27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

Re: 27/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA)
Ja sobie czekam na spokojnie do piątku. Z rana jadę do Empiku i mam nadzieję, że uda się szybko (i bez problemów) załatwić.
A Empik ma jakieś obejścia co do stron?
Bo zawsze jak kupowałem bilety, to pani pytała czy czasami nie wiem na jakiej stronie jest eventim/ticketmaster itd i chyba też przez stronę muszą to załatwić, więc jak strona będzie mulić, to im też?
Bo zawsze jak kupowałem bilety, to pani pytała czy czasami nie wiem na jakiej stronie jest eventim/ticketmaster itd i chyba też przez stronę muszą to załatwić, więc jak strona będzie mulić, to im też?
Tak, może dorzucą, choć szczerze mówiąc niezbyt w to wierzękrusejder pisze: ↑śr lis 22, 2017 10:06 pm Bilety imienne z pewnością spowalniają sprzedaż. Ale i tak kupię se plytę w piątek.
Nie wykluczałbym, gdyby dorzucili 2gi koncert 28 VII, jakby dobrze szła sprzedaż na tę pierwszą datę. Daję na to 5-10 % szans, ale jak pamiętam, w ostatnich latach Ironi robili parę takich numerów.
A czy przy poprzednich biletach imiennych, te z empiku/MM też były imienne?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
W pt black friday- może promo na bilety dzadzą? 
Trzy sektory na trybunach wydają się wyprzedane. Ciekawe jak jutro będą znikać miejsca
Na pewno sporo zejdzie.
Tak w kwestii sprzedaży biletów przez punkty typu Empik, Saturn/Media Markt. Dzisiaj kontaktowałem się z infolinią Ticketpro i na chwilę obecną konsultantka nie potrafiła potwierdzić informacji czy bilety będą dostępne w sprzedaży stacjonarnej, co ciekawe nie wiadomo czy w ogóle będą dostępne poza bileterią Ticketmaster (TicketPro współpracuje z Ticketmaster).
Może nie od razu, ale nie wydaje mi się aby nie były w ogóle niedostępne.
Mam nadzieję, że będą, bo nie chce kupować przez net. Gdybym planował trybuny, to pewnie bym już kupił,ale płyta nie powinna zejść od razu .
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
Tak, ale w tym przypadku chyba przekierowuje na Ticketmaster.mikdyb pisze: ↑czw lis 23, 2017 10:44 am https://www.ticketpro.pl/muzyka/1823055 ... livenation
Raczej powinny być na Ticketpro
Będę jeszcze dzwonił dzisiaj do Ticketpro w kwestii uzyskania aktualnych informacji odnośnie sprzedaży stacjonarnej.
Daj znać jak się czegoś dowiesz. Jakby miały być z tym problemy, to najwyżej się złamię i kupię wieczorem przez internet od krwiopijców.
jak ktoś będzie jutro w miarę wcześnie stacjonarnie zakupywał bilety, to również prośba o podzielenie się informacją tutaj, że jest taka możliwość. z góry dzięki 
Spoksik, ja powinnam jakoś rano wyskoczyć do empiku 
Bo nie wiem czy wiecie ale Ticketmaster wykupił Ticketpro...
- Saimon1995
- -#Moderator

Ja też raczej zjawię się z samego rana tam, więc jak coś będę wiedział, to dam znać na forum, rzecz jasna.
-
Deleted User 4876
Ja wiem, o PL al nie zdziwie sie jak jednak całość