... poszukuję okładki [jezeli w ogóle takowa istnieje] do bootlega IRON MAIDEN/BRUCE DICKINSON - Audition tapes lub składanki na której można znaleźć te utwory a także m.in. Bohemian Rhapsody etc.
Czy ma ktoś linka do okładki dvd z ubiegłorocznego konceru Paula DiAnno w katowickim Mega Clubie?
Druga rzecz, której szukam to okładka do "Live after Death" Ironów. Wim, że oficjalnie, wyjdzie to już za chwilę prawie, ale na razie chcę mieć ładnie wyglądający bootek.
ja przeszukalem juz wszystko co moglem moze ktos mi pomoze(sam zrobi jak umie i lubi :beer ) szukam okladek do dvd(moze byc w formacie CD do Sofii i Rzymu 2007
Szukam okładek do wszystkich wydań Castle Records (te wydania z 2CD). Chodzi mi o takie, co można ściągnąć i wydrukować, bo ostatnio z torrentu zassałem wszytskie albumy w wersji lossless i chciałbym je wypalić i w okładeczkę oprawić.
Nietypowa sprawa, posiadam japońską wersję singla IRON MAIDEN "Be Quick Or Be Dead", niestety brakuje paska OBI, jeżeli ktoś jest w posiadaniu tego wydawnictwa, jeżeli nie będzie to problemem, poproszę o skan samego paska OBI.
W sumie też nie wiem czy to do końca temat tutaj - ale zapytam. Poszukuję okładki 3D z Rock in Rio - konkretnie tego wydania: https://www.discogs.com/release/3404283 ... ock-In-Rio. Kupowałem z drugiej ręki i niestety tył jest dość mocno zdarty. Zastanawiam się gdzie można by tego szukać, a może ktoś z Was ma przypadkiem podwójny egzemplarz?
Koncertowo 2025:
22.11. - Sabaton - Kraków
01.12. - Till Lindemann - Kraków
05.12. - Jethro Tull - Kraków
KingCrimson95 pisze: ↑pn lut 05, 2024 8:31 pm
W sumie też nie wiem czy to do końca temat tutaj - ale zapytam. Poszukuję okładki 3D z Rock in Rio - konkretnie tego wydania: https://www.discogs.com/release/3404283 ... ock-In-Rio. Kupowałem z drugiej ręki i niestety tył jest dość mocno zdarty. Zastanawiam się gdzie można by tego szukać, a może ktoś z Was ma przypadkiem podwójny egzemplarz?
Akurat mam też to wydanie z 3D, ale moje jest w eleganckim stanie. Raczej nie trafisz, żeby ktoś to sprzedawał samodzielnie i pozostaje kupienie drugiego egzemplarza. Choć i takie cuda się zdarzają... ja po ponad 20 latach dokupiłem brakujący digi do krążków "Best of the Beast"