Judas Priest

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Judas Priest

Post autor: Schizoid »

Tego Painkillera powinni wyrzucić, on zajmuje miejsce 2 numerom, a chociaż Richie daje sobie radę, to granie go w obecnym składzie nie ma sensu.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Nowe fotki koszulek i...Brak Kostrzyna. Dziwna sprawa.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

To może jednak coś nie tak poszło? Gdzie te fotki...
Deleted User 7379

Post autor: Deleted User 7379 »

A to mieli grac w Kostrzynie?
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Tak, przynajmniej według rozpiski widniejącej na jednej z koszulek. Teraz podobno Kostrzyn zniknął.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Zdjęcia wrzucę rano, ale nie ma tam Kostrzyna. Jest Wacken i potem Belgia. Albo nie dogadali się z Jurkiem, albo zorientowali się, że jeszcze za wcześnie na ogłoszenie.

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Oto i zdjęcie:

Obrazek

RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Nie ma. No cóż, festu w Lokernie też nie ogłoszono, póki co - a na koszulce jest. Co do Pol'and'Rock przecież te koszulki są sprzedawane na trasie amerykańskiej, tak nie musza niczego "ukrywać". Może rzeczywiście koncert był planowany, niemniej - nawet organizacyjnie i czasowo musieliby się spiąć. Może JP jednak za dużo sobie zażyczyli a przecież Gojira czy Guano Apes rozrusza tej samej wielkości publikę za ćwierć ceny... Od samego początku wydawało mi sie to bardzo mało realne, choć nie niemożliwe.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

A może to był fejk?
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Tak, źli Amerykanie podrobili kilkanaście koszulek i wrzucili na międzynarodowe grupy, by wprowadzić biednych Polaków w błąd ;) Zupełnie nielogiczne.

Dziwnie byłoby, gdyby machnęli datę bez uzgadniania szczegolow z Owsiakiem. Zobaczymy, jak się to rozwinie. Jest opcja, że zwlekają z ogłoszeniem, by Katowice sprzedały się lepiej, ale to już straszne machniacje by były.

on_the_run
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: on_the_run »

Ja myślę jednak, że nie było to realne od początku. Woodstock to festiwal dla "sezonowców", więc nawet jakby Owsiak przy mocnym spięciu pośladów mógłby sobie na JP pozwolić, to po co? Sezonom Guan Apes wystarczy.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Żeby zbudować markę nowej nazwy festiwalu.

Owsiak z tydzień temu był w Antyradiu. Pytali go o JP, ale mówił, że nie może udzielić żadnej informacji i z jego słów wynikało, że ogłoszenie nie zależy od niego. Bardzo się wykręcał od jednoznacznej odpowiedzi i nie chciał poruszać tego tematu.

RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Dla mnie to tak wygląda, że wstępnie coś tam ustalono, jednak ostatecznie organizator nie wydolił. Ja na serio nie wiedziałem, iż tak na prawdę artyści dostają gaże za te koncerty, sądziłem iż grają tylko i wyłącznie za zwrot kosztów podróży + utrzymanie (micha). Nawet kiedyś, dawno temu coś takiego przeczytałem, jednak albo tak było dawniej, albo ktoś też nie miał właściwych informacji.
PanPrezes
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: PanPrezes »

Dla mnie to tak wygląda, że wstępnie coś tam ustalono, jednak ostatecznie organizator nie wydolił.
Z czymś mi się to kojarzy... A tak, z "Drugiego koncertu na pewno nie będzie" :lol:
Pewnie tym razem sytuacja jest podobna, ktoś coś chlapnął zbyt wcześnie i teraz trzeba udawać głupiego. Gdyby organizator nie wydolił to Owsiak raczej nie miałby problemu z jednoznacznym zdementowaniem sprawy w trakcie wspomnianego kilka postów wcześniej wywiadu.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Poczekamy, zobaczymy. Ja i tak tam nie pojadę, zatem nie mam problemu.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Przy czym przez jeden koncert Judasi musieliby dorobić masę koszulek. To nieco dziwne. Nie lepiej już ogłosić datę i mieć spokój? Katowice są już przecież bliskie wyprzedania. Co prawda na Woodstocku nie potrzebna im promocja, ale to kombinowanie z merchem...No nie wiem. Musimy czekać.

Deleted User 7379

Post autor: Deleted User 7379 »

3 lata temu była podobna sytuacja z Dream Theater. W czerwcu grali w spodku na metal hammer festival, a dzien po koncercie ogłoszono że zagrają za miesiąc na woodstocku.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

W 2015 koncert Priest w Gdańsku ogłoszono w dzień koncertu w Łodzi.

Awatar użytkownika
Mr. M
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Mr. M »

on_the_run pisze: ndz kwie 01, 2018 1:50 pm Ja myślę jednak, że nie było to realne od początku. Woodstock to festiwal dla "sezonowców", więc nawet jakby Owsiak przy mocnym spięciu pośladów mógłby sobie na JP pozwolić, to po co? Sezonom Guan Apes wystarczy.
Skąd info, że Guano Apes ma grać?
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Dudrix pisze: ndz kwie 01, 2018 3:43 pm 3 lata temu była podobna sytuacja z Dream Theater. W czerwcu grali w spodku na metal hammer festival, a dzien po koncercie ogłoszono że zagrają za miesiąc na woodstocku.
No nie do końca, bo ogłosili dopiero 8 lipca, dzień po gigu w Budapeszcie.

http://muzyka.interia.pl/raporty/raport ... Id,1848799

Na koszulce nie było jak w przypadku JP daty z tym wydarzeniem, gig w Rumunii został odwołany.
ODPOWIEDZ