PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

miki
-#Clansman
-#Clansman

Re: PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!

Post autor: miki »

Kea pisze:MOTE ---> jak dostaniesz plakaty to się odezwij do mnie. coś wyrzeźbimy co i jak z nimi robić :-)
oczywiście :)
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

jak faceci Ci mowia MOTE to inaczej sie zachowujesz :wink:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Ivona pisze:
tobink pisze: poza tym słaby klej mieliscie :/ moj kumpel rano sobie jeden plakacik zabrał z przejscia podziemnego :)
no i nie wiem z czego sie tak cieszysz :!: :?
po za tym , to fajnych masz kumpli...
Dokładnie... :roll: Jeśli wszyscy zrywaliby po jednym plakacie to nic by z nich nie zostało i żadna by to była promocja. Jeśli sam chcesz je rozklejać po mieście to powinienneś przynajmniej zwrócić swoim kolegom uwagę, żeby szanowali czyjąś pracę. Po koncercie oczywiście możecie sobie pozrywać plakaty, ale dzień po tym jak zostały powieszone? :?

Sokrates --> Skontaktuj się z Jajcem. :D
El Dorado

Post autor: El Dorado »

WICKER MAN pisze:
Ivona pisze:
tobink pisze: poza tym słaby klej mieliscie :/ moj kumpel rano sobie jeden plakacik zabrał z przejscia podziemnego :)
no i nie wiem z czego sie tak cieszysz :!: :?
po za tym , to fajnych masz kumpli...
Dokładnie... :roll: Jeśli wszyscy zrywaliby po jednym plakacie to nic by z nich nie zostało i żadna by to była promocja. Jeśli sam chcesz je rozklejać po mieście to powinienneś przynajmniej zwrócić swoim kolegom uwagę, żeby szanowali czyjąś pracę. Po koncercie oczywiście możecie sobie pozrywać plakaty, ale dzień po tym jak zostały powieszone? :?

Sokrates --> Skontaktuj się z Jajcem. :D
to nie moja wina ze ludzie są za przeproszeniem posrani! czy ja to zerwałem ten plakat? nie! wlasnie!! przeciez to był JMM!! ha.. nie wiem czemu napisalem kolega... JMM zerwał.. mozecie mu zrobic wykład na ten temat a nie mi bo JA nie zerwałem..
Ja spotakłem go jak rano szedł do szkoły i juz miał ten plakat.. wiec nawet nie zdazyłbym go uprzedzic aby go nie zrywał!!

To wszystko wina JMMa!!!
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Yaaqb »

Dostalem dzisiaj plakaty :D thx Wicker :beer ale ee tylko 40 wiec w drugiej turze tez bede musial wziac udzial :D
tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: tom_azs »

No to tobink masz świetnych kolegów nei ma co
A co do kleju to jeśłi jeden sie nei sprawdzi to weźmie się inny (przecież następnym razem możemy wypróbować jakiś inny, moze ktoś z forum nam doradzi jaki wziąść, moze ma ktoś jakiś wypróbowany)??
Chętnei weźmiemy tu jeszcze jakąś partie
I w imieniu całej grupy pisz eże im większa tym lepsza
bo rozlepainie plakatwó na Maiden było dla nas wielką frajdą :D
UP THE IRONS!! :solo
Awatar użytkownika
Tomek(JMM)
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Tomek(JMM) »

Tobink, bardzo prosze, nie oskarżaj mnie o nic, zwłaszcza o coś co jest totalnie zmyślone. Nie zrywałem żadnych plakatów.
Ironkos
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Ironkos »

Dzis dostalem 50 plakatow. Jak tylko przestanie padac to ide rozklejac z kumplami.
pozdrawiam i dziekuje
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

tobink pisze:to nie moja wina ze ludzie są za przeproszeniem posrani! czy ja to zerwałem ten plakat? nie! wlasnie!! przeciez to był JMM!! ha.. nie wiem czemu napisalem kolega... JMM zerwał.. mozecie mu zrobic wykład na ten temat a nie mi bo JA nie zerwałem..
Ja spotakłem go jak rano szedł do szkoły i juz miał ten plakat.. wiec nawet nie zdazyłbym go uprzedzic aby go nie zrywał!!
Przestań skarżyć i ściemniać. :roll: :P To przestaje być zabawne... Radzę też organiczyć Tobie słownictwo...
Lepiej doradziłbyś nam jaki klej najlepiej nadaje się do przyklejania plakatów - w końcu ponoć brałeś już udział w akcjach "street team"... :twisted:
Yaaqb pisze:Dostalem dzisiaj plakaty :D thx Wicker :beer ale ee tylko 40 wiec w drugiej turze tez bede musial wziac udzial :D
Ironkos pisze:Dzis dostalem 50 plakatow. Jak tylko przestanie padac to ide rozklejac z kumplami.
pozdrawiam i dziekuje
Ok, powodzenia Wam obu! :D Jeśli będzie za mało to kolejne plakaty zostaną rozesłane już na początku maja. :rocx

Warszawa być może już jutro zaczyna plakatowanie! :twisted:
El Dorado

JMM pisze:Tobink, bardzo prosze, nie oskarżaj mnie o nic, zwłaszcza o coś co jest totalnie zmyślone. Nie zrywałem żadnych plakatów.
zrywałes!! juz nie gadaj ze nie .. mam w archiwum tlena rozmowe z Tobą... ja wiem swoje.. jmm zrywał plakaty....
El Dorado

