Pytania dotyczące bootlegów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pytania dotyczące bootlegów
pol litra dobrej cieczy moze dac tyle samo radosci (a moze nawet i wiecej) co sluchanie dobrego losslessa 
-
obserwator
- -#Long distance runner

może, ale tu się gada o losslessach a przecież nikt się nie pytał co daje większą satysfakcję :beerMr Outlaw pisze:pol litra dobrej cieczy moze dac tyle samo radosci (a moze nawet i wiecej) co sluchanie dobrego losslessa
p.s. doszła paczka do ciebie ??
mtszły
oj tam drobny offtopobserwator pisze:może, ale tu się gada o losslessach a przecież nikt się nie pytał co daje większą satysfakcję :beer
jasne. sorki, ze nie dalem znac, ale mialem kompa chwilowo niesprawnego (magia windowsaobserwator pisze:p.s. doszła paczka do ciebie ??
-
obserwator
- -#Long distance runner

no to gitara, do tego dickinsona dam ci jutro linkiMr Outlaw pisze:jasne. sorki, ze nie dalem znac, ale mialem kompa chwilowo niesprawnego (magia windowsa )
mtszły
spoko, a moja paka doszla i dziala wszystko ??
-
obserwator
- -#Long distance runner

ty normalnie myślałem, że ci pisałem na gg, a jednak zapomniałem hehehehe i nie byłem pewnien-kurde zgłupiałemMr Outlaw pisze:spoko, a moja paka doszla i dziala wszystko ??
doszło, wszystko elegancko, dzięki :beer
mtszły
w sumie to nic ale obydwie rzeczy cieszaobserwator pisze:a co ma pół litra do lossless??
-
obserwator
- -#Long distance runner

ogólnie jest fioletowy. aczkolwiek nieco ten fiolet wyblakły. gdzieniegdzie pojawia się tez kolor niebieski oraz czerwony. tło białe.obserwator pisze:co powiecie o tym wykresie?
pominales czarna siatke wykresu i tekstMatek pisze:ogólnie jest fioletowy. aczkolwiek nieco ten fiolet wyblakły. gdzieniegdzie pojawia się tez kolor niebieski oraz czerwony. tło białe.
A że tak zapytam, z jakiego programu to wykres?
jak chcecie to ja mogę wam więcej powiedzieć o innych wykresach 
z ExcelaClansman_ pisze:z jakiego programu to wykres?
-
obserwator
- -#Long distance runner

dzięki matek, że dowiedziałem się od ciebie czy to lossless czy nieMatek pisze:ogólnie jest fioletowy. aczkolwiek nieco ten fiolet wyblakły. gdzieniegdzie pojawia się tez kolor niebieski oraz czerwony. tło białe.
z programu HUB AUDIO TOOLSClansman_ pisze:A że tak zapytam, z jakiego programu to wykres?
mtszły
-
obserwator
- -#Long distance runner

czyli mogę to wyrzucićHallowed pisze:Mnie to wygląda na sprytny trik - mp3 VBR. Ale jjakakolwiek postać mp3 by nie była, to zawsze wyjdzie na wykresie.
mtszły
A tak zapytam z jakiego koncertu ten wykres zrobileś?
-
obserwator
- -#Long distance runner

to jest z koncertu ac/dc z rock in rio festival 01. 15. 85, nie mogę nigdzie znaleźć innego wykresu żeby porównać i cholera znów nie wiem czy mam już wyrzucać czy nieMirdaroh pisze:A tak zapytam z jakiego koncertu ten wykres zrobileś?
mtszły
Zatrzymaj warto miec dla samego siebie jesli dobry koncert
jak skolujesz sobie losless to wywalisz 
-
obserwator
- -#Long distance runner

w sumie koncert nie jest zbytnio ciekawy, słaba forma johnsona, nie słychać wogóle basu i występ jet wogóle przeciętny, no ale fakt-zostawie sobie tak żeby miećHorazon pisze:Zatrzymaj warto miec dla samego siebie jesli dobry koncert jak skolujesz sobie losless to wywalisz
mtszły