oczywiścieKea pisze:MOTE ---> jak dostaniesz plakaty to się odezwij do mnie. coś wyrzeźbimy co i jak z nimi robić :-)
PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
jak faceci Ci mowia MOTE to inaczej sie zachowujesz 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie...Ivona pisze:no i nie wiem z czego sie tak cieszysztobink pisze: poza tym słaby klej mieliscie :/ moj kumpel rano sobie jeden plakacik zabrał z przejscia podziemnego![]()
![]()
po za tym , to fajnych masz kumpli...
Sokrates --> Skontaktuj się z Jajcem.
-
El Dorado
to nie moja wina ze ludzie są za przeproszeniem posrani! czy ja to zerwałem ten plakat? nie! wlasnie!! przeciez to był JMM!! ha.. nie wiem czemu napisalem kolega... JMM zerwał.. mozecie mu zrobic wykład na ten temat a nie mi bo JA nie zerwałem..WICKER MAN pisze:Dokładnie...Ivona pisze:no i nie wiem z czego sie tak cieszysztobink pisze: poza tym słaby klej mieliscie :/ moj kumpel rano sobie jeden plakacik zabrał z przejscia podziemnego![]()
![]()
po za tym , to fajnych masz kumpli...Jeśli wszyscy zrywaliby po jednym plakacie to nic by z nich nie zostało i żadna by to była promocja. Jeśli sam chcesz je rozklejać po mieście to powinienneś przynajmniej zwrócić swoim kolegom uwagę, żeby szanowali czyjąś pracę. Po koncercie oczywiście możecie sobie pozrywać plakaty, ale dzień po tym jak zostały powieszone?
![]()
Sokrates --> Skontaktuj się z Jajcem.
Ja spotakłem go jak rano szedł do szkoły i juz miał ten plakat.. wiec nawet nie zdazyłbym go uprzedzic aby go nie zrywał!!
To wszystko wina JMMa!!!
Dostalem dzisiaj plakaty
thx Wicker :beer ale ee tylko 40 wiec w drugiej turze tez bede musial wziac udzial 
No to tobink masz świetnych kolegów nei ma co
A co do kleju to jeśłi jeden sie nei sprawdzi to weźmie się inny (przecież następnym razem możemy wypróbować jakiś inny, moze ktoś z forum nam doradzi jaki wziąść, moze ma ktoś jakiś wypróbowany)??
Chętnei weźmiemy tu jeszcze jakąś partie
I w imieniu całej grupy pisz eże im większa tym lepsza
bo rozlepainie plakatwó na Maiden było dla nas wielką frajdą
A co do kleju to jeśłi jeden sie nei sprawdzi to weźmie się inny (przecież następnym razem możemy wypróbować jakiś inny, moze ktoś z forum nam doradzi jaki wziąść, moze ma ktoś jakiś wypróbowany)??
Chętnei weźmiemy tu jeszcze jakąś partie
I w imieniu całej grupy pisz eże im większa tym lepsza
bo rozlepainie plakatwó na Maiden było dla nas wielką frajdą
UP THE IRONS!!
:solo
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Tobink, bardzo prosze, nie oskarżaj mnie o nic, zwłaszcza o coś co jest totalnie zmyślone. Nie zrywałem żadnych plakatów.
Dzis dostalem 50 plakatow. Jak tylko przestanie padac to ide rozklejac z kumplami.
pozdrawiam i dziekuje
pozdrawiam i dziekuje
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Przestań skarżyć i ściemniać.tobink pisze:to nie moja wina ze ludzie są za przeproszeniem posrani! czy ja to zerwałem ten plakat? nie! wlasnie!! przeciez to był JMM!! ha.. nie wiem czemu napisalem kolega... JMM zerwał.. mozecie mu zrobic wykład na ten temat a nie mi bo JA nie zerwałem..
Ja spotakłem go jak rano szedł do szkoły i juz miał ten plakat.. wiec nawet nie zdazyłbym go uprzedzic aby go nie zrywał!!
Lepiej doradziłbyś nam jaki klej najlepiej nadaje się do przyklejania plakatów - w końcu ponoć brałeś już udział w akcjach "street team"...
Yaaqb pisze:Dostalem dzisiaj plakatythx Wicker :beer ale ee tylko 40 wiec w drugiej turze tez bede musial wziac udzial
Ok, powodzenia Wam obu!Ironkos pisze:Dzis dostalem 50 plakatow. Jak tylko przestanie padac to ide rozklejac z kumplami.
pozdrawiam i dziekuje
Warszawa być może już jutro zaczyna plakatowanie!
-
El Dorado
zrywałes!! juz nie gadaj ze nie .. mam w archiwum tlena rozmowe z Tobą... ja wiem swoje.. jmm zrywał plakaty....JMM pisze:Tobink, bardzo prosze, nie oskarżaj mnie o nic, zwłaszcza o coś co jest totalnie zmyślone. Nie zrywałem żadnych plakatów.
-
El Dorado
nie ściemniam!! dostaje ochrzan za to co zrobił JMM ....WICKER MAN pisze:Przestań skarżyć i ściemniać.tobink pisze:to nie moja wina ze ludzie są za przeproszeniem posrani! czy ja to zerwałem ten plakat? nie! wlasnie!! przeciez to był JMM!! ha.. nie wiem czemu napisalem kolega... JMM zerwał.. mozecie mu zrobic wykład na ten temat a nie mi bo JA nie zerwałem..
Ja spotakłem go jak rano szedł do szkoły i juz miał ten plakat.. wiec nawet nie zdazyłbym go uprzedzic aby go nie zrywał!!![]()
To przestaje być zabawne... Radzę też organiczyć Tobie słownictwo...
Lepiej doradziłbyś nam jaki klej najlepiej nadaje się do przyklejania plakatów - w końcu ponoć brałeś już udział w akcjach "street team"...![]()
Yaaqb pisze:Dostalem dzisiaj plakatythx Wicker :beer ale ee tylko 40 wiec w drugiej turze tez bede musial wziac udzial
Ok, powodzenia Wam obu!Ironkos pisze:Dzis dostalem 50 plakatow. Jak tylko przestanie padac to ide rozklejac z kumplami.
pozdrawiam i dziekujeJeśli będzie za mało to kolejne plakaty zostaną rozesłane już na początku maja. :rocx
Warszawa być może już jutro zaczyna plakatowanie!
nikt sie nie pytał jaki klej to po co mam mówic
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Człowieku, daj spokój. Podkrelsam jeszcze raz: nie zerwałem żadnego plakatu. I nie mam ochoty na żadną kłótnie.
-
poison-girl
- -#Invader

