03/07/07 - Red Hot Chili Peppers - Chorzów @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/07/07 - Red Hot Chili Peppers - Chorzów @ Stadion Śląski
napewno nie bedzie problemu z busami/tramwajami, a jak nie to na piechote tez bys zdazyl zajsc:P
ja sie chcialem zapytac kogos, kto byl ostatnio na czyms organizowanym przez live nation, czy piwo etc. dalej jest na tych koncertach takie drogie, a kolejki takie dlugie?:P (bo np. na durnym majmusic w kolejce stalem 2minuty, a za piwo placilem 3zl wiec zapewne da sie to normalnie zorganizowac)
ja sie chcialem zapytac kogos, kto byl ostatnio na czyms organizowanym przez live nation, czy piwo etc. dalej jest na tych koncertach takie drogie, a kolejki takie dlugie?:P (bo np. na durnym majmusic w kolejce stalem 2minuty, a za piwo placilem 3zl wiec zapewne da sie to normalnie zorganizowac)
piwo - 5, stoisk dużo
The Man Who Walks Alone pisze:żydy
fajnie, kumpel mi to nagra
już nie mam tu najwięcej postów

to będzie jedyny sposób, żebyś pooglądał koncert 
to jak, kto bedzie ?
my wyjezdzamy jakos ok. 12 z Puław wiec jakby co kontaktujmy sie na telefon (Artur,Matek,Miki,Ascot?) 663714110
do zobaczenia!
my wyjezdzamy jakos ok. 12 z Puław wiec jakby co kontaktujmy sie na telefon (Artur,Matek,Miki,Ascot?) 663714110
do zobaczenia!
Jazz is not dead, it just smells funny.
Slej Ty idziesz do mikiego ?
już nie mam tu najwięcej postów

ja będę. mało?slayer pisze:(Artur,Matek,Miki,Ascot?)
fajnie, że będzie retransmisja. muszę to nagrać 
o ktorej trzeba byc pod Stadionem/wejść, żeby być pod samą sceną?
jak to było na Genesis, mieliscie jakies problemy z dotarciem w miarę blisko?
o ktorej trzeba byc pod Stadionem/wejść, żeby być pod samą sceną?
Nie , bo niestety jedziemy samochodem (ale mamy darmowy przejazd dzieki temu) no i w ta i spowrotem, wiec na piwko nie damy rady sie zalapac. Ale na koncertowe wspolne baunsowanie jak najbardziej, juz wzialem kom od Matka to zrobimy jak na Kreatorze Keju
hm? (jak Ty bedziesz to jaaaaa :beer )
dla zainteresowanych spojlerami/setami - http://theside.free.fr/tour/tour.php3?id=2007
dla zainteresowanych spojlerami/setami - http://theside.free.fr/tour/tour.php3?id=2007
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
szatanista
- -#Long distance runner

ja przyjezdzam o 13:43 na dworzec glowny w Katolicach ;] W razie czego lapac mnie na nr. 517 309 001
a co reszta stacji ma do RHCP?The Man Who Walks Alone pisze:Fani RHCP powinni dziękować TVN dlatego, że to jedyna stacja telewizyjna, która zgodziła się na emisję tego koncertu. "
Proponuje ich wciągnąć na spis zespołów zakazanych
Ja nie wiem kiedy będę, ale raczej jako wczeniej, bo bym miejsce fajne chciał zdobyć. Jakby co to niech dzwoni kto ma do mnie koma, znaczy Slej, Raf i nie wiem czy kto jeszcze ma.
Aha - no i ew. mógłbym sie po kogo przejść pod PKP jakby co. Byleby to było ok. 12-13
Raf - na Genesis zająć dobre miejsce to nie był problem w sumie, obojętne o której sie było
Ale myśle, że żeby być pod samą sceną to może i 1h przed otwarciem. No chyba, że potem łokci użyjesz troche tudzież będzie Ci sie chciało przepychać to wtedy możesz spróbować szczęścia pewnie i tuż przed samymi Papryczkami 
Aha - no i ew. mógłbym sie po kogo przejść pod PKP jakby co. Byleby to było ok. 12-13
Raf - na Genesis zająć dobre miejsce to nie był problem w sumie, obojętne o której sie było
-
szatanista
- -#Long distance runner

a wlasnie, wyszedlby ktos po mnie na PKP? Przypominam, ze przyjezdzam o 13:43 ;]
Lewe te setlisty. Np. w Hamburgu grali co innego. No i trzeba pamiętać, że oni potrafią z koncertu na koncert dość diametralnie zmienić set, a nawet spontanicznie zagrać jakiś kawałek na życzenie publiczności (to nie Maidenslayer pisze:Nie , bo niestety jedziemy samochodem (ale mamy darmowy przejazd dzieki temu) no i w ta i spowrotem, wiec na piwko nie damy rady sie zalapac. Ale na koncertowe wspolne baunsowanie jak najbardziej, juz wzialem kom od Matka to zrobimy jak na Kreatorze Kejuhm? (jak Ty bedziesz to jaaaaa :beer )
Do zobaczenia na stadionie, albo u Mikiego.
-
szatanista
- -#Long distance runner

ja powoli wyruszam. dozo ;]
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Wszystkim wybierającym się na koncert życzę gorszej pogody niż na Genesis
; )
Do dupy, jak się okaże, że nie ma "Under the bridge"
.
JMM - sprawdzałem prognozę, pięknie ma być 
heheh, wątpię by mogła być gorsza, takie sytuacje się nie powtarzają, dlatego koncert Genesis był bardziej wyjątkowy od tego RHCP, który będzie ; )JMM pisze:Wszystkim wybierającym się na koncert życzę gorszej pogody niż na Genesis; )
Wyjeżdżam, mam nadzieję, że chociaż uda się mi wcisnąć do przedostatniego rzędu
.