Testament
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Testament
Albo kolejny Best of.

Nie chcę tutaj rozbudzać jeszcze zbyt wielkich nadziei, ale pojawiają się informacje jakoby panowie byli już w studiu 
Coś było na Blabbermouth pojawiło się też info na www.metalside.pl
Tego pierwszego nie czytałem, ale na forum Testamentu piszą, że to niekoniecznie już nagrywanie.
Tak czy siak jakieś kroki już są podejmowane
Nie powiem, zajebiście by było :rocx
Coś było na Blabbermouth pojawiło się też info na www.metalside.pl
Tego pierwszego nie czytałem, ale na forum Testamentu piszą, że to niekoniecznie już nagrywanie.
Tak czy siak jakieś kroki już są podejmowane
Nie powiem, zajebiście by było :rocx
No to smaczka narobiłeś.

Zapominacie, że sobie też zrobiłem
Ale kurde, jak sobie pomyślę, że będę przeżywał premierę nowej płyty kolejnej kapeli, którą uwielbiam, nie mając takiej okazji wcześniej to aż się lepiej na duchu robi
Sam jestem tego ciekaw cholernie, w jednym z wywiadów, jakiś czas temu, Eric twierdził, że nowe kawałki brzmią jak połączenie "The New Order" z "Ride The Lightning"
Oczywiście z nowoczesnym brzmieniem
Nieźle
Ale to oczywiście pewnie takie standardowe gadanie przedpremierowe, a przede wszystkim to są odczucia Erica a do tego odnoszą się raczej do szkiców utworów... Ale nie powiem, ciekawie to zabrzmiało ;]
Ale kurde, jak sobie pomyślę, że będę przeżywał premierę nowej płyty kolejnej kapeli, którą uwielbiam, nie mając takiej okazji wcześniej to aż się lepiej na duchu robi
Sam jestem tego ciekaw cholernie, w jednym z wywiadów, jakiś czas temu, Eric twierdził, że nowe kawałki brzmią jak połączenie "The New Order" z "Ride The Lightning"
Tu masz rację.Artur pisze:Ale kurde, jak sobie pomyślę, że będę przeżywał premierę nowej płyty kolejnej kapeli, którą uwielbiam, nie mając takiej okazji wcześniej to aż się lepiej na duchu robi Smile
Artur pisze:Sam jestem tego ciekaw cholernie, w jednym z wywiadów, jakiś czas temu, Eric twierdził, że nowe kawałki brzmią jak połączenie "The New Order" z "Ride The Lightning" Smile Oczywiście z nowoczesnym brzmieniem
Ty to potrafisz pocieszyć.Artur pisze:Ale to oczywiście pewnie takie standardowe gadanie przedpremierowe, a przede wszystkim to są odczucia Erica a do tego odnoszą się raczej do szkiców utworów
i zjechać na recznymM@ti pisze:Ale kurde czekam no, narazie na jakiegoś sampla ze studia, żebym mógł się jeszcze bardziej napalić.
już nie mam tu najwięcej postów

