Paul Di Anno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Paul Di Anno
Pamiętam, że kiedyś chyba czytałem wspomnienia Polaka, który oglądał Maiden w pierwszych latach działalności. Nie jestem pewien, czy jeszcze załapał się na Paula, czy to już były wczesne wyczyny Bruce'a. Ale to chyba nie było na tym forum.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
A ja sobie odpaliłem dzisiaj płytę "Nomad" (bardzo ją lubię), a dawno nie słuchałem. Paczę na okładkę, a ona podpisana przez Paula... kurde, totalnie zapomniałem, że w 2014 na wrocławskim koncercie oprócz wspólnej foty, ją też zabrałem do podpisu...
www.MetalSide.pl
- primemover
- -#Prisoner

Dobra płyta ta Nomad (kawałek Living Dead sztos ) z jego działalności pozamaidenowej bankowo najlepszy materiał bym wskazał Battlezone Children of Madness a zaraz potem może Killers Murder One. Którą płytę live polecacie gdzie pod kątem wokalu daje najlepsze wrażenie, gdyby chciał podać argument na jego zdolności? Maiden Japan ? Czy może coś z solowej kariery ?
Killers "Murder One" też bardzo lubię. A tego Battlezone nie znam...
www.MetalSide.pl
Ja polecam odcinek podcastu Talking Maiden, gdzie chłopaki nieźle rozpracowali audiografię Paula.
https://www.talkingmaiden.com/tags/paul%20dianno
https://www.talkingmaiden.com/tags/paul%20dianno
Szkoda, gościa, ale jego śmierć mnie tyle przejęła co przejechany szczur, nie słucham już Maiden, ostatni kawałek jaki puściłem to raz z Nomadem - Die with your boots on, żeby powspominać stare czasy i świetność forum. Szkoda, Neila Pearta bardzo mi, ale wtedy byłem w tak kiepskim stanie psychicznym, że nie dałem nawet rady płakać, mogłem jakoś go uczcić, ale byłem za słaby...
Jestem Cash Slave. Płacę i służę pięknym Kobietom. Ladyevil - odezwij się, Tatuś na Ciebie czeka...
ZROBIĘ WSZYSTKO DLA PIĘKNYCH KSIĘŻNICZEK <3
ZROBIĘ WSZYSTKO DLA PIĘKNYCH KSIĘŻNICZEK <3
Dziś pierwsza rocznica śmierci Paula.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Metallica 19.05 ; Garbage 30.05(?) ;Savatage + 11.08
Grubo. Dokument o Di'Anno z udziałem m.in. Jaymza i Blejza, trzeba koniecznie dorwać.