Ja zawsze jechałem samochodemIronkos pisze:PS: Gumby - ile wyszedl Cie ten pociag z wroclawia do hamburga ?
31/07-02/08/2008 - Wacken, GER @ Wacken Open Air
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 31/07-02/08/2008 - Wacken, GER @ Wacken Open Air
www.MetalSide.pl
czy ktoś przypadkiem nie ma miejsca wolnego w namiocie? bo chyba postanowilem sie wybrac 
http://www.wacken.com/uploads/media/WOA ... e_Plan.pdf Proponuje by wszyscy Polacy rozbijali namioty w sektorze C np przy ulicy Iron Maiden Avenue co by sobie gaciów i skarpetów pilnować a w nocy razem chlac
a poza tym ten sektor jest blisko od sceny i do wody tez blisko.
a masz bilet?archaon pisze:bo chyba postanowilem sie wybrac
www.MetalSide.pl
ktos na allegro sprzedaje
Na Wacken koncert całkiem niezły. Świetna oprawa wizualna (pirotechnika i światła), setlista wiadoma
, brakowało mi większego ruchu na scenie. Panowie dosyć statyczni byli. Fakt, ze pogoda mogla dać sie we znaki, bo upal był niemiłosierny. Dużo kamer, kilka razy znajomi widzieli mnie na telebimach, także na bootleg czekam niecierpliwie 
Najefektowniej wyszedł "Rime..." z wybuchami i scenografią. "Powerslave", "Moonchild" i "The Number..." ze slupami ognia na scenie tez były niczego sobie.
Cały koncert oceniam pozytywnie, same dobre wspomnienia pozostały :-)
Najefektowniej wyszedł "Rime..." z wybuchami i scenografią. "Powerslave", "Moonchild" i "The Number..." ze slupami ognia na scenie tez były niczego sobie.
Cały koncert oceniam pozytywnie, same dobre wspomnienia pozostały :-)
www.MetalSide.pl