Gdzie byli?
Helloween Pumpkins United - 2017/2018
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/11/2017 - Helloween Pumpkins United - Warszawa
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 4876
O jaćka
pz, niestety Berlin odpada, bilety na King Crimson, Camel i Priest same się nie zapłacą ( a szkoda), ale w przyszłym roku Dynie trzeba powtórzyć
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Byli w Golden Tulip niedaleko hali.
Ja nie biegałem po hotelu, restauracji itd. tylko czekałem na nich w lobby, zresztą bardzo pozytywnie podeszli do tematu fotek, zwłaszcza jak usłyszeli o Pradze i Berlinie
.
Ja nie biegałem po hotelu, restauracji itd. tylko czekałem na nich w lobby, zresztą bardzo pozytywnie podeszli do tematu fotek, zwłaszcza jak usłyszeli o Pradze i Berlinie
Tym bardziej szkoda, że odpuściliśmy Bratysławę. To teraz drukuj focie, na poniedziałek będziesz miał do podpisu. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
-
Deleted User 4876
Oooo to najs, zagramanicą to czasem obsługa wyprasza z takiego lobby... no ale zimą to człowiek ma kurtkę, więc obsługa ma utrudnione zadanie, równie dobrze mogłeś być gościem hotelowym, ale jakbyś tak stał w koszulce bandu to różnie z tym bywa
Nie no Dyniogłowi ogólnie sprawiają wrażenie pozytywnych gości, dobrze że potwierdzili to w realu... graty raz jeszcze 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Myslisz, ze ich złapiemy?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ustawiłem się tak, że w recepcji mnie za dobrze nie widzieli, plus rzeczywiście kurtka. Andi jak mnie rozpoznał, że to ja byłem w Pradze i usłyszał o Berlinie to w ogóle sie zachowywał jak mój najlepszy kumpelthorgal_30 pisze: ↑śr lis 29, 2017 11:39 am Oooo to najs, zagramanicą to czasem obsługa wyprasza z takiego lobby... no ale zimą to człowiek ma kurtkę, więc obsługa ma utrudnione zadanie, równie dobrze mogłeś być gościem hotelowym, ale jakbyś tak stał w koszulce bandu to różnie z tym bywaNie no Dyniogłowi ogólnie sprawiają wrażenie pozytywnych gości, dobrze że potwierdzili to w realu... graty raz jeszcze
![]()
No to zajebioza. A sam byłeś czy z kimś?
-
Deleted User 4876
No i w takiej sytuacji w Berlinie obowiązkowo musimy mieć barierki 
A powiedziałeś mu, że jednak fajnie, że go nie zostawili w domu?Dzosef pisze: ↑śr lis 29, 2017 11:41 amUstawiłem się tak, że w recepcji mnie za dobrze nie widzieli, plus rzeczywiście kurtka. Andi jak mnie rozpoznał, że to ja byłem w Pradze i usłyszał o Berlinie to w ogóle sie zachowywał jak mój najlepszy kumpelthorgal_30 pisze: ↑śr lis 29, 2017 11:39 am Oooo to najs, zagramanicą to czasem obsługa wyprasza z takiego lobby... no ale zimą to człowiek ma kurtkę, więc obsługa ma utrudnione zadanie, równie dobrze mogłeś być gościem hotelowym, ale jakbyś tak stał w koszulce bandu to różnie z tym bywaNie no Dyniogłowi ogólnie sprawiają wrażenie pozytywnych gości, dobrze że potwierdzili to w realu... graty raz jeszcze
![]()
dopytywał o podróż, opowiadał Weikathowi itd. Zresztą sami mnie zaprosili dziś do stolika żebym zrobił sobie zdjęcia, a z braku fotografa fotki cykał Sasha
.
