppard.com/early-years-79-81-bo ... march-2020
Nie no - ja też poznaję bardzo dużo nowej muzyki ale są kapele które mogę zawsze włączyć i będę miał banan na ryju.blackmailer pisze: ↑śr lut 26, 2020 3:27 pm Też nie potrafię słuchać w kółko tego samego, jeśli wiem, że już w znacznym stopniu znam daną dyskografię. Zauważyłem, że ostatnio szybko nudzi mi się muzyka i często muszę znaleźć coś nowego. Właśnie teraz pierwszy raz osłuchuję:
Unreqvited - Disquiet
Właśnie:
Leeway - Born To Expire
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Embrional "The Devil Inside"
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Death - Leprosy
The Rods - In The Raw

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Ostatnio zmieniony czw lut 27, 2020 10:09 am przez LukaSieka, łącznie zmieniany 1 raz.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.