Najlepszy NOWY kawałek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy NOWY kawałek
tez obstawiam Brighter Than A Thousand Suns , chociaż 1 piosenką którą usłyszałem z nadchodzącej płyty było właśnie The Reincarnation Of Benjamin Breeg - singiel który tą płytę promował! na 3 miejscu jest Different World
teraz za nalepszy uważam The Reincarnation of Benjamin BreegIron maidenka dnia 12.08.2006 pisze:Narazie zagłosowałam na Different World, ale pewnie po kilkukrotnym przesłuchaniu wszystkich trzech mogłoby się to zmienić.
Nie wiem czy się to wypowiadałem, ale...
Brighter>Reincarnation>>>>>>>>Different
Brighter>Reincarnation>>>>>>>>Different
Pierwszy kawałek z nowej płytki to oczywiście tytułowe nagranie z singla
THE REINCARNATION OF BENJAMIN BREEG.
THE REINCARNATION OF BENJAMIN BREEG.
łups de IRON
DeaDe pisze:Brighter>Reincarnation>>>>>>>>Different
Sądze dokładnie tak samo. Brighter i Benji są dużo lepsze, a poza tym pasują do tej płyty, a Different nie pasuje jakoś do tego wydawnictwa. Stwierdzam tak po wieeeeeeeelokrotnym przesłuchaniu całej płytki.
TRoBB, glownie za swietny, zroznicowany wokal
Witam! Jestem nowy. Mnie najbardziej spodobał sie utwór Out of the Shadows.
..........We Blood Brothers.............
Jaki lol
Siema! Fajnie ze zaczales sie udzielac na forum. Pamietaj ze przy wypowiadaniu sie w temacie z opcja ankiety wskazane jest typowanie utworow wymienionych (w tym wypadku 3 utwory ktore masz wypisane na gorze) Pzdr ! Up The Irons !sir-Pati pisze:Witam! Jestem nowy. Mnie najbardziej spodobał sie utwór Out of the Shadows.
Benjaminek IMO.
- rockgirl_1989
- -#Charlotte

Mnie się najbardziej podoba differnet world, szybko wpada w ucho i jest taki dynamiczny:) 
Mijaja dni miesiace i na tej plycie nadal sa 3 kawalki ktore nadaja sie do sluchania longest..... greater.... these............ a reszta no coz............. szkoda gadac
pitolenie kazdy jest conajmniej dobry. Najlepsze Brighter i Legacy na dzien dzisiejszy 
-
Satil Devan
- -#Wrathchild

Reinkarnacja Benjamina Breega. W pytkę kawałek, nie jest szybki, ale jest po prostu potężny. Riff miażdży. :rocx
Brighter Than A Thousand Suns jest moim pretendentem:)
Ma postnuklearny klimat fallouta, a to jedna z najlepszych gier w jakie grałem, no i jest naprawde świetnym kawałkiem!
Ma postnuklearny klimat fallouta, a to jedna z najlepszych gier w jakie grałem, no i jest naprawde świetnym kawałkiem!