Blaze Bayley
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Blaze Bayley
Straszny 
upodobnił się do Paula 
W pierwszej chwili pomyslałem, że chory jest. Mam nadzieje, że niettomasz pisze:Straszny
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Plan wiezienia się na numerach maiden mu nie wystarczałmaiden pisze:upodobnił się do Paula
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

czepialstwo,kazdy sam decyduje o takich rzeczach
Dokładnie... tym bardziej, że Blaze problemy z dłuższą fryzurą raczej miałZłapanyWCzasie pisze:czepialstwo,kazdy sam decyduje o takich rzeczach
www.MetalSide.pl
Może po prostu łysieć zaczął? Swoje lata już w końcu ma.
Znakomita kurteczka perkusisty.
okropienstwo :/ i ten keybord.. 
Fotka z tym perkusistą w świecącym wdzianku to koncert z Wolfsbane.
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Słuchając tego nagrania, które ktoś wrzucił ze 2 strony temu doszedłem do wniosku, że z takim składem (git + keyboard) Blaze nie powinien ruszać kawałków nagranych z IM. Sign of the Cross jeszcze tak nie raziło ale When Two Worlds Collide jest przecież tragiczne... Co ten keyboard tam robi?
Podobnie Faceless i Voices from the Past...
Podobnie Faceless i Voices from the Past...
Nie wiem czy już ktoś zapodał ale wrzucam.
Nowy singiel Wolfsbane
http://www.youtube.com/watch?v=LeHGTUDZ ... r_embedded
Jak już ktoś zauważył - tytuł adekwatny do ostatnich poczynań Blaze`a
Nowy singiel Wolfsbane
http://www.youtube.com/watch?v=LeHGTUDZ ... r_embedded
Jak już ktoś zauważył - tytuł adekwatny do ostatnich poczynań Blaze`a
rock&rollowe. Ale mnie tam bardziej odpowiadał Blaze na ostatnich MWWND i P&T...Kuba pisze:Nowy singiel Wolfsbane
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Raczej marne. W porównaniu do ostatnich 2 solowych płyt to można nawet powiedzieć, że kiepskie. Taki zwyczajny rock. A szkoda, bo BBB zapowiadał się całkiem solidnie
Da się posłuchać choć szału nie ma... Black Lagoon nadal pozostanie moim ulubionym kawałkiem Wolfsbane 
Night Mistress Fan Club Łódź
-
Deleted User 804
ma ktoś In Bed With Wolfsbane? Jakieś wrażenia? Zamawiam składankę +nowy singiel i zastanawiam się nad dorzuceniem dvd
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Mam wrażenie, że Blaze chciał odrobinę "podrasować" intro wykorzystując trochę wykonania Bruca. No ale moim zdaniem jest to chybiony pomysł. Podwójna stopa w partii solowej to w ogóle jakaś pomyłka. No i z tekstem coś mu się pomyliło parę razy. Chyba, że celowo zmienił...
Byłem raz na jego koncercie w Malborku i już wtedy było to samo - porażka.Journeyman666 pisze:Podwójna stopa w partii solowej to w ogóle jakaś pomyłka.