Własnie nie wiem po co z nim gadam, moze powiedziec mu jakim jest debilemspeedrw pisze:Po co w ogóle z nim gadasz? Nie zwracaj na niego uwagi. Raz go upomnisz i starczy.
Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
ponoc sypnela im sie baza danychQbak pisze:7th_son dzwoń do nich jak najszybciej! bo to strasznie dziwne, ze nie
masz jeszcze biletów.
He has the power to heal,
He has the gift of the second sight,
He is the chosen one...
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Apropo biletów to są obrzydliwe! Ale lepsze takie jak żadne 
Trochę mnie dziwi że nie macie jeszcze biletów. Ja mam już z miesiąc przysłali mi od razu, a co do wyglądu to wyglądają troche jak bilety drukowane w pks-ie 
UP THE IRONS ! ! !
No nie powiem bilety na mystic 2005 były lepsze niż te do Dortmundu, ale wazne że mamy i jedziemy 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

A wiadomo już ile czsu będziemy jechać do Dortmundu? Słyszałem, że ok.15 godzin
Ale pocieszam się, że to chyba lekka przesada 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

To może pojedz na okołoByku pisze:E tam ja lubie jeździćIm dłużej tym lepiej
Bedzie extra klimat w busie przy :beer bedziemy sie nakrecac :rocx
Teraz to nawet moze nie byc tego koncertu w Polsce nabral by ten nasz wyjazd wiekszego prestizu
Teraz to nawet moze nie byc tego koncertu w Polsce nabral by ten nasz wyjazd wiekszego prestizu
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Koncert w Polsce jednak by się przydał. Scream for me Dotrtmund to jednak nie będzie to samoBudziol pisze:Bedzie extra klimat w busie przy :beer bedziemy sie nakrecac :rocx
Z Warszawy, to jak się ktoś zamknie w 15h to będzie cud 
Dlatego trza wziac flagi i pokazac ilu nas jest gdy pomijaja nasz kraj!Koncert w Polsce jednak by się przydał. Scream for me Dotrtmund to jednak nie będzie to samo Ale i tak się cieszę, że jade bo jakoś nie wieżę w te marcowe koncerty!
Zagluszymy Niemcow! :rocx
Ja jade z Siewierza więc mnie jeszcze pociąg czeka i sie cieszeKratos pisze:To może pojedz na okołoByku pisze:E tam ja lubie jeździćIm dłużej tym lepiej
Jak lubisz jezdzić to powinno Cię usatysfakcjonować
UP THE IRONS ! ! !
No to możę ktoś odpowie na pytanie, jeżeli ktoś wie, bo sam jestem ciekawy ile się jedzie.
Policz kilometry i przyjmij srednia z 80-90km/h. Mysle ze sie w 10h zmiescicie od wyjazdu z Poznania. Chyba tak to jest wymyslone, zeby cala trase zrobil jeden kierowca, a jemu wolno jechac 9h z 45 minutowa przerwa w polowie drogi. Czyli wychodzi prawie 10h
Średnia 80-90 jest dla mnie ostro przesadzona. Ja bym 60 ,ew. 70 dał najodważniej szacując. No i będzie to grudzień, nie wiadomo jakie warunki będą na drodze. Zawsze może być metr śniegu np
A odległość to gdzieś 750 km
A odległość to gdzieś 750 km
No to srednia musi byc jakies 75-80
Fakt, ze nie wiadomo jak bedzie z pogoda, ale jak autobus przekroczy granice to w zasadzie moze miec caly czas 100 na blacie, bo caly czas bedzie autobahn 
Może i może mieć 100km/h, ale czy będize miał? Nikt się nie będzie śpieszył, bo to będzie bardzo wczesna godzina, a zoszczędzić na paliwie zawsze można.

Jak jechałem do Angli (a lato było) to w Polsce 14h jechaliśmy, a średnia ok. 45-60, wiec przy zimie nie liczcie na dużą prędkość
UP THE IRONS ! ! !
Koncert w Dortmundzie będzie w hali, czyż nie? Zatem jaka powinna panować temperatura w hali? Trzeba w końcu odpowiednio się ubrać!