Sorry, nie mogłem się powstrzymać
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ba, nawet go przeprosiłem publicznie na Facebookubarsiarz pisze: ↑śr lis 29, 2017 12:14 pmA powiedziałeś mu, że jednak fajnie, że go nie zostawili w domu?Dzosef pisze: ↑śr lis 29, 2017 11:41 amUstawiłem się tak, że w recepcji mnie za dobrze nie widzieli, plus rzeczywiście kurtka. Andi jak mnie rozpoznał, że to ja byłem w Pradze i usłyszał o Berlinie to w ogóle sie zachowywał jak mój najlepszy kumpelthorgal_30 pisze: ↑śr lis 29, 2017 11:39 am Oooo to najs, zagramanicą to czasem obsługa wyprasza z takiego lobby... no ale zimą to człowiek ma kurtkę, więc obsługa ma utrudnione zadanie, równie dobrze mogłeś być gościem hotelowym, ale jakbyś tak stał w koszulce bandu to różnie z tym bywaNie no Dyniogłowi ogólnie sprawiają wrażenie pozytywnych gości, dobrze że potwierdzili to w realu... graty raz jeszcze
![]()
dopytywał o podróż, opowiadał Weikathowi itd. Zresztą sami mnie zaprosili dziś do stolika żebym zrobił sobie zdjęcia, a z braku fotografa fotki cykał Sasha
.
![]()
Sorry, nie mogłem się powstrzymać![]()
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wszystkie foty z Weikathem mam trochę nieostre, dobrze że na gitarze umie grać, bo fotograf z niego marnythorgal_30 pisze: ↑śr lis 29, 2017 12:10 pm![]()
![]()
![]()
Cóż najmłodszy w zespole...kiedyś się mówiło "gruby na bramkę" to w tej sytuacji "najmłodszy na fotografa"![]()
Może nawet zmaluję jakiś transparent
-
Deleted User 4876
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nigdy nie robiłem pick pleae, a parę flag w życiu zmalowałem
.
Koniecznie z datami i miejscami. Jak w przyszłym roku zrobią drugą część trasy, to będziemy dopisywać kolejne miejsca 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Akurat mam czarny szprej w domu... 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Na pewno ten ZAJEBISTY koncert mam w Top 10 mojego życia! Przez całą drogę do domu sobie nuciłem i pogwizdywałem jeden z moich dyniowych faworytów ever "Eagle Fly Free", obracając w dłoniach koszulkę z Keeperem, aż ludziska gapili się na mnie tak, jakbym sam był dyniogłowy. 
2/3 (albo i więcej, zależy jak na to patrzeć) wokalistów (wg mnie WSZYSCY w świetnej formie), 4 gitarzystów (PIĘKNE wiosła) i wyśmienity bębniarz (MEGASZACUN i łzy w moich oczach za patent z nakładką solówek ze zmarłym Ingo!), wielki ekran z fajnymi, dobrze dopasowanymi wizualizacjami i bardzo dobre nagłośnienie, a dzięki temu wszystkiemu (oraz nieprzypadkowej, zacnej publice) wspaniała atmosfera. Dla mnie wzorzec z Sèvres koncertu rockowego!
No, na minus brak możliwości nabycia i wypicia browarków na tej imprezie, ale wspaniałomyślnie wybaczam.
2/3 (albo i więcej, zależy jak na to patrzeć) wokalistów (wg mnie WSZYSCY w świetnej formie), 4 gitarzystów (PIĘKNE wiosła) i wyśmienity bębniarz (MEGASZACUN i łzy w moich oczach za patent z nakładką solówek ze zmarłym Ingo!), wielki ekran z fajnymi, dobrze dopasowanymi wizualizacjami i bardzo dobre nagłośnienie, a dzięki temu wszystkiemu (oraz nieprzypadkowej, zacnej publice) wspaniała atmosfera. Dla mnie wzorzec z Sèvres koncertu rockowego!
No, na minus brak możliwości nabycia i wypicia browarków na tej imprezie, ale wspaniałomyślnie wybaczam.
A znajomi mówili, że gdzieś tam był bar, ale ja przy barierce byłem, więc nie łaziłem.Zakkahletz pisze: ↑śr lis 29, 2017 2:05 pmNo, na minus brak możliwości nabycia i wypicia browarków na tej imprezie, ale wspaniałomyślnie wybaczam.
Przekoncert.
www.MetalSide.pl
Były za ścianą, kupno za żetony. Do tego kible na dworzu. Sala masakra.
Na szczęście przy takim występie takie pierdoły nie mają znaczenia.
Na szczęście przy takim występie takie pierdoły nie mają znaczenia.