05/04/2007 - Tokio Hotel - Warszawa @ Torwar
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 05/04/2007 - Tokio Hotel - Warszawa @ Torwar
Ale jakie bystre wytłumaczenie.
takie osobniczki tam właśnie byłySzajba pisze:e-e te texty tam są na poważnie ?Piwowarus pisze:http://www.fcthpoland.xad...der=asc&start=0
ochroniarze niektóre po prostu na rękach wynosili bo pomdlały. jedna nawet była bez koszulki, a ramiączka z jej stanika też już nie były na swoich miejscach. no i była lepiej rozwinięta niż zwykła dwunastka
a po koncercie znaleźliśmy np. stanik i masę tamponów xD
"Googa, ty byłaś na płycie? Przy scenie?
O łał, widziałaś marszczenie brwi Toma? Wow. Pozazdrościć.
Chyba się Billowi spodobałaś, jak się parzył ;]"
xD

O łał, widziałaś marszczenie brwi Toma? Wow. Pozazdrościć.
Chyba się Billowi spodobałaś, jak się parzył ;]"
xD
poka fotoarchaon pisze:no i była lepiej rozwinięta niż zwykła dwunastka![]()
zabraliscie ze sobą ?:>archaon pisze:stanik i masę tamponów xD
już nie mam tu najwięcej postów

No to krótkie sprawozdanie opatrzone fotkami.
Przyjechaliśmy pod Torwar o godzinie 16:00, ku naszemu zdziwieniu pod wejściem stała już masa ludzi:

Szybko więc zrobiliśmy sobie taką karteczkę:

Co poskutkowało tym, że po 10 minutach mogliśmy cieszyć się z jednego biletu kupionego po 40 zł:

...a po kolejnych 15, już z dwóch:

W między czasie udzieliśmy wywiadu telewizji Viva. Wywiad zostanie wyemitowany za jakieś 2 tygodnie w programie Viva Spot czy coś takiego. Jadąc pod Torwar mówiliśmy sobie, że pozdrowimy w jakimś wywiadze Sanktuarium, ale niestety z nerwów zapomnieliśmy
Po wywiadzie udaliśmy się na napoje wyskokowe. Wróciwszy, podeszła do nas babka gadająca po angielsku, kóra chciała z nami zrobić wywiad dla niemieckiej gazety. Ma się tą charyzmę. Wywiad będzie opublikowany jakoś pod koniec kwietnia na stronie
http://polen-rundschau.de/
Po tych niesamowicie medialnych wydarzeniach, poszliśmy po rozum do głowy i idąc noga w nogę za policjantami przepchaliśmy się przez prawie cały tłum rozwrzeszczanych 13latek i dostaliśmy się do wejścia. Trochę poczekaliśmy na wpuszczanie, a bylo to niemało miłe ponieważ chciało nam się siusiu. Po sprawnym wpuszczaniu oddaliśmy mocz i udaliśmy się pod scenę. Tam zapoznaliśmy się z kulturą słowa dziewczynek w wieku lat 12, które bardzo sprawnie klnęły do Archaona xD
Po godzinie czekania pod sceną, rozpoczęło się intro, a potem wyszli 4 panowie z TH i zaczeła się jazda. Szkoda tylko, że fanki zagłuszały cały koncert. Sam koncert byl żałosny, więc nie ma co pisać. Wrzucę parę filmików na jutuba potem to sami ocenicie. Tu parę fotek:

Po koncercie natomiast mogliśmy eksponować nasze fanty, jak serduszko:

Czy kostka Toma, złapana przeze mnie (prawa ręka):

Znalazły się też takie fanty, jakich ze względów czysto estetycznych woleliśmy nie zbierać:

No i na koniec pożegnalne zdjęcia ze sceną:

No i to by było na tyle! Jutro zapodam parę filmików, zobaczycie co straciliście. Ogólnie trochę szkoda było tej kasy, ale lepiej żałować że się coś zrobiło niż że się nie zrobiło. No i mam kostkę Toma....
Przyjechaliśmy pod Torwar o godzinie 16:00, ku naszemu zdziwieniu pod wejściem stała już masa ludzi:

Szybko więc zrobiliśmy sobie taką karteczkę:

Co poskutkowało tym, że po 10 minutach mogliśmy cieszyć się z jednego biletu kupionego po 40 zł:

...a po kolejnych 15, już z dwóch:

