Bardzo mi sie zdjęcie Bruce'a podobasyzygy pisze:fajne te zdjęcia z wkładki,
Kto już posiada audio cd A Matter of life and death?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Kto już posiada audio cd A Matter of life and death?
No nawet podobnyEvE pisze: Adrrian troche wyglada jak ten koles z Limp Bizkit
macie porównania
najlepiej wyszedl Nicko :] ładnie tak wygląda uśmiechnięty ^^ no i Adrian tak jakos mhrhocznie z tą gitarą

dwugryfowąsyzygy pisze:a co to za gitarkę on trzyma?
-
Deleted User 1499
MAM :rocx
Wczoraj odwiedzilem Empik , i byla jedyna CD+DVD , dlugo nie myslac zlapalem i poszedlem do kasy.Gdy wrocilem do domu przesluchalem dobre 5-6 razy dzis jeszcze ani razu ale tak mi chodzi po glowie ze chyba sobie puszcze.
A kartonik dalem edowi do potrzymania
.Bo mam figurke z The Number...
Co do zawartosci Bonusu, to powiem ze warto bylo wydac pare groszy wiecej.Szkoda tylko ze nie ma napisow , ale sam material jest ok.
Wczoraj odwiedzilem Empik , i byla jedyna CD+DVD , dlugo nie myslac zlapalem i poszedlem do kasy.Gdy wrocilem do domu przesluchalem dobre 5-6 razy dzis jeszcze ani razu ale tak mi chodzi po glowie ze chyba sobie puszcze.
A kartonik dalem edowi do potrzymania
Co do zawartosci Bonusu, to powiem ze warto bylo wydac pare groszy wiecej.Szkoda tylko ze nie ma napisow , ale sam material jest ok.
Tak, materiał na DVD jest naprawdę dobry. Jak mam byc szczery to spodziewałem się jakiegoś krótkiego filmiku tylko pokazujacego jak chłopaki nagrywali płytę. A tu, naprawde dobry materiał. Do tego ciekawa galeria i clip ROBB> Zdecydowanie się opłacało
-
Deleted User 1499
I clip do Different World tez jest ok.Niekotorzy cos tam narzekali ze nie na zywo , ale ten co jest , jest fajny.
Jestem bardzo zadowolony z zakupu pomimo zostawionych 90zl w sklepie
, dumnie nioslem torebeczke z Empiku
.
Jestem bardzo zadowolony z zakupu pomimo zostawionych 90zl w sklepie
No i przyszła paczka z fana. Oczywiście hologram na foli
. Materiał dvd super szczególnie koniec i utwór ZZ Top - Tush wszyscy zebrali się w jednym pokoju i grali po prostu super obrazek.
Już mam, ale nie słucham bo czekam aż będzie noc i nikt mi nie bedzie przeszkadzał. Fajnie wygląda nadruk na płytce i .... moze to głupie,ale zauważyliście jak ta płytka (i książeczka) fajnie ..... pachnie 
klejem? :>Marcin T pisze:fajnie ..... pachnie
- dostoevsky
- -#Assassin

E tam klejem. Nowością.
Zauważyłem, że jest to fetysz osób, które dużo czytają - uwielbiają zapach nowej książki, którą można wziąć do ręki (nie to co ebooki), itd..
Zauważyłem, że jest to fetysz osób, które dużo czytają - uwielbiają zapach nowej książki, którą można wziąć do ręki (nie to co ebooki), itd..
Mam pytanie: co wy z tymi hologramami??
Czy to takie ważne żeby mieć ten hologram?? A tak wogle, czy ktoś oglądał Teleexpress?? Jak włączyłem Teleexpress to akurat zaczęli dział muzyczny i było o Iron Maiden, że nowa płytka, że zespół ma 30 lat i że będzie trasa koncertowa. Jako tło leciał teledysk RoBB.
Jeśli o tym już ktoś mówił na forum to sorry.
wszystko co nowe fajnie pachnie 
oprócz tenisówekcellman pisze:wszystko co nowe fajnie pachnie
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Po trzech przesłuchaniach płytka zaczyna mi się podobać
... już wiem co będzie w aucie lecieć przez najbliższy czas 
Ja jeszcze z fan.pl nie dostalem
,moze jutro
dobre, polac mu :beersyzygy pisze:oprócz tenisówekcellman pisze:wszystko co nowe fajnie pachnie
upiłem zapłaciłem niestety za wydanie normalne 73 złote + podróż do sklepu ( 25 km ) 10 zł
Brat kupił za 60 zł i przy wychodzeniu ze sklepu znalazł na ziemi nowiutkie 20 zł, czyli mam w domu unikalne wydanie kosztujące cztery dychy 
reaktywacja
takiemu to dobrzeSwarożyc pisze:Brat kupił za 60 zł i przy wychodzeniu ze sklepu znalazł na ziemi nowiutkie 20 zł, czyli mam w domu unikalne wydanie kosztujące cztery dychy
-
Filik10
- -#Clairvoyant

A ja sobie za 79,99zł Cd + DVD kupiłem w sobote po południu - ale wydanie genialne