System Of A Down
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: System Of A Down
mininova.org 
świetny ten kawałek jest
mam nadzieję, że cała płyta będzie na podobnym poziomie, 29 lipca wychodzi więc niedlugo się przekonamy :]
No, kawałek niczego sobie, Daron fajnie śpiewa 
Wolę Empty Walls, Baby i Holy Mountains jednak ;]Matek pisze:o jest naprawde świetnie, ani na płycie serja ani na ostatniej systema nie ma takiego numeru.
dla mnie Serj's album to cacuszko. uwielbiam tego słuchać.
może dlatego, że soad w ogóle nie znam
może dlatego, że soad w ogóle nie znam
nie znasz się kompletniesyzygy pisze:Wolę Empty Walls, Baby i Holy Mountains jednak ;]
a daron faktycznie dobrze śpiewa. lepiej niż serj na poprzedniej płycie
No, kawałek zyskuje z każdym kolejnym przesłuchaniem, jest świetnie. tylko czy daron wyrobi z wokalem na całej płycie?
Zalatuje starym systemem, super riff, brudnawe brzmienie.. 
Dobra, hipnoszajs to gówienko, ale mezme to przecież 9,9/10...Matek pisze:jak są melodyjni i przyjemni to męczą szybko.
nawet toxi..?Internet w komórce pisze:może dlatego, że soad w ogóle nie znam
zgupłeś całkiemsyzygy pisze:ale mezme to przecież 9,9/10...
Super jest, pokaż mi słabszy kawalek na mezme 
Słcuham sobie ostatnio mezme trochę- płyta broni się pięknie, mimo upływu czasu, świetnie mi się wróciło do niej
No chyba nie powiesz mi, że debiut lepszy?
Znaczy debiut ma brudną moc (
), ja doskonale to wiem i czuję, ale mimo wszystko wolę mezme, choć to się u mnie chyba może jeszcze pozmieniać znowu 
Słcuham sobie ostatnio mezme trochę- płyta broni się pięknie, mimo upływu czasu, świetnie mi się wróciło do niej
No chyba nie powiesz mi, że debiut lepszy?
biję się w pierś i zgadzam się już w pełni... niesamowity ten kawałek jesto jest naprawde świetnie, ani na płycie serja ani na ostatniej systema nie ma takiego numeru.
They say it's all about to end...
:solo :solo :solo :
a..
oczywiście że jest. najlepszy.syzygy pisze:No chyba nie powiesz mi, że debiut lepszy?
Ty to sobie możesz gadaćsz pisze:strasznie kiepski kawalek
jest. jak go słyszę codziennie rano w radiu to od razu praca lepiej idziesyzygy pisze:biję się w pierś i zgadzam się już w pełni... niesamowity ten kawałek jest
ja też proszę
- likipiki
- -#Lord of the flies

dzięki szg. kawałek w porządku, z pomysłem, a to się liczy. ale o reweli czy zajebistości mowy nie ma. moją dupę kopią chyba trochę inne rzeczy 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Znalazłem koncert wideo, którego nigdy nie oglądałem, nie wiem kiedy to ściagnąłem. Podpisany live lowlands, Holland 2001-
miazga.
Set tworzą kawłki z debiutu i toxi tylko, brzmienie bardzo brudne, ale z mięchem, komponuje się idealnie, nawet o dziwo z takim Aerials. Koncert jest fantastyczny, Serj śpiewa jak natchniony, moc debiutu przemnożona przez 4
Matek, ściągnij koniecznie.
Fajne jest też Live London Astoria, tylko 5 kawałków, za to brzmienie idealne (choć brud jest raczej zaletą, niż wadą Lowlands
), Serj znów wypadł znakomicie.
SOAD zabija na żywo.
Set tworzą kawłki z debiutu i toxi tylko, brzmienie bardzo brudne, ale z mięchem, komponuje się idealnie, nawet o dziwo z takim Aerials. Koncert jest fantastyczny, Serj śpiewa jak natchniony, moc debiutu przemnożona przez 4
Matek, ściągnij koniecznie.
Fajne jest też Live London Astoria, tylko 5 kawałków, za to brzmienie idealne (choć brud jest raczej zaletą, niż wadą Lowlands
SOAD zabija na żywo.
zgadzam się. zajebiście śpiewa na tym koncercie. genialnie wręcz. jakby cały czas tak śpiewał to by mu się pomnik należałsyzygy pisze:Set tworzą kawłki z debiutu i toxi tylko, brzmienie bardzo brudne, ale z mięchem, komponuje się idealnie, nawet o dziwo z takim Aerials. Koncert jest fantastyczny, Serj śpiewa jak natchniony
niesyzygy pisze: moc debiutu przemnożona przez 4
czasami. bardzosyzygy pisze:SOAD zabija na żywo.
nie oglądałeś tego wczesniej? phi. dawalem link do tego koncertu w tym temacie jakies 2 lata temusyzygy pisze:Znalazłem koncert wideo, którego nigdy nie oglądałem, nie wiem kiedy to ściagnąłem. Podpisany live lowlands, Holland 2001-miazga.
ale dobrze, ze mi o nim przypomniales, chyba sobie ogladne ;]
http://www.youtube.com/watch?v=UzKq7mpYVX4
they say na żywo. zaskakująco dobrze wykonane. po daronie spodziewałem się o wiele... mniej
ale jak on wygląda! 
they say na żywo. zaskakująco dobrze wykonane. po daronie spodziewałem się o wiele... mniej
a, to od Ciebie to miałem, dziękiWrath pisze:phi. dawalem link do tego koncertu w tym temacie jakies 2 lata temu
no ja też.. nieźle dał radęMatek pisze:zaskakująco dobrze wykonane. po daronie spodziewałem się o wiele... mniej