Jak dobry kawałek to czemu nie? :laughSzajba pisze:i zjechać na recznym
No i dobrze, i trasa koncertowa.Szajba pisze:a tak serio to osobiscie uważam, że nawet jak wyjdzie w tym roku nowa płytato tak kolo września dopiero...
Też tak myślałem, się zobaczy się.Szajba pisze:a codo sampli...hm... jesli to o tym studiu prawda, to myślę ze na MetalMani pojawi sie jeden premierowy kawalek
Eee, na Metalmanii to pewnie zagrają zestaw z "Live In London", albo jak najbardziej zbliżony do niego.
Nowych utworów nie ma jeszcze w dopracowanych wersjach, więc raczej sądzę, że takie rozwiązanie nie wchodzi w grę, sorry
Gdyby to np. było 2 miesiące przed premierą, to bym w to uwierzył...
Ciekaw tylko jestem czy faktycznie sprawdzą się moje przewidywania co do setu, czy może jakimś przypadkiem zagrają coś z "Low" czy "The Gathering"... jednak wątpię, nie ten skład. W sumie mam do tego takie podejście, że jak zagrają to ok, a jak nie to też ok, bo najważniejsze będzie samo obcowanie z nimi
Poza tym, niech odświeżą dla nas po raz kolejny swoje klasyki 
A termin wydania albumu to obstawiam, że będzie przed lipcem.
Nowych utworów nie ma jeszcze w dopracowanych wersjach, więc raczej sądzę, że takie rozwiązanie nie wchodzi w grę, sorry
Gdyby to np. było 2 miesiące przed premierą, to bym w to uwierzył...
Ciekaw tylko jestem czy faktycznie sprawdzą się moje przewidywania co do setu, czy może jakimś przypadkiem zagrają coś z "Low" czy "The Gathering"... jednak wątpię, nie ten skład. W sumie mam do tego takie podejście, że jak zagrają to ok, a jak nie to też ok, bo najważniejsze będzie samo obcowanie z nimi
A termin wydania albumu to obstawiam, że będzie przed lipcem.
Również nie sądzę, żeby zagrali jakiś nowy utwór 
Co do setlisty... hmm.. mam jakiegoś bota z końca 2006 roku i tam grają: "3 Days in Darknes" i "True Believer", więc może i w Spodku coś zagrają z "The Gathering"
Data nowej płyty? Obstawiam jesień

Co do setlisty... hmm.. mam jakiegoś bota z końca 2006 roku i tam grają: "3 Days in Darknes" i "True Believer", więc może i w Spodku coś zagrają z "The Gathering"
Data nowej płyty? Obstawiam jesień
www.MetalSide.pl
Źle Ci?Artur pisze:Eee, na Metalmanii to pewnie zagrają zestaw z "Live In London", albo jak najbardziej zbliżony do niego.
Jednak na wejście powinni D.N.R zagrać. Idealny kawałek na rozpoczęcie gigu.Artur pisze:Ciekaw tylko jestem czy faktycznie sprawdzą się moje przewidywania co do setu, czy może jakimś przypadkiem zagrają coś z "Low" czy "The Gathering"... jednak wątpię, nie ten skład.
No przecież napisałem kilka linijek, że absolutnie nieM@ti pisze:Źle Ci?![]()
To "eee" to się odnosiło do szans na to, że zagrają nowy utwór
A to sorki maj mistejk.Artur pisze:No przecież napisałem kilka linijek, że absolutnie nie
aaaArtur pisze:To "eee" to się odnosiło do szans na to, że zagrają nowy utwór
Też byłoby zajebiściegumbyy pisze:Co do setlisty... hmm.. mam jakiegoś bota z końca 2006 roku i tam grają: "3 Days in Darknes" i "True Believer", więc może i w Spodku coś zagrają z "The Gathering"![]()
"D.N.R." również z miłą chęcią bym przytwitał, albo np. "Fall Of Sipledome" na sam koniec gigu
i do tego, ze do tego setu mogliby dolozyc ze 3 kawalki z Gathering ;]Artur pisze:To "eee" to się odnosiło do szans na to, że zagrają nowy utwór
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
obserwator
- -#Long distance runner

trochę kiepska jakość, ale ta wersja "the legacy" wymiata
http://www.youtube.com/watch?v=3HEJc6jsemc
http://www.youtube.com/watch?v=3HEJc6jsemc
mtszły
Nieco odświeżono layout oficjalnej strony Testamentu - czyżby zapowiedź kolejnych nowych rzeczy ?? 
http://www.testamentlegions.com/index2.htm
No i czekam na ten wrześniowy gig niby o którym to mi Łiker napomnknął przed Metalmanią
Nie jest to chyba wykluczone, jako że w sierpniu będą ostro koncertować w Europie.
http://www.testamentlegions.com/index2.htm
No i czekam na ten wrześniowy gig niby o którym to mi Łiker napomnknął przed Metalmanią
Nie jest to chyba wykluczone, jako że w sierpniu będą ostro koncertować w Europie.
to jedziemy ARczi :] Ale oby nie do Warszawy.
Nawet i do Warszawy pojedziemy :] Ale oczywiście milej będzie jak gdzieś bliżej zagrają