tobink
uspokuj sie facet co??
ja juz wiem ze ty mitomanem jestes ale ze az takim...
uspokuj sie facet co??
Ja też już dzisiaj dostałam plakaty, więc w najbliższych dniach zawisną w Lublinie 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie postuj kilka razy pod rząd. 
Jak to nikt nie pytał? Od kilku dni się o to pytamy w tym temacie.

Jak to nikt nie pytał? Od kilku dni się o to pytamy w tym temacie.
-
IvonMaiden
- -#Invader

akurat ten plakat ktory rzekomo(nie chce nikogo oskarzac bo nie wiem jak jest) zerwal w podziemiu twoj kolega byl jedynym plakatem przylepionym w podziemiu
szkoda naszej pracy na plakaty dla Twoich kolegow Tobink
zyczymy lepszego kleju
zyczymy lepszego kleju
-
El Dorado
JMM pisze:Człowieku, daj spokój. Podkrelsam jeszcze raz: nie zerwałem żadnego plakatu. I nie mam ochoty na żadną kłótnie.
a teraz cała prawda...
otóz dzien mi sie zle zacząl... 2 autobusy pod rzad mi nie przyjechały..
jak juz dojechałem do szkoły to wiedziałem ze spoznie sie na pierwszą lekcję... trudno.. nie zalezalo mi na tej lekcji... ide sobie spokojnym krokiem i nagle odwracam sie (profilaktycznie aby sprawdzic czy mnie ktos nie sledzi) a tu widze Tomka z klasy 1e (JMMa)... dzierży w dłoni cos dlugiego i zrolowanego... pytam sie go "Co to jest?" a on (JMM) odpowiada "Plakat! Był w przejściu podziemnym pod centralem(centrum handlowe).. wisi tam jeszcze jeden" na co ja odpowiadam "Stary! Chcesz miec taki pognieciony??" na co JMM odpowiada "a tam.. wprasuje w domku i bedzie spoko"...
potem cały dzien łaził z nim po szkole jakby nie mogl zostawic go w szatni.. szpanował nim... a teraz wszystkiego sie wypiera....
I JA TEGO WCALE NIE ZMYSLIŁEM
Hmm..wycofuje sięWICKER MAN pisze:Natalia pisze:Chyba taki:tobink pisze:
a jaki wzor bedzie plakatów??
O Boże!
![]()
No comment.
Czy wysłać Tobie około 50 plakatów na Trójmiasto czy nie poradzisz sobie z nimi/nie znasz nikogo kto mógłby pomóc?
-
El Dorado
Ivona pisze:akurat ten plakat ktory rzekomo(nie chce nikogo oskarzac bo nie wiem jak jest) zerwal w podziemiu twoj kolega byl jedynym plakatem przylepionym w podziemiu
zyczymy lepszego kleju
Nie kolegów tylko JMMa!!!
nie jestem mitomanem... to ta durna pała JMM to zrobił.... mozecie mnie banowac wali mnie topoison-girl pisze:tobink
uspokuj sie facet co??
Kiedyś mnie zabijesz :beertobink pisze: wiedziałem ze spoznie sie na pierwszą lekcję... trudno.. nie zalezalo mi na tej lekcji..