Iron Maiden TV
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden TV
Mi też się wydaje, że zaraz po bisach było słychać "Fear of the Dark". Jednak nie jesteśmy sami
A co do koncertu to świetny, ale nie lepszy niż u nas 
- Łukasz Bąk
- -#Wrathchild

Jak dwóch Ci mówi, że słyszałeś to znaczy, że słyszałeś:) Parafrazując stare, ludowe powiedzenie:pMcMan pisze:Niewiem ja nie slyszalem zeby wolali fear of the dark
ok ok wiekszosc niech bedzie wola ludu, ale u nas jakos lepiej bylo na koncercie

"sex,drugs & rocknroll"
-
szatanista
- -#Long distance runner

Czy jutrzejszy wystep na Rock Im Park tez bedzie mozna zobaczyc w internecie?
Zmienili Edki
Ciekawe jak czesto to beda robic
Brak diablic
Jak bylo w Grazu??
Charlotte chyba mielismy tylko dla siebie - trzeba poczekac jeszcze kilka koncertow, bo jutro set na pewno bedzie taki sam.
Revelation mnie zaskoczyli. Nie wylapalem podczas koncertow tych wstawek gitarowych, a z nimi jest duzo ladniej
Podczas przedstawiania zespolu na RF takie odnioslem wrazenie jakby H zagral kilka dzwiekow Wasted Years
Nagralem audio z tego gorszego zrodla. Moge zrobic mp3, ale czy jest sens??
Brak diablic
Charlotte chyba mielismy tylko dla siebie - trzeba poczekac jeszcze kilka koncertow, bo jutro set na pewno bedzie taki sam.
Revelation mnie zaskoczyli. Nie wylapalem podczas koncertow tych wstawek gitarowych, a z nimi jest duzo ladniej
Podczas przedstawiania zespolu na RF takie odnioslem wrazenie jakby H zagral kilka dzwiekow Wasted Years
Nagralem audio z tego gorszego zrodla. Moge zrobic mp3, ale czy jest sens??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie.Satanel pisze:Czy jutrzejszy wystep na Rock Im Park tez bedzie mozna zobaczyc w internecie?
Widocznie nowe "stare" Eddki płyną na Islandię więc wygrzebali te z tras Give Me Ed i Ed Hunter/Brave New World na oba festiwale...
To kto wrzuci audio/video w dobrej jakości?
eee? a to nie był z World Piece tour?WICKER MAN pisze: Widocznie nowe "stare" Eddki płyną na Islandię więc wygrzebali te z tras Give Me Ed i Ed Hunter/Brave New World na oba festiwale...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wzorowany na World Piece Tour, ale pochodzi z Give Me Ed...'Til I'm Dead Tour 2003. 
To kto nam wrzuci koncert z RAR?

To kto nam wrzuci koncert z RAR?
poczekaj, uściślijmy.
Na Give me Ed.. chodził ten z Ed huntera. A tu mieliśmy Edka w kaftanie bezpieczeństwa, który chyba nie występował nigdzie indziej jak na world piece tour
Na Give me Ed.. chodził ten z Ed huntera. A tu mieliśmy Edka w kaftanie bezpieczeństwa, który chyba nie występował nigdzie indziej jak na world piece tour
na Give me Ed ... chodzil Edek w ubranku krola, bodajze podczas Clairvoyanta
Na Drifterze wyszedł Eddie z "Brave New World Tour" tylko ze założyli mu jakąś białą szmate. Edki z "World Piece Tour" pewnie od dawna już leżą w archiwumCzaro pisze:poczekaj, uściślijmy.
Video z transmisji internetowej zajmuje 267 mb wiec jest to b.slaba jakosc.WICKER MAN pisze:Wzorowany na World Piece Tour, ale pochodzi z Give Me Ed...'Til I'm Dead Tour 2003.
To kto nam wrzuci koncert z RAR?![]()
Poczekajmy na trasmisje w WDR - potem pewnie pojawia sie z tego bootlegi DVD(podobnie jak z RaR 2003).
... pytanie tylko czy na WDR będą retransmitować cały koncert ?
... a jednak nie wypiłem zbyt dużo piwa i na wzrok mi także nie padło wczorajszej nocy
... faktycznie Eddie był inny niż w Chorzowie. 
... a jednak nie wypiłem zbyt dużo piwa i na wzrok mi także nie padło wczorajszej nocy
a w Pradze i Austri grali Charlotte?? bo sie pogubilem 
W Pradze chyba tak, a w Austrii nie, ale nie jestem pewienMiras pisze:a w Pradze i Austri grali Charlotte?? bo sie pogubilem
w Pradze to grali Charlotte, ale w Grazu już była zmieniona na Wrathchild
-
Traderka
Co do Give me Ed... mam DVD.
Co do TV,top jakiś żart ? =D
Nawet Bruce rzekł " MTV= bullshit " :-)
Co do TV,top jakiś żart ? =D
Nawet Bruce rzekł " MTV= bullshit " :-)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Edki z Rock Am Ring:Czaro pisze:poczekaj, uściślijmy.
- w Iron Maiden - ten z trasy Give Me Ed z wkładanym mózgiem.
- w czasie Drifter - chodzący z trasy Ed Hunter i Brave New World.
Problem w tym, że WDR ma transmitować jedynie fragmenty koncertów więc raczej nie ma co liczyć na pełny show Maiden.MaYeR pisze:Video z transmisji internetowej zajmuje 267 mb wiec jest to b.slaba jakosc.
Poczekajmy na trasmisje w WDR - potem pewnie pojawia sie z tego bootlegi DVD(podobnie jak z RaR 2003).
Sądzę też, że na pewno ktoś nagrał wczoraj video w lepszej jakości...
Charlotte grali TYLKO w Pradze i w Chorzowie. Potem zmienili na Wrathchild.Miras pisze:a w Pradze i Austri grali Charlotte?? bo sie pogubilem
To na tegorocznej trasie zmieniaja Edki ??