Judas - nowa i Painkiller
Saxon - nowa i Wheels
Turbo - nowa i Smak
Widzę tu pewien trend
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

No prawda, tylko trochę boli fakt, że żadna z tych kapel nie czekała z nową 11 lat :/ szkoda gadać ogólnie
Przecież z czasów Tomka to będą 3 kawałki z nowej płytypz pisze: ↑pt lis 22, 2024 9:54 pm No wiadomo, że DD musi być. I ze 4 numery z kawalerii. Do tego 3 nowe i cały smak (no bez instrumentala, żeby nie było za dobrze). No i żeby było też coś z czasów Tomka, to This War Machine na otwarcie bisów.
Dobra, trochę jestem niesprawiedliwy, bo jak im się chce, to potrafią ułożyć naprawdę dobrego seta. Ten na 40-lecie zespołu był świetny i na bogato (oczywiście ulegał zmianom i okrojeniom, ale trzymał poziom). Później też bywały koncerty z fajnymi setami, z uwzględnieniem Awatara czy Tożsamości, a podczas weekendu koncertowego Radom - Lublin dostałem łącznie wszystkie moje 5 ulubionych utworów (po 4 na każdym). No, ale strasznie mnie zdenerwowali tym ogłoszeniem.

Przecież u nich komentarze wyglądają tak:
Może bali się Twoich komentarzy. Ostatnio nie wykazywałeś dużego entuzjazmu po ich kolejnych ogłoszeniach

No te daty to w ramach tej trasy... Więc na logikę powinni grać już nowy repertuar, ale wiadomo jak to z nimipz pisze: ↑sob lis 23, 2024 7:49 pm To jeszcze taka rozkmina. Wg informcji, które mamy płyta ma wyjść 31.01, a wielki koncert ma być 1.02 na urodziny w Poznaniu. Czy na koncertach w Jarocinie (10.01), Koszalinie (17.01) i Chojnicach (18.01) będą grali nowy materiał? Czy poczekają na premierę, a publiczność uraczą smakiem nieświeżej rybki?![]()
Można, ale trzeba by kupić bilety. A potem jak coś powiedzą, to wiadomo, że będzie inaczejblackcocker pisze: ↑sob lis 23, 2024 8:05 pmNo te daty to w ramach tej trasy... Więc na logikę powinni grać już nowy repertuar, ale wiadomo jak to z nimipz pisze: ↑sob lis 23, 2024 7:49 pm To jeszcze taka rozkmina. Wg informcji, które mamy płyta ma wyjść 31.01, a wielki koncert ma być 1.02 na urodziny w Poznaniu. Czy na koncertach w Jarocinie (10.01), Koszalinie (17.01) i Chojnicach (18.01) będą grali nowy materiał? Czy poczekają na premierę, a publiczność uraczą smakiem nieświeżej rybki?![]()
można ich spytać w Sokołowie, choć i tak nie wiadomo czy powiedzą prawdę
![]()

Chłop się zesrał jajecznicą, klasyk