WICKER MAN pisze:
tobink pisze:to nie moja wina ze ludzie są za przeproszeniem posrani! czy ja to zerwałem ten plakat? nie! wlasnie!! przeciez to był JMM!! ha.. nie wiem czemu napisalem kolega... JMM zerwał.. mozecie mu zrobic wykład na ten temat a nie mi bo JA nie zerwałem..
Przestań skarżyć i ściemniać. :roll: :P To przestaje być zabawne... Radzę też organiczyć Tobie słownictwo...
Lepiej doradziłbyś nam jaki klej najlepiej nadaje się do przyklejania plakatów - w końcu ponoć brałeś już udział w akcjach "street team"... :twisted:
Yaaqb pisze:Dostalem dzisiaj plakaty :D thx Wicker :beer ale ee tylko 40 wiec w drugiej turze tez bede musial wziac udzial :D
Ironkos pisze:Dzis dostalem 50 plakatow. Jak tylko przestanie padac to ide rozklejac z kumplami.
pozdrawiam i dziekuje
Ok, powodzenia Wam obu! :D Jeśli będzie za mało to kolejne plakaty zostaną rozesłane już na początku maja. :rocx

Warszawa być może już jutro zaczyna plakatowanie! :twisted:
nie ściemniam!! dostaje ochrzan za to co zrobił JMM ....
nikt sie nie pytał jaki klej to po co mam mówic :P
Awatar użytkownika
Tomek(JMM)
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Tomek(JMM) »

Człowieku, daj spokój. Podkrelsam jeszcze raz: nie zerwałem żadnego plakatu. I nie mam ochoty na żadną kłótnie.
poison-girl
-#Invader
-#Invader

Post autor: poison-girl »

tobink
uspokuj sie facet co??
ja juz wiem ze ty mitomanem jestes ale ze az takim...
toska
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: toska »

Ja też już dzisiaj dostałam plakaty, więc w najbliższych dniach zawisną w Lublinie :D
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Nie postuj kilka razy pod rząd. :P
Jak to nikt nie pytał? Od kilku dni się o to pytamy w tym temacie. :roll: :P
IvonMaiden
-#Invader
-#Invader

Post autor: IvonMaiden »

akurat ten plakat ktory rzekomo(nie chce nikogo oskarzac bo nie wiem jak jest) zerwal w podziemiu twoj kolega byl jedynym plakatem przylepionym w podziemiu

szkoda naszej pracy na plakaty dla Twoich kolegow Tobink
zyczymy lepszego kleju :evil:
El Dorado

JMM pisze:Człowieku, daj spokój. Podkrelsam jeszcze raz: nie zerwałem żadnego plakatu. I nie mam ochoty na żadną kłótnie.

a teraz cała prawda...

otóz dzien mi sie zle zacząl... 2 autobusy pod rzad mi nie przyjechały..
jak juz dojechałem do szkoły to wiedziałem ze spoznie sie na pierwszą lekcję... trudno.. nie zalezalo mi na tej lekcji... ide sobie spokojnym krokiem i nagle odwracam sie (profilaktycznie aby sprawdzic czy mnie ktos nie sledzi) a tu widze Tomka z klasy 1e (JMMa)... dzierży w dłoni cos dlugiego i zrolowanego... pytam sie go "Co to jest?" a on (JMM) odpowiada "Plakat! Był w przejściu podziemnym pod centralem(centrum handlowe).. wisi tam jeszcze jeden" na co ja odpowiadam "Stary! Chcesz miec taki pognieciony??" na co JMM odpowiada "a tam.. wprasuje w domku i bedzie spoko"...

potem cały dzien łaził z nim po szkole jakby nie mogl zostawic go w szatni.. szpanował nim... a teraz wszystkiego sie wypiera....

I JA TEGO WCALE NIE ZMYSLIŁEM
Awatar użytkownika
Natalia
-#Invader
-#Invader

Post autor: Natalia »

WICKER MAN pisze:
Natalia pisze:
tobink pisze:
a jaki wzor bedzie plakatów??
Chyba taki:
Obrazek
:shock: O Boże! :roll: :P No comment. ;)

Czy wysłać Tobie około 50 plakatów na Trójmiasto czy nie poradzisz sobie z nimi/nie znasz nikogo kto mógłby pomóc?
Hmm..wycofuje się :D
El Dorado

Ivona pisze:akurat ten plakat ktory rzekomo(nie chce nikogo oskarzac bo nie wiem jak jest) zerwal w podziemiu twoj kolega byl jedynym plakatem przylepionym w podziemiu

szkoda naszej pracy na plakaty dla Twoich kolegow Tobink
zyczymy lepszego kleju :evil:

Nie kolegów tylko JMMa!!!

poison-girl pisze:tobink
uspokuj sie facet co??
ja juz wiem ze ty mitomanem jestes ale ze az takim...
nie jestem mitomanem... to ta durna pała JMM to zrobił.... mozecie mnie banowac wali mnie to
Awatar użytkownika
Natalia
-#Invader
-#Invader

Post autor: Natalia »

tobink pisze: wiedziałem ze spoznie sie na pierwszą lekcję... trudno.. nie zalezalo mi na tej lekcji..
Kiedyś mnie zabijesz :beer :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