World Tour 2006 - wyjazdy na zagraniczne koncerty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: World Tour 2006 - wyjazdy na zagraniczne koncerty
Ja sprawdziłem Wizzair lata do Dortmundu z Wrocławia koszt 238zł w obie strony (oczywiście jak sie zamowi odpowiednio wcześniej). Ja się zastanawiam nad Dortmundem. Wiecie może w jakich cenach są bilety na ten koncert.

UpTheIrons
pi razy drzwi - 50 Ojro!!
w sumie drogo. bilet na taki wff kosztuje 66 euro. no.. ale jade jade. lece?
Oby tylko... pisalem do polskiego eventim czy beda mieli bilety na koncert Ironow, ale narazie nic... moze jak jeszcze kilka(nascie) osób ich pomeczy, to cos wymyślą.Szymon pisze:pi razy drzwi - 50 Ojro!!
Najbardziej boje się o te koszta dostarczenia biletu do Polski, ktore mozna na stronie niemieckiej zobaczyc... Czy ktoś juz zamawial u nich jakies bilety z dosterczeniem do PL?? Ile taka impreza kosztowała?
A nie będzie prościej kupić bilet bez przejazdu przez Shourtcut ? Doliczą Ci pewnie w granicach 25-35zł marży ale chyba się i tak będzie opłacało.Qbak pisze:Ja jestem w FC, ale wlasnie wole polecic samolotem, bo tak jest mi wygodniej, ale jezeli nie uda mi sie kupic biletow na stronie, to nie wiem czy nie bede zmuszony skorzystac z oferty Shourtcut-uSzymon pisze:A czesc ludzi dodatkowo pojedzie/poleci na wlasna reke
Byłbym "w niebowzięty"Cymor pisze:A nie będzie prościej kupić bilet bez przejazdu przez Shourtcut ? Doliczą Ci pewnie w granicach 25-35zł marży ale chyba się i tak będzie opłacało.
Czekam dalej...
Aha: eventim.pl odpisalo mi tak:
"Aktualnie nie mamy dostępu do sprzedaży tych biletów.
Eventim"
No to ciekawie... bo nie wiem czy mam w piatek zamawiac na niemieckim czy czekac na polkie eventim - moglibysie juz okreslic.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Do piątku Shortcut poda już ceny i informacje na temat wyjazdu na jeden z niemieckich koncertów.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Właśnie rozmawiałem z babką z Shortcut'a i trochę mnie kobita zaskoczyła... Cytuję "W sprawie wyjazdu na koncert Iron Maiden do Niemiec proszę się dowiadywać za ok. 2 tygodnie."
Mam nadzieje, że babeczka była niedoinformowana bo jeśli Shortcut będzie działał w takim tępie to nici z biletów... i wyjazdu
Trzeba chyba jednak zacząć myśleć o załatwianiu biletów na własną rękę.
Mam nadzieje, że babeczka była niedoinformowana bo jeśli Shortcut będzie działał w takim tępie to nici z biletów... i wyjazdu
Trzeba chyba jednak zacząć myśleć o załatwianiu biletów na własną rękę.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Spokojnie, mnie dziś poinformowali, że do piątku będą znali cenę i więcej szczegółów. Myślę, że nie będą robić wyjazdu nie mając wcześniej zarezerwowanych biletów...
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Miejmy nadzieję, że wogóle będą robić jakiś wyjazd
Jak będziesz coś wiedział to od razu daj znać!
Jak będziesz coś wiedział to od razu daj znać!
Nie panikujcie wiadomo ze inaczej odpowiadaj pojedynczym zainteresowanym bo ich jest tysiace i tylko pytaja a co innego jak Wicker wyjazd fanklubu szykuje. Czekam do piatku i sie zapisuje na to! Bedzie czad! :solo :solo :solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To nie będzie wyjazd dla Fan Klubu, ale mamy nadzieję, że członkowie naszego FC będą mieli możliwość wcześniejszej rezerwacji... Ale na razie za wcześnie, żeby mówić o szczegółach. Jak będzie coś wiadomo to damy Wam znać.
No tak czy siak mysle ze dowiemy sie na tyle wczesnie ze zdazymy kupic
Wierzymy w Ciebie Wicker
Bo bez sensu byloby teraz czekac do ostatniej chwili na shorta a potem obudzic sie z reka w .... 
Także mam nadzieję że all wypali i załapie się na ticket + przejazd
-
White Raven
- -#Prowler

Łódź - Wawa- Berlin- Dortmund jesli to połączenie masz na mysli to moze jutro bede cos wiedzial. Bilety na koncert to gdzie najlepiej zamawiać i ile kosztuje(Dortmund) taka przyjemność?
There are times when I feel I'm afraid for the world
There are times I'm ashamed of us all
No właśnie sam sie próbuje od tygodnia dowiedziec...White Raven pisze:Bilety na koncert to gdzie najlepiej zamawiać i ile kosztuje(Dortmund) taka przyjemność?
Na oficjalnej podają http://www.eventim.de. Co sie okazuje dostarczenie biletów do Polski kosztuje 34 euro..., wyslalem im zapytanie ale odpowiedzieli (oczywiście chyba angielskiego nie znają) coś po niemiecku i nie mam pojecia o co im chodzi. Zamieszcze to, moze ktos przetumaczy. Zapytalem sie ich ile bedzie mnie kosztowac dostarczenie biletow do PL.
Kod: Zaznacz cały
Sehr geehrter Kunde,
bitte stellen Sie Ihre Anfrage erneut, da Ihre Email nicht vollständig lesbar bei uns eingegangen ist. Wir bitten Sie, dabei auf die Verwendung des Euro-Zeichens (€) zu verzichten.
Für die entstehenden Umstände möchten wir uns entschuldigen und verbleiben
mit freundlichen Grüßen
Ihr eventim.de-Kundenservice
A nie lepiej sobie dac na wstrzymanie do jutra i poczekac co shortcut i Wicker nam zaproponuja?
No tak, niby lepiej... ale jezeli Shortcut nie zaproponuje zakupu samych biletów na koncert bez przejazdu, to mnie to wogole nie interesuje... a cos czuje, ze szybko te bilety polecą...
Ktoś wie ile bedzie biletów na Dortmund?
Ktoś wie ile bedzie biletów na Dortmund?
Z niemieckim to ja juz dawno nie mialem do czynienia, ale ogolnie chca zebys jeszcze raz zadal pytanie bo mail nie byl dla nich hmm w pelni czytelny??
Przesylka tak jak pisales 34Euro plus dodatkowo 2 Euro za ubezpieczenie kazdego biletu. Pisalem tak jak juz ktos wczesniej do polskiego eventimu, ale milcza
Przesylka tak jak pisales 34Euro plus dodatkowo 2 Euro za ubezpieczenie kazdego biletu. Pisalem tak jak juz ktos wczesniej do polskiego eventimu, ale milcza
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na razie na www.eventim.de nie ma dodanych koncertów Maiden...
Cóż, mam nadzieję, że jutro Shrotcut poda wreszcie jakieś konkrety.
Także postaram się dowiedzieć czy będzie opcja zamówienia samego biletu.
Cóż, mam nadzieję, że jutro Shrotcut poda wreszcie jakieś konkrety.