To załatw sobie jakąś tanią gitarkę i ćwiczThunderBird pisze:Wy gitarzyści myślicie tylko o sobie, a co z nie-gitarzystami,pewnie mieli by stać i patrzeć na scenę , was podziwiać i głośno wzdychać![]()
Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden - 27/05/2006 - Łódź!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden - 27/05/2006 - Łódź!!!
A przecież nie wszyscy by musieli nas "oglądać". Nikt nikogo tutaj do niczego nie zmuszaThunderBird pisze:Wy gitarzyści myślicie tylko o sobie, a co z nie-gitarzystami,pewnie mieli by stać i patrzeć na scenę , was podziwiać i głośno wzdychać Razz Wink
Już mam wizję jak wszyscy wyrywają sobie instrumenty wrzeszcząc "ja tesh kcem! ja umiem!"Fear pisze:A ma grac tam zespół. To może kwestia dogadania się z nim, aby udostępnił sprzęt. Tylko wiadomo, że grać mogli by tylko ci, którzy umieją, bo to jednak jest sprzęt zespołu i trzeba go szanować ;]
-
Deleted User 357
Fir,a jakie masz kryteria tego że ktoś umie,a ktoś nie;]
NieeeeLucy pisze:Już mam wizję jak wszyscy wyrywają sobie instrumenty wrzeszcząc "ja tesh kcem! ja umiem!" Laughing
Proste. Jak umiesz zagrać "The Dance Of Eternity" DT to umiesz grać , a jak nei to nieFir,a jakie masz kryteria tego że ktoś umie,a ktoś nie;]
Wiemy o tym Vlad, ale trudno jechać 500km z gitarą, żeby pograć jeszcze parę chwil ;] W zależności ile byłoby czasu przeznaczone na toVlad Tepes pisze:Wątpię, by ktoś mający profesjonalny sprzęt gitarowy zgodził się przekazywać swoją gitarę na jakimś zlocie tak po prostu z ręki do ręki. Gitara to nie dziwka. Moglibyście liczyć conajwyżej na pozwolenie podłączenia się do wzmacniaczy. Gitarę najlepiej mieć swoją. Na normalnych jazzowych jam session w dobrym tonie jest przyniesienie swojego instrumentu i osprzętu.
A to przecież Wicker dostał taka propozycje od nas miesiąc przed zlotem, kiedy myślę jeszcze da się to załatwić. Przeciez jeszcze nie uzgodnił nawet set listy z zespołemJak czujecie taką potrzebę pogrania na zlocie w jakichś jednorazowych składach, to powinniście powiedzieć to wcześniej organizatorowi, żeby zapytał czy zespół zgodzi się cokolwiek udostępnić do pogrania czy nie i na co możecie liczyć a co wybić sobie z głowy.
A, no chyba że tak. Ale ja poki co nei miałem takich sytuacji przy pożyczaniu sprzętów także się też nie dziw, że inaczej podchodzę do tego niż Ty
A jak sie wypije to mogą wyjść najlepsze improwizacje 
<joke>
<joke>
Nie, pić to nie ma co (nawet kropli piwa). Zawsze najlepiej się gra na trzeźwo. Po piwach koncentracja się zmniejsza i można czasem zrobić przeróżne rzeczy
Jeżeli ktoś by rozwalił struny to nic wielkiego, bo nie są one drogie. Gorzej z gryfem, kluczami itp, itd.
Jeżeli ktoś by rozwalił struny to nic wielkiego, bo nie są one drogie. Gorzej z gryfem, kluczami itp, itd.
Ja właśnie się dziwie niektórym, że piją podczas koncertuBartSmith pisze:Nie, pić to nie ma co (nawet kropli piwa)
Do czasu
-
El Dorado
ale niektorzy sie wstydzą... co tez zwieksza prawdopodobienstwo bleduFear pisze:Ja właśnie się dziwie niektórym, że piją podczas koncertuBartSmith pisze:Nie, pić to nie ma co (nawet kropli piwa)Przeciez większa szansa, że się coś zwali ;] Ale my pić nie musimy przeciez
Do czasu
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Info o zlocie jest już na stronie klubu Stereo Krogs.
Wiem już, ze się pewnie pojawię, potrzebuję tylko jakiegoś supportu, który by mnie tam zawiózł, bo okolice Wólczańskiej nie sprzyjają samotnym podróżom
. Możliwa ustawka na dworcu Kaliskim (na Fabryczny nie chce mi się dupy ruszać) z kimś. Ktoś chętny? 
Ale przecież tam będą sami swoi, także nie widze powodu aby się wsytdzićtobink pisze:ale niektorzy sie wstydzą... co tez zwieksza prawdopodobienstwo bledu Smile piwo natomiast osmiela Laughing
Ja sie zastanawiam jak to czasowo wyjdzie. O 20 ma sie zaczac - koncert, DVD - konkursy - toz to do rana moze czasu braknac, a ja zwykle kolo 24 to schodze - trzeba bedzie sie dobrze wyspac 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Możesz dojechać do Łodzi Polskim Expressem lub PKP. A impreza faktycznie potrwa pewnie nawet do rana.Szymon pisze:Ja sie zastanawiam jak to czasowo wyjdzie. O 20 ma sie zaczac - koncert, DVD - konkursy - toz to do rana moze czasu braknac, a ja zwykle kolo 24 to schodze - trzeba bedzie sie dobrze wyspac
Z dojazdem nie mam problemu
Tylko bede sobie musial jakas drzemke popoludniu urzadzic, zeby pod stolem nie spac potem 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ostatnio zmieniony pn maja 01, 2006 9:17 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Jak będzie wyglądać akcja rozwieszania plakatów przez ekipe Łódzką? 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Czy ktoś z Was ma aktualny kontakt do Laboratorium Wytrzymałości Metali? http://www.lwm.prv.pl/
Tak samo z góry dziękuję za info o innych rockowych/metalowych rozgłośniach, zine'ach itp. w Łodzi i nie tylko.
Tak samo z góry dziękuję za info o innych rockowych/metalowych rozgłośniach, zine'ach itp. w Łodzi i nie tylko.
20 wpadam na koncert wiec obadam co sie ostatnio w klubie zmienilo, a w srode przed zlotem gra typ od ktorego kupowalem gitare, moze sie przejde, ale godzina rozpoczecia koncertu jest beznadziejna 23:35
Szkoda, że nie 23:58Fender pisze:ale godzina rozpoczecia koncertu jest beznadziejna 23:35