23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
a to już wiadomo czemu odwołują kapele na Unholly fest. Po prostu dostały lepsze oferty na hunterfest!
... ktorego i tak nie bedzie, biedne kapele!:)archaon pisze:a to już wiadomo czemu odwołują kapele na Unholly fest. Po prostu dostały lepsze oferty na hunterfest!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja proponuję następujących headlinerów:
23.07 - CZESŁAW ŚPIEWA
24.07 - COMA
25.07 - HUUUNTER

23.07 - CZESŁAW ŚPIEWA
24.07 - COMA
25.07 - HUUUNTER
zapomniałeś o VADER
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

VADER na support! Przed FUNERAL FOR A FRIEND! 
to NIE jade! 
-
El Dorado
Witam wszystkich i na wstępie chciałbym bardzo przeprosić za zaistniałą sytuację. Powstało ogromne zamieszanie w związku z występem zespołów na tegorocznej edycji Hunter Fest. Niestety jestem odpowiedzialny za to zamieszanie i niestety popełniłem ogromny błąd doprowadzając do emisji billboardów, na których zostały umieszczone nazwy zespołów, których nie miałem prawa zamieszczać. Doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że błąd ten niszczy Festiwal.
Wczoraj byłem w Londynie na spotkaniu z Agencją reprezentującą interesy tych zespołów chcąc naprawić zaistniałą sytuację. Jaki obrót przybiorą sprawy dowiemy się w poniedziałek, gdy pojadę na kolejne spotkanie ratować to co zniszczyłem.
Mam ogromną prośbę abyście do poniedziałku wieczór wstrzymali się z kupnem biletów. W poniedziałek będziemy wiedzieli czy główna gwiazda festiwalu, a mianowicie zespół Motorhead wystąpi. Zapewniam, że jeżeli zespół nie zagra - Festiwal Hunter Fest 2008 będzie ostatnim jaki sie odbył
Z dniem 23 czerwca planowaliśmy zmienić cenę karnetów na 240zł oraz ruszyć ze sprzedażą biletów jednodniowych... W związku z zaistniałą sytuacją i tym, że w poniedziałek okaże sie, czy gramy dalej - termin zmiany ceny karnetów przeniesiemy na 30 czerwca. Dodatkowo, jako w pewnym sensie zadośćuczynienie za stres i nerwy w związku z moim nieprofesjonalnym zachowaniem wszyscy, którzy do dziś zakupili bilety otrzymają koszulkę z nadchodzącej edycji Festiwalu.
Serdecznie Wszystkich pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam
Arek Michalski
A&M Agency
Sprzedam koszulke HF ! xD
Wczoraj byłem w Londynie na spotkaniu z Agencją reprezentującą interesy tych zespołów chcąc naprawić zaistniałą sytuację. Jaki obrót przybiorą sprawy dowiemy się w poniedziałek, gdy pojadę na kolejne spotkanie ratować to co zniszczyłem.
Mam ogromną prośbę abyście do poniedziałku wieczór wstrzymali się z kupnem biletów. W poniedziałek będziemy wiedzieli czy główna gwiazda festiwalu, a mianowicie zespół Motorhead wystąpi. Zapewniam, że jeżeli zespół nie zagra - Festiwal Hunter Fest 2008 będzie ostatnim jaki sie odbył
Z dniem 23 czerwca planowaliśmy zmienić cenę karnetów na 240zł oraz ruszyć ze sprzedażą biletów jednodniowych... W związku z zaistniałą sytuacją i tym, że w poniedziałek okaże sie, czy gramy dalej - termin zmiany ceny karnetów przeniesiemy na 30 czerwca. Dodatkowo, jako w pewnym sensie zadośćuczynienie za stres i nerwy w związku z moim nieprofesjonalnym zachowaniem wszyscy, którzy do dziś zakupili bilety otrzymają koszulkę z nadchodzącej edycji Festiwalu.
Serdecznie Wszystkich pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam
Arek Michalski
A&M Agency
Sprzedam koszulke HF ! xD
koszulkę HF

i tak dobrze, ze nie najnowszy album Hunter
Jazz is not dead, it just smells funny.
uhuhu koszulka <3
Wszyscy będziemy mieć koszulki z festiwalu, który się nie odbył? Fajnie
Wszyscy będziemy mieć koszulki z festiwalu, który się nie odbył? Fajnie
ale będzie rotfl jak Motor jednak zagra 
już nie mam tu najwięcej postów

