The Writing on the Wall - opinie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: 15.07.2021 premiera nowego singla: The Writing on the Wall
Dzięki za zmianę nazwy tematu. Teraz czekać tylko na okładkę, pytanie o której godzinie ją wrzucą. Ja bym chciał z dużą ilością białego

-
Deleted User 5490
Gdyby nie to, że w czasie wstępu można ugotować jajko na miękko, nie byłbym aż tak surowy w ocenie, ale do końca upewniłem się, że oni nie potrafią już zmieścić się w konkret 4 minutach z jednym fajnym utworem. To ich przerasta. Podtrzymuję zdanie. Utwór miazga 
Re: Czekamy do 15 lipca?
Prezentuja codziennie okladki od dłuższego czasu takze nowa wypada na poniedziałek bo w nd bedzie ostatnia dostępna czyli TBOS.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Samemu numerowi daję 6/10, a numerowi z teledyskiem 8/10. Bruce tym razem nie pieje, choć śpiewa wysoko, solówki takie, że nie można ich kupić w każdym sklepie ze solówkami (mówiąc wprost, baaardzo dobre). Ogólna sytuacja z albumem wygląda obiecująco.
-
Deleted User 2259
Ale ja serio chciał z domieszką białego, ostatnie mroźne klimaty były na 7 synie, ja nie mówię, ze ma być śnieg...
Mam to samo wrazenie. Na TBOS czy ostatniej koncertówce Bruce po prostu się męczył tu śpiewa znów fajnie niżej, a górki wyciąga. Słychać, ze śpiewa dojrzaly facet, a nie nastolatek, ale przestał męczyć i stękać.sekcjazwlok pisze: ↑czw lip 15, 2021 7:42 pmKurde albo ja mam coś z uszami albo na tym kawałku nie ma tego wycia co na ostatnich.
Slucham nty raz na sluchawkach, bez klipu naprawdę bardzo fajny kawałek! Czekamy na newsy co do całej płyty
A kiedy można się spodziewać okładki płyty? 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ja też jestem "team nowy album"
No chciałem się do czegoś przyczepić, ale nie mam do czego. Jest miód (ale trafili w moje gusta - takie riffy i gitarka akustyczna jak w UFO).
No chciałem się do czegoś przyczepić, ale nie mam do czego. Jest miód (ale trafili w moje gusta - takie riffy i gitarka akustyczna jak w UFO).
-
Deleted User 2259
To jak okładka, to będzie i tracklista.
Jubileuszowa składankę
https://www.nuclearblast.de/en/products ... 5at7fbQsWg
Zauważyłem, ze Ci ktorzy polubili Eldorado, SOL nie polubili nowego singla.
Posłuchałem go już dobre naście razy i dla mnie bomba!
Kazdy moze miec swoje zdanie i tu prosba o wyluzowanie (zainteresowani wiedzą o kogo chodzi)
Nie no, wydali boxa za 400 funtówBudziol pisze: ↑czw lip 15, 2021 11:14 pmJubileuszowa składankę
https://www.nuclearblast.de/en/products ... 5at7fbQsWg
Bardzo ciekawe. Ale i piękne zarazem, że - jeśli masz rację - ludzie na naszej grupie mają aż tak stałe gusty muzyczne.
Na mnie się sprawdza
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Saimon1995
- -#Moderator

"Smaczki" w teledysku do "TWOTW": https://loudwire.com/iron-maiden-easter ... sic-video/
Sporo wyłapałem 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Nie polubiłem i już nie polubię "El Dorado", zaś "Speed of Light" od początku propsuję, a z klipem to już w ogóle bajka. Wymykam się konwenansom?
Niekoniecznie dla mnie eldorado jest asluchalne, SOL lubie, nowy singiel MEGA! 
El Dorado, jak i cały TFF są orzechem nie do zgryzienia
tyle już lat minęło, a wolę w ciszy siedzieć, niż przy dźwiękach tej płyty
SOL był całkiem ok, jedynie refreny męczyły, na szczęście BoS o wiele więcej oferował
teraz, przy TWOTW jest całkiem całkiem, nic mi nie urywa, ale nie ma też niczego drażniącego
no, może poza samym teledyskiem, ale to już tradycja ostatnio, że muzyka Maiden lepiej człowiekowi wchodzi bez tej całej sfery wizualnej
tyle już lat minęło, a wolę w ciszy siedzieć, niż przy dźwiękach tej płyty
SOL był całkiem ok, jedynie refreny męczyły, na szczęście BoS o wiele więcej oferował
teraz, przy TWOTW jest całkiem całkiem, nic mi nie urywa, ale nie ma też niczego drażniącego
no, może poza samym teledyskiem, ale to już tradycja ostatnio, że muzyka Maiden lepiej człowiekowi wchodzi bez tej całej sfery wizualnej