Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Metallica
Z Metclubu ok. 10 osób. Chodziło mi tylko o obecność Jamesa
Tak czy siak, wystarczy mi żeby spotkać Urlicha czy Hammeta i już będę w siódmym niebie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

James uczestniczy tylko w płatnych M&G (Hardwired Experience Package) za ok. $2500-$3000.
Kurestwo, wiem. 
Ja pierdole, jaki brak szacunku do fanów.
Wie ktoś ile czasu mija od spotkania z fanami do tego płatnego?
Bo jak sie okaze, ze jest jedno po drugim a James siedzi sobie za ścianą to będzie dla mnie największa beka stulecia
Wie ktoś ile czasu mija od spotkania z fanami do tego płatnego?
Bo jak sie okaze, ze jest jedno po drugim a James siedzi sobie za ścianą to będzie dla mnie największa beka stulecia
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Pewno tak jest... jak sądzę to te spotkania odbywają się na backstage, więc zespół i tak jest w pobliżu. A i logistyka wydaje się podpowiadać, że np. zwykłe spotkanie: 16:00, spotkanie vip 16:30.
www.MetalSide.pl
Kiedyś chyba było to tłumaczone tym, że żona mu zabroniła
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Saimon1995
- -#Moderator

A może dlatego, że w Mandżurii zmniejszył się średnioroczny opad deszczu? 
www.MetalSide.pl
No to wtedy by brał udział w M&G tych co sie wygrywa, bo mniejsza szansa trafić na jedną osobe niż jak ona ma prawo kupićFaithNoMore pisze: ↑śr mar 28, 2018 8:50 pmNie mogę teraz tego znaleźć, ale gdzieś czytałem - z tego co pamiętam - że James miał jakąś obsesyjną fankę, która go dosyć mocno nękała i potem nie chciał przez to brać udziału w M&G.
Myśle, że powodem nie jest fakt organizacji również płatnego M&G. James przestał przychodzić na grubo zanim ta opcji w ogóle się pojawiła
Takie sprawy załatwia się raczej bardzo prosto, szczególnie w USA. Do sądu i o wniosek o zakaz zbliżania się. Wątpię, by z jej powodu zmieniał miejsce zamieszkania.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 2259
http://topguitar.pl/newsy/co-stoi-za-ko ... metalliki/
Lars Ulrich postanowił podzielić się refleksją na temat tego, co jego zdaniem spowodowało, że to właśnie Metallica odniosła zdecydowanie największy komercyjny sukces z całej „wielkiej czwórki”.
Lars Ulrich postanowił podzielić się refleksją na temat tego, co jego zdaniem spowodowało, że to właśnie Metallica odniosła zdecydowanie największy komercyjny sukces z całej „wielkiej czwórki”.
nigdy nie poczuwając się do spełniania czyichś zachcianek, dostosowywania do konkretnych momentów na rynku muzycznym czy nurtów, które akurat były popularne.

Przeszło im i się dostosowywują aż za bardzo
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Co za kurwa smiec bezczelny, ze tez nie wypadł z tego autobusu 
Lars pojechał po całości, ale grunt to być zadowolonym z siebie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Dla mnie słaby bardzo...Invader pisze: ↑wt mar 27, 2018 11:23 pm https://www.setlist.fm/setlist/metallic ... f02ad.html
Set bez większych zaskoczeń.
-
Deleted User 2259
Ten z Niemiec tez nie porywa, ale przynajmniej mieli 4 jeźdźców.