U mnie na Basowiszczach prędzej zagrają.
Hm. Jak Motorhead bedzie grac, to mysle, ze i tak powinno sie olac ten fest, wtedy to by sie Lemmy naprawde wkur*** i wystrzelil Michalskiemu prosto w leb z dubeltowki!
Wolałbym jednak płytę niż nosić na sobie symbol nieprofesjonalizmuslayer pisze:koszulkę HF![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ogólnie "cieszy" fakt, że Pan Michalski zdaję sobie sprawę z tego, jak mocno to wszystko zawalił. Jestem ciekaw jak przebiegała ta rozmowa w Londynie no i jej efektów. Jak będzie Motorhead to pojadę.
ale siary już się odwrócić nie da , poza tym jak w ostatniej chwili ogloszą ,że jednak M zagra, to może być to najgorszy koncert Lemmiego pod względem frekwencji;)
Jazz is not dead, it just smells funny.
E, podejrzewam, że to tylko przemyślana taktyka i robienie dobrej miny do złej gry.
Pan Michalski postąpił całkiem sprytnie przyznając się do winy i przepraszając i pisząc, że robi co w jego mocy, żeby koncert się odbył - bo przerzucił w ten sposób odpowiedzialność na management Motorhead. Bo jeżeli ten odmówi to cóż... przecież Michalski starał się, i chciał dobrze.
A może się mylę i koncert faktycznie się odbędzie?
A może się mylę i koncert faktycznie się odbędzie?
-
El Dorado
Odbyłby się gdyby zespołowi, managementowi, bardzo zależałoby na kasie. Bo teraz nie znajdzie nikogo, termin pozostaje pusty, czyli pieniążki przelatują koło noska. Jednak Motorhead, myślę, o pieniążki martwić się nie musi i nie będzie użerał się z nieprofesjonalnym typem jakim jest p. Arek
Poza tym mogą być mocno zdenerwowani sytuacją, nielegalnym reklamowaniem i robieniem ludzi w wała, że dla zasady nie zagrają, więc ja szczerze wątpie w te starania. Jednak na wszelki wypadek wstrzymuję się ze sprzedażą swoich biletow do jutra bo jak wiemy z oświadczenia

W poniedziałek będziemy wiedzieli czy główna gwiazda festiwalu, a mianowicie zespół Motorhead wystąpi.
Karnetu nie sprzedasz, bo jak Michalski napisał, jeśli Motorhead nie zagra to festiwal się nie odbędzie. Co do terminu informacji to myślę, że poniedziałek jest realny tylko wtedy, gdy będzie pozytywna decyzja dla Michalskiego. Jeśli w Londynie okaże się, że nie zagrają ( co także moim zdaniem jest bardziej prawdopodobne i w pełni się zgadzam z tokiem rozumowania Tobinka) to info pewnie pojawi się wtorek/środa i będzie w treści obejmowało wielkie przepraszanie, decyzje o zakończeniu istnienia HF, warunki zwrotu biletów i wielki lament Pana M., który chciał dobrze, ale nie wyszło...Tobink pisze: Jednak na wszelki wypadek wstrzymuję się ze sprzedażą swoich biletow do jutra bo jak wiemy z oświadczenia
W poniedziałek będziemy wiedzieli czy główna gwiazda festiwalu, a mianowicie zespół Motorhead wystąpi.
huntefest.pl - ponoć Motor gra, ale nie uwierzę złodziejom, dopóki nie potwierdzi tego główna strona Motorhead.
Oby, oby
ciekawe czy przy okazji załatwił też występy pozostałych artystów, bo ta sama agencja reprezentuje interesy mistycznej Tarji, Arch Enemy oraz In Flames. Poza tym również Lamb Of God więc może i tych panów doczekamy.... byłoby piknie, ale może lepiej nie wchodzic w takie marzenia, bo wiadomo jak to jest z HunterFestem...
i ciekawe czy przyzna się, że ankieta była jedną wielką ściemą... bo to oświadczenie przed wylotem tak naprawdę nic nie wyjaśniło, było napisane że spieprzył, że przykro, ale w gruncie rzeczy CZEMU spieprzył, jakie były okoliczności to już nie napisał... i jakoś nie mam zbytnich nadziei że to zrobi...
Cóż, miejmy nadzieje że Michalski jednak tym razem załatwił to jak trzeba i że zachował sie w miare profesjonalnie, bo jakby nie było to nie życzę temu festowi losu Unholy, bo to co tam robi organizator to już jest jakaś skrajność.
ciekawe czy przy okazji załatwił też występy pozostałych artystów, bo ta sama agencja reprezentuje interesy mistycznej Tarji, Arch Enemy oraz In Flames. Poza tym również Lamb Of God więc może i tych panów doczekamy.... byłoby piknie, ale może lepiej nie wchodzic w takie marzenia, bo wiadomo jak to jest z HunterFestem...
i ciekawe czy przyzna się, że ankieta była jedną wielką ściemą... bo to oświadczenie przed wylotem tak naprawdę nic nie wyjaśniło, było napisane że spieprzył, że przykro, ale w gruncie rzeczy CZEMU spieprzył, jakie były okoliczności to już nie napisał... i jakoś nie mam zbytnich nadziei że to zrobi...
Cóż, miejmy nadzieje że Michalski jednak tym razem załatwił to jak trzeba i że zachował sie w miare profesjonalnie, bo jakby nie było to nie życzę temu festowi losu Unholy, bo to co tam robi organizator to już jest jakaś skrajność.
ja bym nie wierzyła póki na scenę nie wejdąherki pisze:huntefest.pl - ponoć Motor gra, ale nie uwierzę złodziejom, dopóki nie potwierdzi tego główna strona Motorhead.