21/08/2019 - Metallica - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

Re: 21/08/2019 - Metallica - Warszawa
Udało się wam może pobrać mp3 z zapisem koncertu w Warszawie na LiveMetallica.com po zeskanowaniu kodu z biletu? Ja od rana próbuję zrobić - na FB jednego z portali dotyczącego grupy admin napisał, że działa - i za żadne skarby nie chce przejść dalej. Wyskakuje komunikat tylko, że nie znaleziono takie kodu 
Ja nie skanowałem kodu tylko go wpisałem z łapy i elegancko ściągnąłem zapis koncertu.
https://www.last.fm/user/kamooo
@FaithNoMore
tak, juz pobralem. wejdz na oficalna strone, pastdates, zaznacz wawe, po prawej bedziesz mial odnosniki do livemetki.
przekieruje Cie na strone gdzie musisz sie zarejestrowac na szybko i za chwile mozesz pobierac. dzis sie pojawily pliki.
ja mam komunikat, ze moge pobierac do 28.08. nie wiem, czy to mi nalicza indywidualnie, czy do srody jest deadline na darmowe pobieranie.
dzialaj.
ticketmaster dopiero po koncercie wyslal kod na zakup albumu (nie potrzebuje, mam kopie fizyczna i mp.3
), mam tez livemetke, koncert spedzony w sP, zakupiona koszulka, 2 kostki zlapane, jeszcze tylko czekam na oficjalny zapis audio-video w hd jak ktos zripuje na YT z serwisu NUGS. poki co na forum jumpinthefire sa wszystkie koncerty od Berlina, wiec licze, ze powoli zaczna wrzucac ostatnia ture europejska za jakis czas, na pewno! 
tak, juz pobralem. wejdz na oficalna strone, pastdates, zaznacz wawe, po prawej bedziesz mial odnosniki do livemetki.
przekieruje Cie na strone gdzie musisz sie zarejestrowac na szybko i za chwile mozesz pobierac. dzis sie pojawily pliki.
ja mam komunikat, ze moge pobierac do 28.08. nie wiem, czy to mi nalicza indywidualnie, czy do srody jest deadline na darmowe pobieranie.
dzialaj.
ticketmaster dopiero po koncercie wyslal kod na zakup albumu (nie potrzebuje, mam kopie fizyczna i mp.3
Ostatnio zmieniony pn sie 26, 2019 11:15 pm przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 2259
Weźcie sie podzielcie tym nagraniem gdzies
nie bawie sie udostepnianie w sieci, jak mi podasz jakis sensowny host, to wrzuce pewnie, nie orientuje sie za bardzo co dzisiaj jest w miare sensowne i bezpieczne.
-
Deleted User 2259
Ja tez sie nie orientuje, moze ktos gdzies wrzuci na spokojnie, nie mam cisnienia by miec to na teraz, jak za miesiac - dwa gdzies dorwe to tez bedzie ok.
- Saimon1995
- -#Moderator

Zrobiłem wszystko tak jak mówiłeś i cały czas mam, że "nie może rozpoznać biletu". Wy wpisywaliście ten taki dziwny kod - spod kreskowego - w którym pojawiły się różne znaki (np. "%" etc.)? Czy jakiś inny?Karl pisze: ↑pn sie 26, 2019 11:12 pm tak, juz pobralem. wejdz na oficalna strone, pastdates, zaznacz wawe, po prawej bedziesz mial odnosniki do livemetki.
dzialaj.
Nie wiem czy to jakiś pech (mój kumpel, który kupował w tym samym czasie, też nie może pobrać tych mp3), czy co, ale zaczynam się mocno irytować.
Może na PW stwierdzisz, gdzie ja mogę w tym wszystkim błąd popełniać.
EDIT: udało się. Machnąłem się w przepisywaniu najwidoczniej. I to kilkanaście razy
o Panie, mam nadzieje, ze nie pracujesz w banku 
tez masz info, ze mozesz pobrac tylko do 28.08?
tez masz info, ze mozesz pobrac tylko do 28.08?
Tak jest zawsze. Nawet jak masz konto (nugs/livemetallica) i normalnie kupujesz wersję cyfrową, zarówno mp3 jaki I flac, to masz możliwość pobrania plików tyko przez ograniczony czas.
Jeśli pojawi się oficjalny pro shot z całym koncertem, to będzie dostępny tylko na urządzeniach mobilnych w apce nugs. Myk jest taki, że można skorzystać z triala 30 dniowego, niestety nie da rady zgrać wideo, jedynie jakąś aplikacją typu screen recorder.
Jeśli pojawi się oficjalny pro shot z całym koncertem, to będzie dostępny tylko na urządzeniach mobilnych w apce nugs. Myk jest taki, że można skorzystać z triala 30 dniowego, niestety nie da rady zgrać wideo, jedynie jakąś aplikacją typu screen recorder.
Ostatnio zmieniony wt sie 27, 2019 11:02 am przez SOBER1Z, łącznie zmieniany 1 raz.
spoko, dzieki. rok temu placilem za pliki, bo gdzies mi umknela wiadomosc, ze z biletu moge pobrac za free w cenie biletu.
Nic nie umknęło, rok temu jeszcze kazali sobie za wszystko płacić 
no widzisz, ktos mi sprzedal falszywe info 
w kazdym razie czekam na jakiegos ripa z NUGSa. mam nadzieje, ze niedlugo zaczana sie wylewac powoli koncerty od Bukaresztu zaczynajac
w kazdym razie czekam na jakiegos ripa z NUGSa. mam nadzieje, ze niedlugo zaczana sie wylewac powoli koncerty od Bukaresztu zaczynajac
Na rutracker.org jeden gość wrzuca co jakiś czas zaktualizowaną paczkę z audio w mp3, póki co jest do Moskwy. Tak w ogóle, to znajdziesz tam paczki z całymi trasami kilka lat wstecz.
-
Deleted User 4876
da ktoś linę do tego gdzie się pobiera te koncerty??
ja poczekam jak wyladuje na jumpinthefire. poki co od Berlina sa wszystkie, bo w tam wlasnie zaczeli wrzucac cale koncerty do sieci.
-
Deleted User 2259
https://www.youtube.com/watch?v=rFxwJUN ... OoKc62OU_0
Metallica: St. Anger (Warsaw, Poland - August 21, 2019)
Metallica: St. Anger (Warsaw, Poland - August 21, 2019)
Jakby kogoś interesowało to właśnie się pojawił w apce Nugs cały gig wideo.z Warszawy .
bardzo interesuje, ale bez srakfona nci z tym nie zrobie :/