Dokładnie takProdigal Son pisze: ↑ndz maja 28, 2023 9:18 amKto to jest ten Charlie?
Jeszcze mi powiedzcie, że te numerki nadaje nie obsługa a jakiś chłop, który przychodzi tam w środku nocy![]()
To już całkiem dopełni obraz tego cyrku![]()
28/05/2023 - Ljubljana, SLOVENIA Arena Stozice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2023 - Ljubljana, SLOVENIA Arena Stozice
Samozwańczy szeryf z KanadyProdigal Son pisze: ↑ndz maja 28, 2023 9:18 amKto to jest ten Charlie?
Jeszcze mi powiedzcie, że te numerki nadaje nie obsługa a jakiś chłop, który przychodzi tam w środku nocy![]()
Co ciekawe w mailu fttb jest napisane, że oni nie uznają numerków xD
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 8263
W pradze bedzie paru zjebow mniej, 7 rano powinna dać barierki
Ja już mam pewien plan co z tym zrobić
Właśnie dlatego proponuję jak już tam wbijemy normalnie podejść i olać sapanie jakiegoś kretyna bez życia, który się uważa za nie wiadomo kogo.Michał pisze: ↑ndz maja 28, 2023 9:29 amSamozwańczy szeryf z KanadyProdigal Son pisze: ↑ndz maja 28, 2023 9:18 amKto to jest ten Charlie?
Co ciekawe w mailu fttb jest napisane, że oni nie uznają numerków xD
Forum internetowe to poważna sprawa.
- dostoevsky
- -#Assassin

Zazdroszczę wszystkim idącym na dzisiejszy koncert! Udanej zabawy!
Wiadomo jakie płyty będą grane, więc można mniej więcej przewidzieć setlistę... niemniej jednak unikam wszystkich materiałów do koncertu więc zaraz znikam z forum, odfollowałem Iron Maiden gdzie się da, założyłem nowe konto na YouTubie i czekam na Kraków.
Do zobaczenia!
Wiadomo jakie płyty będą grane, więc można mniej więcej przewidzieć setlistę... niemniej jednak unikam wszystkich materiałów do koncertu więc zaraz znikam z forum, odfollowałem Iron Maiden gdzie się da, założyłem nowe konto na YouTubie i czekam na Kraków.
Co to za komedia? Kuźwa numerki jak za komuny 
www.MetalSide.pl
Absolutny kabaret 
Gdyby to jeszcze był wymysł managementu Maiden, no to ok - może głupie, ale tak ma być. Ale to wymyśliła jakaś kanadyjska porażka systemu edukacji i ludzie się na to zgadzają
Forum internetowe to poważna sprawa.
-
Deleted User 8263
I jeszcze noszą się jakby byli „nadludźmi” wczoraj na Lionie było to samo (numerki). Nie to co my chłopki z jewropy bydło co się pcha i psuje im drogą zabawę za oceanem.Dzosef pisze: ↑ndz maja 28, 2023 10:14 amBo kilkanaście to popiera, wiec ciężko się przebić
Absolutna masakra i jakieś opary absurdu. Rozumiem, że można typa olać i zrobić swoje bez jakichkolwiek konsekwencji?
www.MetalSide.pl
Nie można, bo Charlie zadzwoni do zaprzyjaźnionych kolegów z FC i dostaniesz bana na FTTB.
Na Lionie bym olał.
Na Lionie bym olał.
Numerki na Lionie
Grubo. Czy ktoś kto się udziela na oficjalnym nie mógłby zrobić o to dymu.
Grubo. Czy ktoś kto się udziela na oficjalnym nie mógłby zrobić o to dymu.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
A co to jakieś towarzystwo wzajemnej adoracji? Przegonić, zakopać, zapomnieć. I po sprawieDzosef pisze: ↑ndz maja 28, 2023 10:14 amBo kilkanaście to popiera, wiec ciężko się przebić
Będzie w Krakowie?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
No wiadomo. Sensowne jest siedzenie pod hala na dobę przed koncertem
Nie popieram przemocy, która nigdy nie jest rozwiązaniem.... Ale jakim cudem taki bolo ze swoją ekipą terroryzuje resztę ludzi...i do tej pory nic mu się nie stało
Przecież mógłby pod arenę kiedyś nie dotrzeć ;> W tłumie pod barierką też wypadki się zdarzają 
PS. udanego koncertu wszystkim życzę, nie mogę się doczekać relacji na żywo na forum
PS. udanego koncertu wszystkim życzę, nie mogę się doczekać relacji na żywo na forum
Ktoś jest już pod areną? Powiedzcie czy coś można kupić w pobliżu (wodę,piwo)? Bo z tego co widzę na mapach to tam nic nie ma