Relacje z koncertu w Dortmundzie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Relacje z koncertu w Dortmundzie!
Rozumiem ,że ktoś nagra ten koncert z radia 
z chęcią bym nagrał z satelitki kumpel nawet pożyczył nagrywarkę dvd ale nie znalazłem VH1 UK ani na Astrze 19` ani Hot Bird nie wiem czy radio P3 jest na Sirius i na jakiej częstotliwości może ktoś zna namiary
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Zrozumiał,ale to nie zmienia faktu, że to on jest założycielem Maiden i czułby się głupio jakby Bruce rozłożył na scenie taką flagę.Kuba pisze:Hmmm....dziwne by to było gdyby się o coś takiego wkurzyłMyslałem ze w latach 1995 - 1998 Steve zrozumiał ze Iron Maiden z Brucem to jest to co fani kochają :rocx :beer Aczkolwiek może....lepiej go Wicker znasz to lepiej wiesz :beer
Koncertu ze Sztokholmu będzie można posłuchać online: http://www.sr.se/p3/live/index_200652.stm
Hmmm, nie mogę się nic zorientować na tej stronie. Kiedy będzie można tego słuchać i o jakiej godzinie ? 28 grudnia ?WICKER MAN pisze:Koncertu ze Sztokholmu będzie można posłuchać online: http://www.sr.se/p3/live/index_200652.stm
Jak mi przypomnicie to mogę to nagrać z netu. 
Myslałem ze dorośli chłopcy to sie o takie rzeczy nie wkurzajaWICKER MAN pisze:Zrozumiał,ale to nie zmienia faktu, że to on jest założycielem Maiden i czułby się głupio jakby Bruce rozłożył na scenie taką flagę.Kuba pisze:Hmmm....dziwne by to było gdyby się o coś takiego wkurzyłMyslałem ze w latach 1995 - 1998 Steve zrozumiał ze Iron Maiden z Brucem to jest to co fani kochają :rocx :beer Aczkolwiek może....lepiej go Wicker znasz to lepiej wiesz :beer
A Bruce nie chciałby go raczej wnerwić.
![]()
Ciekawe jaka bedzie jakosc tej transmisji
Chyba 96kbps, o ile dobrze cyferki zapamiętałem.
Z tego co widzialem screeny z DVD z Dortmundu bedzie wypas! :rocx
Jeszcze poprosze tylko o wystep MAIDEN w lecie w Polsce i zalicze moj osmy raz na ich gigu
Nie wierzylem musze przyznac w ich trase w 2007 u nas jesli nie bedzie GY, ale teraz to juz bylbym rozczarowany gdyby jednak nie zagrali
Jeszcze poprosze tylko o wystep MAIDEN w lecie w Polsce i zalicze moj osmy raz na ich gigu
Nie wierzylem musze przyznac w ich trase w 2007 u nas jesli nie bedzie GY, ale teraz to juz bylbym rozczarowany gdyby jednak nie zagrali
No własnie jak tam ma się sprawa z tym DVDBudziol pisze:Z tego co widzialem screeny z DVD z Dortmundu bedzie wypas! :rocx
Nie wciaz czekamy