Iron Maiden: Flight 666 - The Movie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden: Flight 666 - The Movie
no to ładny wałek 
Ale i tak dobrze że nie rzuca się to wszystko aż tak bardzo w oczy a jak ktoś nie wie dokładnie no to jest ok. Rock in Rio pod tym względem było akurat mocno "przegięte" co nie zmienia faktu że to jak narazie moim zdaniem najlepsze dvd Maiden 
-
Deleted User 804
gdyby zebrało się więcej osób(taki mini zlocik) mogę załatwić by puścili nam w barze na projektorze to co ze sobą przyniesiemy np taki Flight 666 (tylko wcześniej muszę uprzedzić). Z centrum warszawy jest to 15 min pociągiem w którym bilety ztm'u obowiązują, więc z dojazdem nie było by problemów. 
-
El Dorado
Chyba Ty jesteś mały
ciekaw jestem jaki Ty masz tv w domu xD
-
Deleted User 804
za mały w sensie na oglądanie w więcej osób, zwłaszcza w porównaniu z tym w barze 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A jest tam dobry dźwięk w 5.1 i odtwarzacz BD? Bo inaczej nie opłaca się tego puszczać.Deleted User 804 pisze:gdyby zebrało się więcej osób(taki mini zlocik) mogę załatwić by puścili nam w barze na projektorze to co ze sobą przyniesiemy np taki Flight 666 (tylko wcześniej muszę uprzedzić). Z centrum warszawy jest to 15 min pociągiem w którym bilety ztm'u obowiązują, więc z dojazdem nie było by problemów.
W Antyradiu usłyszałem reklamę, że codziennie rano jest u nich do wygrania najnowsze DVD.
A teraz puszczają Live after Death.
A teraz puszczają Live after Death.
Zgadza się, na stronie magazynu AUDIO można nawet wygrać "Live After Death" DVD.
Panowie, jaki gniot!!! Brak słów.
po czym to wnosisz Borys?
jakieś argumenty?
bo napisać gniot najłatwiej
jakieś argumenty?
bo napisać gniot najłatwiej
Duża przesada, może pozostawia niedosyt, może nie wszystko jest takim jak się spodziewano, ale zaraz "gniot", jest dużo ciekawsze niż "W Blasku Świateł" Stonesów - naciągany paradokument. Wiele osób, które nie lubiło MAIDEN autentycznie może ich polubić, chyba taki cel przyświecał autorom. Jak dla mnie mogliby dać fragmenty z EU, bowiem ten etap trasy był dużo bardziej widowiskowy, brakuje mi dodatków typu "galerie". Ostatecznie twierdzę, że "Flight 666" to bardzo wiarygodny portret weteranów sceny, oby każdy mógł się podobnym pochwalić! 
swoją drogą ladny artykuł "spłodził" Wicker w nowym MYSTICu 
Szacunek dla kolegi Roberta, wspaniała robota no i wiarygodna sprawa, pisał z pozycji fana nie koloryzując całości przedsięwzięcia z zbytnio, dobra rzecz!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A moglbym prosic o jakis skan lub fotke artykulu na priv, bo do konca sierpnia nie dane mi go bedzie przeczytac? Z gory thx. 
jak do jutra Ci nikt nie podesle daj znac na pw to Ci zeskanuje
wklejcie tutaj bo sam chetnie zobacze co tam spolodzil 
Ja też chcę zobaczyć, mamie się pochwalę że mam znanego kolegę