Jako, że kilka osób pisało do mnie, że pamiętają, że dawałem rozpiskę solówek na albumie, ale nie pamiętają gdzie, więc dam jeszcze raz:
dzieki wielkie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Jako, że kilka osób pisało do mnie, że pamiętają, że dawałem rozpiskę solówek na albumie, ale nie pamiętają gdzie, więc dam jeszcze raz:
To był ironiczny komentarz do Twojej uwagi o A Matter... , iż jest to najgorsza płyta Iron Maiden. Ciężko coś ruszasz mózgiem kolego "slayer".slayer pisze:
jak lubisz sie paprac w smierdzacej i niekonczacej sie kupie to Twoja sprawa, badz sobie prawdziwym fanem iron maiden.Cold pisze:My - prawdziwi fani Maiden - gustujemy w takich arcydziełach jak The Angel And The Gambler, Gates Of Tomorrow, Fear Is The Key
Sam Clansman rozklada AMOLAD'a na lopatki :]Cold pisze:Nie rozumiem, jak Virtualna Jedenastka może być lepsza od najnowszej
Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Raz, to i ślepa kura w ziarno trafi. Pisałeś o całych albumach. Fakt Clansman jest dobry, ale reszta...tu juz zaczynaja się schody.slayer pisze:ale porownywac album z albumem to co innego, niz porownywanie jakis powyrywanych utworow z roznych plyt z calym lp.
Sam Clansman rozklada AMOLAD'a na lopatki :]Cold pisze:Nie rozumiem, jak Virtualna Jedenastka może być lepsza od najnowszej
no ja bym tego tak nie bagatelizował bo to niegłupie co napisałIron_maidenka pisze:Czy przyzwyczajanie się do płyty oznacza powolny upadek? Bo tak wywnioskowałam...IMHO wręcz przeciwnie,

Łał, to żeś walnął porównanieThe Man Who Walks Alone pisze:Ciekawe, kiedy do niektórych dotrze, że muzyka Iron Maiden nie jest sztuką na miarę Oscara.
No to Bart pisz inaczej, bo pierwsze zdanie nijak ma się do drugiego. Tym samym - nie "wzoruj" się na nikim...BartSmith pisze:Ja wolę się wzorować do zagranicy niż Polaków. Zresztą mnie nie obchodzi co większość uważa, bo jak już wspominałem keidyś, jakbym słuchał to co większość to bym słuchał nowości z radia i techno, hh.
Piona :beerVacter pisze:bo jestem ślepym fanem Nevermore
Kurde, co Ty Matek masz z tym amaolad ?Matek pisze:amaload