Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Iron Maiden - Killers
Koncertówka z Wacken 2007 o wiele lepsza
Melechesh - Epigenesis
In Flames - Whoracle
Wizard - Head Of The Deceiver.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Iron Maiden - Iron Maiden
TURBO - Piąty Żywioł
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Jak dla mnie nie ma startu. Ale to chyba głównie dlatego, że była wydana od razu po takich znakomitych płytach jak "All Hell Breaks Loose" i "The Antichrist". Destruction wtedy byli na fali. Jakby znowu mieli po dwadzieścia lat. Ten młodzieńczy zapał, werwa i entuzjazm aż tryskał ze sceny. Na "Metal Discharge" i "Inventor Of Evil" już był, niestety wyraźny spadek formy. Słychać to też trochę na tym koncercie. Na "D.E.V.O.L.U.T.I.O.N." było już trochę lepiej, ale to jednak nie ten poziom co na wcześniejszym "The Antichrist". Ten koncert z 2007 jest trochę moim zdaniem zbyt przewidywalny i na dobra sprawę niepotrzebny, skoro cztery lata wcześniej tez wydali właśnie koncertowy "Alive Devastation". Poza tym w moim przypadku sentyment bierze górę. Byłem na tej trasie w 2002 w Warszawie kiedy Destruction dzielili scenę z Sodom i Kreator. Doskonale pamiętam ten gig. Drugi mój najlepszy jaki w życiu widziałem. Utwory z dwóch ostatnich płyt cięły wtedy na żywo niczym piła mechaniczna. Chłostali na koncertach w tamtym okresie strasznie. Potem miałem wrażenie trochę za dużo tych płyt na wydawali. Spokojnie z "Metal Discharge", "Inventor Of Evil" i "D.E.V.O.L.U.T.I.O.N." można by zrobić jedną bardzo dobrą. Z tym, że nie powiem, żeby teraz grali słabe koncerty, bo ostatnie które widziałem np. dwa z rzędu, dzień po dniu w 2017 w Warszawie i Poznaniu oraz ten z Wrocka w 2019 były bardzo dobre.
Teraz:
Jedynka Halloween
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Iron Maiden - The Final Frontier
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Mója ulubiona koncertówka Destruction. Wiem że Live Without Sense owiana jest sporym kultem ale Alive Devastation nawet mimo tych mankamentów w postaci werbla typu puszka mi nie przeszkadza. Klasyki i nowe numery zagrane na 200%
KAT - Szydercze zwierciadło
A Live Without Sense ma znowu takie super brzmienie ? Brzmi podobnie do Release From Agony i pomimo ze uwazam ten krążek za świetny to mógłby brzmieć ciut bardziej przejrzyście.Adrian S.O.S. pisze: ↑czw kwie 02, 2020 11:14 amMója ulubiona koncertówka Destruction. Wiem że Live Without Sense owiana jest sporym kultem ale Alive Devastation nawet mimo tych mankamentów w postaci werbla typu puszka mi nie przeszkadza. Klasyki i nowe numery zagrane na 200%
ANGEL WITCH - ANGEL WITCH
KAT - Oddech wymarłych światów
Armored Saint - Delirious Nomad
Wydanie Chrysalis. Rewelacyjne, ciepłe brzmienie.
Wydanie Chrysalis. Rewelacyjne, ciepłe brzmienie.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Iron Maiden - Piece of Mind
KAT - 666
MASTODON - COLD DARK PLACE
Bardzo fajna EP-ka
Bardzo fajna EP-ka