Dojazd do Łodzi: Godziny, dworce ; jak trafić do klubu itp.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Dojazd do Łodzi: Godziny, dworce ; jak trafić do klubu itp.
hmmmm to nie wiem to musi Korzeń ustalić, bo ja sie nie znam na Łodzi, więc czekajmy na Korzenia ;]
Hi.
Więc jeżeli Matek przyjedzie na Kaliską, to rzecz jest do zrobienia. Zadzwonie do Was (Ewa, Damian) i zapytam jak daleko od Łodzi jesteście i potem zadzwonie do Matka i zapytam jak daleko od Łodzi jest. Wtedy zdecyduję czy najpierw iść po Matka, czy poczekać na Ewę i Damiana i dopiero po Matka. Pasuje? (:
Więc jeżeli Matek przyjedzie na Kaliską, to rzecz jest do zrobienia. Zadzwonie do Was (Ewa, Damian) i zapytam jak daleko od Łodzi jesteście i potem zadzwonie do Matka i zapytam jak daleko od Łodzi jest. Wtedy zdecyduję czy najpierw iść po Matka, czy poczekać na Ewę i Damiana i dopiero po Matka. Pasuje? (:
a nie możesz na dwóch na raz być?
no ale tak na poważnie to skąd ja będę wiedział jak daleko jestem od łodzi?
no ale tak na poważnie to skąd ja będę wiedział jak daleko jestem od łodzi?
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Korzeń pisze:Hi.
Ekhem... zadzwonimy - ja będe 13. 45 na fabrycznym
Racja. Podoba mi się to. Pójdziemy na bro ;PvBrand pisze:khem... zadzwonimy - ja będe 13. 45 na fabrycznym
-
szatanista
- -#Long distance runner

o 16:28 laduje na Fabrycznej, odbierze mnie ktos?
heh,to ja będe tam dokładnie o tej samej godzinie, to sobie we dwóch napewno razem poradzimyszatanista pisze:o 16:28 laduje na Fabrycznej, odbierze mnie ktos?
Załatwione.szatanista pisze:o 16:28 laduje na Fabrycznej, odbierze mnie ktos?
ja Wam coś napisze, bo zanim On to zrobi to w ogóle 
Marek wsiada z nami w Częstochowie
Ale ma 7 min na przesiadkę, wiec Syzyg napisz nam z którego peronu odjeżdżamy
i tam się spotkamy. Aha i pokaż mi się Syzyg bo ja Cie nie poznam 
Marek wsiada z nami w Częstochowie

Ale ma 7 min na przesiadkę, wiec Syzyg napisz nam z którego peronu odjeżdżamy
9.00 - Zabrze: Wsiada Fear i ja
9.25 - Katowice: Piniol [jak Cię poznamy, jak nas poznasz?]
11.42 - Częstochowa: Wsiada Syzygy, Mareq, Levy+2
Na dworcu czeka vB, Korzeń, nie wiem czy Matek też
Artur: Doszły mnie sluchy że nie jedziesz, ale weź jeszcze spórbuj nadgonić. Przecież 24 h to kupa czasu jest :\. No ale nic, jak nie to wielka szkoda
Aha, bo my też mamy 8 min na przesiadkę, więc Syzyg weź napisz nam wszystkim gdzie mamy się kierować jak wysiądziemy, bo wiaodmo jak jest tak malo czasu to serce mocniej wali
-----
Edit
---
Pomyliłam się :], nie mamy 8min, więc spoko nie musisz Sie S. fatygować, wszystko pod kontrola;]. Nie wiem jak ja 8 min wyliczlam.
9.25 - Katowice: Piniol [jak Cię poznamy, jak nas poznasz?]
11.42 - Częstochowa: Wsiada Syzygy, Mareq, Levy+2
Na dworcu czeka vB, Korzeń, nie wiem czy Matek też
Artur: Doszły mnie sluchy że nie jedziesz, ale weź jeszcze spórbuj nadgonić. Przecież 24 h to kupa czasu jest :\. No ale nic, jak nie to wielka szkoda
Aha, bo my też mamy 8 min na przesiadkę, więc Syzyg weź napisz nam wszystkim gdzie mamy się kierować jak wysiądziemy, bo wiaodmo jak jest tak malo czasu to serce mocniej wali
-----
Edit
---
Pomyliłam się :], nie mamy 8min, więc spoko nie musisz Sie S. fatygować, wszystko pod kontrola;]. Nie wiem jak ja 8 min wyliczlam.
http://img139.imageshack.us/img139/5214/pocig8hu.jpg
My* jedziemy tym czymś, jestesmy ciekawi czy ktoś przypadkiem też nie popindala o tej porze i tym złomem.
Kto nas odbierze?
*dane zastrzeżone
My* jedziemy tym czymś, jestesmy ciekawi czy ktoś przypadkiem też nie popindala o tej porze i tym złomem.
Kto nas odbierze?
*dane zastrzeżone
KMFDM
-
El Dorado
chyba Korzen i ja.
no to już nie chyba tylko napewno 
KMFDM
-
El Dorado
na pewno ktos was odbierze 
JUż nic cholera nie wiem, zadzwoniłem do Opola ,a oni mi tylko w głowie namieszali.
Jak już będe jutro w Opolu to będe wsyzstko wiedział, dokładnie.
-
Deleted User 1309
Jaka radochaMarek wsiada z nami w Częstochowie
Artur cos dawno juz nie strzelił przydługiego tekstu na forum wiec pewnie nadrabia zaległosci i sie wyrobiArtur: Doszły mnie sluchy że nie jedziesz
A Ty nie miales jechac na poczatku tym pociagiem co EvE i Fear ?JUż nic cholera nie wiem, zadzwoniłem do Opola ,a oni mi tylko w głowie namieszali.
na początku tak, ale nie wiem czy wogóle,będe tam mógł sie dostać do Częstochowy przed 11.42 zresztą nie cche tak drogo płacić,a to autobus by jechał ,a one zniżki nie mają, w Opolu, ale teraz słysze że pociągi z Opola do Łodzi nie jadą, a 5 dni temu,mówili że jadą, to jest paranoja.
W sobote będe w Opolu o 8:30 jakoś i wszystko sie szybko dowiem. Wyśle smsa Fearowi i Korzeniowi ,jak już będe dokładnie wiedział.
W sobote będe w Opolu o 8:30 jakoś i wszystko sie szybko dowiem. Wyśle smsa Fearowi i Korzeniowi ,jak już będe dokładnie wiedział.
Niezły mam teraz kocioł w bani.
A gugu e te baba u ciuciu
A gugu e te baba u ciuciu
Poznacie na pewnoEvE pisze:9.25 - Katowice: Piniol [jak Cię poznamy, jak nas poznasz?]
Czarne dżiny i koszula i długie spięte kudły
Wypatrujcie
Zobacz w "Pokaż swoją twarz" moje zdjęcie to mnie poznasz, tak będzie najlepiej /EvE