po drodze do i z pragi zebys sie nie zanudzil gdy reszta towarzystwa bedzie spacWICKER MAN pisze: Jasne, nie mam co robić to nawet namaluję Wam na nich różne wcielenia Edka.![]()
![]()
Wejścia na sektor pod sceną
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wejścia na sektor pod sceną
O 11? ej kurcze ja bede dopiero o 12:( będziecie jeszcze rozdawać??:(:(
Pink ma racje moze nie aż tak wcześnie lepiej będzie jeszcze troszeczke poczekać
Ale pewnie i tak szczegółów dowiemy sie przez newsletter
A powiedzcie mi coś jak wyglądają takie opaski
Z czego to jest zrobione?
Łatwo taką zniszczyć?
I cyz łatwo np zerwać z ręki komuś?
(obawiam si eżeby jej nie stracić)
Ale pewnie i tak szczegółów dowiemy sie przez newsletter
A powiedzcie mi coś jak wyglądają takie opaski
Z czego to jest zrobione?
Łatwo taką zniszczyć?
I cyz łatwo np zerwać z ręki komuś?
(obawiam si eżeby jej nie stracić)
UP THE IRONS!!
:solo
nie panikować
to jest taki niby papier, ale to jest cholernie mocne i ja nawet celowo jak po koncertach to zrywam to nie idzę za bardzo, więc looz
to jest taki niby papier, ale to jest cholernie mocne i ja nawet celowo jak po koncertach to zrywam to nie idzę za bardzo, więc looz
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To tylko sugestia, szczegółów jeszcze nie ustaliliśmy.Pink pisze:O 11? ej kurcze ja bede dopiero o 12:( będziecie jeszcze rozdawać??:(:(
Jeszcze nie wiadomo jak dokładnie będą wyglądały opaski na Mystic.
Może żelazne?WICKER MAN pisze:To tylko sugestia, szczegółów jeszcze nie ustaliliśmy.Pink pisze:O 11? ej kurcze ja bede dopiero o 12:( będziecie jeszcze rozdawać??:(:(
Jeszcze nie wiadomo jak dokładnie będą wyglądały opaski na Mystic.
Na Metallice opaski były z takiego tworzywa, które z jednej strony było jak zwykły fioletowy papier, a z drugiej folia. I nie za bardzo dało się to przerwać w innym miejscu niż miejsce klejenia...
Jak się takiej opaski nie przykleiło zbyt luźno to nie ma nawet za co złapać, więc myślę, że problemów z zerwanymi opaskami być nie powinno...
a jak będę rozklejał z Żelaznym plakaty i się zapiszę w tym miesiącu [przed koncertem of kors] to mam pewną wejściówkę na sektor?WICKER MAN pisze:Na razie na 100% opaski możemy obiecać jedynie Klubowiczom... Z resztą zobaczymy.Żelazny pisze:A jak plakaty rozlepiam to też coś skapnie?![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na razie pewną wejściówkę mają tylko Klubowicze - i to Ci, którzy przystaną na nasze warunki (dostosują się do pory i miejsca spotkania itp.). Co do reszty to w tej chwili nic nie możemy obiecać... Zobaczymy. 
Wicker ja przystaje na wasze warunki
Tylko nie umówcie sie za wcześnie
Ale okolice otwarcie bram to już będzie w porządku
Tylko oby je od was odbierać
bo od ochrony to może wyjść jakiś wałek
Tylko nie umówcie sie za wcześnie
Ale okolice otwarcie bram to już będzie w porządku
Tylko oby je od was odbierać
bo od ochrony to może wyjść jakiś wałek
UP THE IRONS!!
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

WICKER MAN pisze:Na razie pewną wejściówkę mają tylko Klubowicze - i to Ci, którzy przystaną na nasze warunki (dostosują się do pory i miejsca spotkania itp.).
Nie chciałbym wyjść na jakiegoś sępa ale jeśli opaski mogli by dostać także ludzie z poza FC to się chętnie dostosuje, bo wiadomo że to nielada gratka otrzymać taką opaske i mieć pewne miejsce w tym sektorze.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie możemy nic obiecać osobom nie będącym w Fan Klubie...
IMO, jesli te opaski dla FC beda dawane w okolicach otwarcia bram, to chyba 'normalni' ludzie bez problemu o tej porze powinni dostac od ochroniarzy.. isn`t it?
jakby nie bylo fakt o opaskach nie zostal przedstawiony przez Mystic, wiec o ich istnieniu nie musi wiedziec duzo ludzi..
jakby nie bylo fakt o opaskach nie zostal przedstawiony przez Mystic, wiec o ich istnieniu nie musi wiedziec duzo ludzi..
Pijesz? Nie pisz.
Pewnie wszyscy którzy byli na Mecie spodziewają sie że opaski będąVansyk pisze:IMO, jesli te opaski dla FC beda dawane w okolicach otwarcia bram, to chyba 'normalni' ludzie bez problemu o tej porze powinni dostac od ochroniarzy.. isn`t it?
wiec moze wyjść tak ze jednak bęzie wielu chętnych
Dlatego dla ludzi z fan klubu to jest szansa
UP THE IRONS!!
nom, dla ludzi z FC to jest setka z tymi opaskamitom_azs pisze:Pewnie wszyscy którzy byli na Mecie spodziewają sie że opaski będąVansyk pisze:IMO, jesli te opaski dla FC beda dawane w okolicach otwarcia bram, to chyba 'normalni' ludzie bez problemu o tej porze powinni dostac od ochroniarzy.. isn`t it?
wiec moze wyjść tak ze jednak bęzie wielu chętnych
Dlatego dla ludzi z fan klubu to jest szansa
Pijesz? Nie pisz.
Dużo będie tych opasek wiec Ci co będą pod stadionem też mają duze szanse tak myśle 
Ale ja tam sie ciesze bo wole mieć już pewną opaske i nei martwić sie tym ze jej nie dostane
Ale ja tam sie ciesze bo wole mieć już pewną opaske i nei martwić sie tym ze jej nie dostane
UP THE IRONS!!
A tak w ogóle, to przecież Mystic nigdzie oprócz strony internetowej, nie podał informacji o której bramy zostaną otwarte, więc wątpię, żeby o 12 już tak strasznie dużo ludzo tam było...
-
Jack
etz uwazam ze tłumow z rana nie bedzie i OBY
hehehe a smiesznie bedzie jak tylko ekipa Sanktuarium . wpadnie pod stadion i nikogo jeszcze nie bedzie .... Ale licze na to
hehehe a smiesznie bedzie jak tylko ekipa Sanktuarium . wpadnie pod stadion i nikogo jeszcze nie bedzie .... Ale licze na to
Jack pisze: hehehe a smiesznie bedzie jak tylko ekipa Sanktuarium . wpadnie pod stadion i nikogo jeszcze nie bedzie .... Ale licze na to![]()
-
Jack
Jak nie znaja forum to niech sie wstydzą
i to kara !!! Joke
Ale jak można jechac na ( Ajronow
) i nie znac tego wspaniałego forum ---- > Ale wazelina ...
obysmy sami byli przed stadionem hehe .. i w radosnej atmosferze SANKTUARIUM ruszymi szturmem na stadion
:D:D:D pod sama scene ... o yeah 
Ale jak można jechac na ( Ajronow