W między czasie udzieliśmy wywiadu telewizji Viva. Wywiad zostanie wyemitowany za jakieś 2 tygodnie w programie Viva Spot czy coś takiego. Jadąc pod Torwar mówiliśmy sobie, że pozdrowimy w jakimś wywiadze Sanktuarium, ale niestety z nerwów zapomnieliśmy
Po wywiadzie udaliśmy się na napoje wyskokowe. Wróciwszy, podeszła do nas babka gadająca po angielsku, kóra chciała z nami zrobić wywiad dla niemieckiej gazety. Ma się tą charyzmę. Wywiad będzie opublikowany jakoś pod koniec kwietnia na stronie
http://polen-rundschau.de/
Po tych niesamowicie medialnych wydarzeniach, poszliśmy po rozum do głowy i idąc noga w nogę za policjantami przepchaliśmy się przez prawie cały tłum rozwrzeszczanych 13latek i dostaliśmy się do wejścia. Trochę poczekaliśmy na wpuszczanie, a bylo to niemało miłe ponieważ chciało nam się siusiu. Po sprawnym wpuszczaniu oddaliśmy mocz i udaliśmy się pod scenę. Tam zapoznaliśmy się z kulturą słowa dziewczynek w wieku lat 12, które bardzo sprawnie klnęły do Archaona xD
Po godzinie czekania pod sceną, rozpoczęło się intro, a potem wyszli 4 panowie z TH i zaczeła się jazda. Szkoda tylko, że fanki zagłuszały cały koncert. Sam koncert byl żałosny, więc nie ma co pisać. Wrzucę parę filmików na jutuba potem to sami ocenicie. Tu parę fotek:

Po koncercie natomiast mogliśmy eksponować nasze fanty, jak serduszko:

Czy kostka Toma, złapana przeze mnie (prawa ręka):

Znalazły się też takie fanty, jakich ze względów czysto estetycznych woleliśmy nie zbierać:

No i na koniec pożegnalne zdjęcia ze sceną:

No i to by było na tyle! Jutro zapodam parę filmików, zobaczycie co straciliście. Ogólnie trochę szkoda było tej kasy, ale lepiej żałować że się coś zrobiło niż że się nie zrobiło. No i mam kostkę Toma....
Ale uważaj Szajba bo prokurator jeszcze nad głową.Szajba pisze:poka foto
O_o O_o ROTFL, genialne foty.
- Elevatorman
- -#Clansman

herki a za ile bilet kupiliscie ??:D
Napisałem, 40 zł.Elevatorman pisze:herki a za ile bilet kupiliscie ??:D
- Elevatorman
- -#Clansman

sory nie doczytałem/nie zauważyłem.... w bluzie Slayera nosz kurde 
lol
bluza sleja nie mam pytań
doczytal ktoś z was to forum th ?
edit:
'Dużo dziewczyn beczało. Ja też, ale mejkap sie trzymał xD '
beda z niej ludzie
edit:
'Dużo dziewczyn beczało. Ja też, ale mejkap sie trzymał xD '
beda z niej ludzie

Koleś z Vivy też na to zwrócił uwagę :>Elevatorman pisze:sory nie doczytałem/nie zauważyłem.... w bluzie Slayera nosz kurde
Ja się ich bałem...Grzędi pisze:MocneSzkoda kasy, ale z drugiej strony miałbym niezły ubaw podczas wkurwiania dwunastek
- dostoevsky
- -#Assassin

Właśnie, o co pytali was ludzie z VIVY i co odpowiadaliście? To samo z tą Niemką?
herki powrzucaj im tam linki, bo błągają o fotki 

To przerzuć, mi się nie chce tam rejestrować xD
Daj znać kiedy może mniej więcej być puszczone w tv. ;]herki pisze:Koleś z Vivy też na to zwrócił uwagę :>
Ostatnio zmieniony czw kwie 05, 2007 11:45 pm przez M@ti, łącznie zmieniany 1 raz.
- Elevatorman
- -#Clansman

herki ale jak sprzedasz kostke to ci sie zwróci kasa
wystawisz na forach ogłoszenia to sie bedą bić o nią 
Spoko, nagram to i wrzuce na jutuba czy cośM@ti pisze:Daj znać kiedy może mniej więcej być puszczone w tv. ;]herki pisze:Koleś z Vivy też na to zwrócił uwagę :>
E-e, to najcenniejsza kostka w mojej kolekcji. Dla mnie jest więcej warta niż kostka Lemmy'ego i Kerry'ego Kinga...Elevatorman pisze:herki ale jak sprzedasz kostke to ci sie zwróci kasawystawisz na forach ogłoszenia to sie bedą bić o nią
- dostoevsky
- -#Assassin

Herki, patrz wyżej.
herki, archaon, byliście jedynymi samcami (poza ochroną) na imprezie?
jakie to uczucie?